בטא שלילית

האורית

New member
בטא שלילית../images/Emo7.gif

בנות צהרים טובים!!! לצערי הרב יש לי בטא שלילית. הכל התחיל צולע החודש למרות שהזרקתי כל כך הרבה מונוגון לא נשאתי מספיק פירות. לכן עשו לי הזרעה היתה ביצית אחת מפותחת. אני מאד מאד מאוכזבת וכואבת קיבלת מחזור יומים לפני בדיקת הבטא. בנות צר לי כל פעם להודיע מחדש על בטא שלילית. מקווה לטוב בפעם הבא. אני מאד מאד אוהבת להיות בפורום הזה אבל מקווה מאד מאד לעבור לדלת השניה משמאל פורום הריון ולידה. ממני האוהבת האורית

רוית ב

New member
../images/Emo10.gifמצטערת על השלילי......./images/Emo24.gif

יקירה - אני יודעת כמה זה מתסכל... אבל תמיד יש פעם הבאה תאזרי כוחות הפעם הבאה תהיה אינשאללה שלך!!!!! עוד יבואו ימים שנשכח את הכאב הזה אמן

Big Mama 1

New member
הצער הוא שלנו מתוקה, ../images/Emo7.gif

צר לי לשמוע על שלילי נוסף, מקווה שהוא יהיה האחרון. גם אני מקווה בשבילך למעבר מהיר לכיוון הדלת משמאל. סוף שבוע רגוע לכולם.

אפרסקה

New member
האורית אני עצובה לשמוע ../images/Emo10.gif

כמה קשה האכזבה בכל חודש מחדש, אני לא מבינה איך אנחנו שורדות אותה. אבל עובדה, אנחנו שורדות, ממשיכות הלאה, ובסוף גם ננצח!!! שולחת לך חיבוק לעידוד ומקווה שמהרה ייבשו בדמעות ובלב יתפנה מקום להמון תקווה חדשה.

7נתי7

New member
מחכות שתעזבי אותנו...

אולי בפעם הבאה? גם אני קיבלתי יום לפני הבדיקה. אתמול היתי בדיכאון והיו ם כבר יותר טוב. תהיי חזקה. כל שלילי מקרב אותנו לסוף הטוב נתי

פריצית

New member
אוי כ"כ מאכזב ../images/Emo7.gif

מצטערת לשמוע על הבטא השלילית ותפסיקי להצטער על השלילים שלך מחזיקה לך חזק חזק אצבעות שמעכשיו תבשרי רק בטא חיובית . אמן!!!

../images/Emo24.gif משלילית לשלילית

אתמול אני חטפתי את השלילי שלי, והיום את. מקווה שבחודש הבא נפרוץ עם בטא חיובית ואופטימית. תתפנקי ככל יכולתך בשבת, כי במילא זה מה שנשאר לנו לעשות עד הזריקה הבאה... בהצלחה

אוף עוד הודעה שלילית

מה קורה כאן איפה האביב בפורום הזה??? מקווה בשבילך לפעם הבאה מוצלחת

zohee28

New member
מצטערת על השלילי

כל פעם זה קשה ומאכזב מחדש. אני מתפללת בשבילך "שעברת את מכסת השליליים" ופעם הבאה תוכלי לבשר לנו בשורה משמחת.

zamzam

New member
מצטערת לשמוע../images/Emo24.gif

יהיה בסדר בפעם הבאה. ואני מחזיקה לך אצבעות שבמהרה תעברי לדת השניהמשמאל..

...צער לך וצער לי ../images/Emo7.gif

צר לי עד מאד לשמוע (!) מאחלת בשבילך שתהא זו הבטא השלילית האחרונה שתחווי... משמך ומדברייך עולה שאת אדם מלא אופטימיות !!! לכן, לא לאבד תקווה ולהמשיך להתמיד שבת מופלאה שתהיה לך שרון

אורית גם אני מאוד מקווה ../images/Emo24.gif

ובפעם הבאה יהיה טוב יותר. בסוף יהיה מעולה מבטיחה (לא יודעת איך בדיוק אבל יהיה)

בולה101

New member
אין לך על מה להצטער../images/Emo24.gif

מחבקת אותך מכאן חזק חזק חיבוק מועך. הלוואי שזה יהיה השלילי האחרון שתשמעי. מחר יום חדש והאביב בפתח. תתעודדי ותאספי כוחות לפעם הבאה המנצחת.

hyb

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה שזה השלילי האחרון

היי אורית ../images/Emo24.gif

בוקר טוב, מחזיקה לך אצבעות לבטא חיובית בפעם הבא. שמחה לשמוע שאת לא מאבדת תקווה, זה החלק הכי חשוב בטיפולים האלו. שהיה לך שבוע מקסים ויום נפלא

נוטשי

New member
להאורית ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מצטערת בשבילך מכירה את ההרגשה אספי כוחות לטיפול הבא שהיה גם מנצח ובעזרת ה' תעברי לפורום הבא במהרה , אמן!!!! שבוע טוב !

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif האורית../images/Emo24.gif

עצוב לי כל כך לשמוע ששוב שלילי. רציתי לעשות
מנצח על הזרעה למרות הכל אבל המציאות נושכת
. קבלי חיבוק ענק מכאן ועד אליך, ושבי איתנו כאן בספסל הנשים העצובות. נשמור עליך ונחבק אותך עד שתרגישי בטוחה לקום ולצעוד הלאה. אני מקווה שתמצאי שם בבית מי שיתן חיבוק וישמור וילטף ויבטיח שעוד מעט הכל יהיה בסדר.
נועם

למעלה