בטא עומדת על 8

מילי7777

New member
בטא עומדת על 8

אני מניחה שזה שלילי. סיימתי את כל העוברים מהתרומה הראשונה בהדסה עין כרם.
אני כואבת ומאוכזבת מאד
זקוקה לעידוד שלכן
פניי כנראה לאסף הרופא

מילי אהובה,

זה באמת לא ניראה כלכך טוב..קרה לי בעבר שהבטא הייתה נמוכה והוכפלה רק פעם אחת ואז מיד ירדה...היה כימי.
בכל מקרה תעשי שוב בדיקת דם.דברים לפעמים קורים...
ליבי ליבי איתך ואין מילים שיתארו את הכאב והאכזבה, כלכך כלכך מבינה אותך, והלוואי ויכולתי רק להיות לידך ולחבק אותך. כך , בלי מילים.
שולחת לך חיבוק ענק וים של אהבה וחיזוקים, כי עם כל הקושי הנפשי ,הפיזי והכלכלי, חייבים להמשיך הלאה.
אולי טיפה תנוחי, תסדרי מחשבות, תתחזקי ותמשכי הלאה.
תמיד יכולה לפנות אלי בפרטי, בכל שעה.
אני איתך

מצטערת לשמוע אין לי הרבה איך לנחם יודעת כמה השליליים האלה כואבים איילת

מילי7777

New member
כל כך מאוכזבת

התחלתי את התהליך לפני קצת יותר משנה. משום מה הייתי בטוחה שאקלט צי׳ק צ'אק להריון. קיבלתי סה״כ 5 עוברים. עברתי 4 החזרות. בפעם השלישית נקלטתי להריון שנפל בשבוע 6.
חייבת לציין שאני מאד מאוכזבת מהדסה. לאחר שמירי האחות המדהימה עזבה, הרגשתי פשוט עוד מספר אצלם.
הרופא שלי רבל לא גילה יצירתיות או איכפתיות. הוא אדם נחמד אבל לא נראה שזכר אותי בכלל ואת הסיפור שלי בפרט. זמני ההמתנה להחזרות היו ארוכים ומייגעים.
התרשמתי מאד מאיכות המעבדה ( תמיד העוברים שרדו את ההפשרה) וכן מהמידע שהם מספקים עם התורמות.
התרומה מצ׳כיה מאד קרצה לי מבחינת מראה ונתונים נוספים .
במידה ויש בנות שחושבות ללכת על המסלול, אני חושבת שכדאי ללכת על מסלול של שיירד ריסק.
בנות, תרומה היא לא קסם. זה בהחלט יכול לקחת זמן
אשמח לשמוע כאן על בנות שעברו את המסלול באסף הרופא. נרשמתי לפני חצי שנה ועוד מעט יגיע תורי. העלות המקומית יותר שפויה. אגב, מישהי יודעת אם ההשתתפות של מכבי היא גם על תרומה בארץ?
בהצלחה לכולן

מבינה לגמרי את האכזבה
תרומה בארץ כבר מסובסדת לכן העלות שלה היא שליש מתרומה מחו"ל כך שהקופה לא מחזירה על כך
שיהיה בהצלחה!

עוגי555

New member
כואב לי לשמוע

אני זוכרת את הסטירה בפרצוף עם בטא 9. אי אפשר לתאר את כל התחושות.
אין לי נסיון עם אסף הרופא שאוכל לחלוק אבל רק רוצה לשלוח חיבוק ממש ממש גדול, תדעי שאני כאן כדי לתמוך ולהקשיב.
מאמינה בך שתמצאי את הכוחות והמשאבים להמשיך. מאמינה לחלוטין שזה יגיע... זה קורה כשהדרך מתמשכת.... זה קורה, יש ללכת ללכת...
חיבוק גדול
עוגי

Ronniros2

New member
מבינה לליבך

מילי יקרה,
מבינה אותך לגמרי...
אני אחרי 2 החזרות במסלול הדסה גם כן: החזרה ראשונה של טריים שנכשלה, והחזרה שנייה, הפלה בשבוע 10. גם אני סיימתי את מכסת העוברים שלי, וכעת ממתינה לתרומה במסלול מנור.
חייבת לציין שגם אני די מאוכזבת מהדסה: מסתבר בדיעבד שהפרוגסטרון שלי בשלב הפוליקולרי גבוה משמעותית ממה שצריך להיות, ובהדסה לא יחסו לכך כל חשיבות...
יתכן מאוד שאי ההצלחה וההפלה נבעו בדיוק מבעיית הפרוגסטרון.
מאחלת לך הצלחה בפעם הבאה, שולחת לך חיבוק חם ומחזיקה לך אצבעות חזק חזק.
שתהייה שנה נפלאה לכולנו, מלאה בבשורות טובות,
רוני

למעלה