בטא לא תקינה

hello81

New member
בטא לא תקינה

הי. אשמח לעצות
אחרי דיי הרבה טיפולים וניסיונות הוחזר לי בפעם הראשונה עובר קפוא כבלסטוציסט (עד עכשיו לא היו מוקפאים מעולם ואף פעם לא גידלו לבלסטוציסט).
התבקשתי לבדוק בטא אחרי 10 ימים.
בטא של 10 ימים - 10. נאמר לי שנמוך אבל לבדוק בעוד 3 ימים ולראות איך יתפתח.
בטא של יום 13 - 18.
בטא של יום 15 - 32
נאמר לי שהבטאות לא תקינות אבל לבדוק עדיין בטא ביום 17 ולהמשיך עם התמיכה שאני לוקחת (פרוגינובה ואנדומטרין)
למה לצפות? יש עוד מה לקוות? מחזור כמובן מאחר... מרגישה קצת באפילה...
תודה

מצטערת על מה שאת עוברת

אכן הבטא נמוכה, ובמספרים הללו היינו רוצים שהיא תכפיל לפחות פי 2 אם לא יותר.
בשלב זה אין לדעת לצערנו, אלא רק להמשיך ולבדוק. מכיוון שהבטא נמוכה, הייתי שומרת על אופטימיות זהירה מאוד.
מי יודע, אולי תחזרי לספר לנו חדשות משמחות ומפתיעות :)
עדכני אותנו אם מתאים לך
&nbsp
&nbsp

hello81

New member
;(

ביתא של יום 17 -53
התקשרו מהמרפאה ואמרו שההריון ב 100 אחוז לא תקין. הם אמרו להפסיק עם התמיכה ולעשות בדיקת ביטא בעוד 3 ימים לראות שיורד.
עצובה. מבואסת. ועדיין לא יודעת למה לצפות. פשוט מחזור רגיל? משהו אחר? להתנהג כרגיל? ומה קורה אם הביטא תמשיך לעלות? אפשר לעשות טיפול שוב חודש אחרי או שלא מומלץ?
תודה למי שקראה והגיבה

עיפהההה

New member
הי

לא יודעת בדיוק מה יהיה לך כי גוף של כל אחת מגיב אחרת, יכולה לשתף במה שהיה לי.. גם ביטא שלא עלתה טוב , הייתה הרבה יותר גבוהה משלך אבל לא היו הכפלות.. אני קיבלתי מחזור כשבוע אחרי, ואצלי הוא היה חזק וכואב מהרגיל. אחרי כימי צריך להמתין חודש עד המחזור התקין- ואז אפשר לחזור לטיפולים
תרגישי טוב

אליסקה

New member
קרה גם לי

בהתחלה הבטא המשיכה לעלות ואחר כך ירדה, הייתה וסת רגילה, ומיד אחריה התחלתי סבב חדש (אין צורך בהפסקה). זה נורא מאכזב, אבל קורה. בל תיפול רוחך!

למעלה