בטא לא הכפילה

ophir1234

New member
בטא לא הכפילה

שלום. אני קצת מבואסת שלא לומר מאוד מבואסת ורציתי להתייעץ.
אני אחרי טיפול ראשון והחזרת שני עוברים טריים.
ביום ה12 עשיתי בטא שיצאה לשמחתי 42 כלומר חיובי. עשיתי היום אחרי 48 שעות בטא נוספת, יצאה 52. עלתה אבל רחוקה מלהכפיל. ידעתי עוד קודם שאני אמורה לראות הכפלה אם זה תקין וממש התבאסתי. האחות שהתקשרה עם התשובה אמרה שזה לא נראה טוב. הרופא שלי לעומת זאת אומר שעוד מוקדם להגיד ושצריך להמשיך עם האנדומטרין ולעשות עוד בדיקה עוד שבוע. לי נראה נורא קשה להמשיך ככה שבוע אם המצב חסר סיכוי. מה נראה לכן הסיכוי שעם כזאת עלייה קטנה יהיה תקין בסופו של דבר? מישהי מכירה/קרה לה פעם?
תודה מראש

ענבל ח1

New member
מצטערת. נראה לי די חסר סיכוי

מבינה את האכזבה שלך

אני במקומך הייתי מבצעת בטא שוב עוד 48 שעות רק כדי להבין מגמה של הבטא.
לראות אם היא יורדת או אולי פתאום נותנת קפיצה ואז חייבים להמשיך לעקוב ולראות שלא מדובר בהריון חוץ רחמי.
צר לי על החוויה הקשה. מקווה שבקרוב יהיו לך בשורות טובות.

ophir1234

New member
אוקי תודה

את אומרת אז שגם אם פתאום יעלה זה לא יהיה תקין?

אליסקה

New member
מוקדם להספיד

בטא צריכה להכפיל כל 48-72 שעות. העובדה שהבטא לא הכפילה תוך 48 שעות אינה ראיה קונקלוסיבית לאי-תקינות ההריון. ראי כאן.
בנוסף, אני גם מפנה אותך להודעה הזו בפורום שכן.
זה אכן לא טוב, אבל מוקדם להספיד. פשוט חכי בסבלנות, אני יודעת שזה קשה. הייתי שם (ואני שם גם כרגע, למען האמת, לכן הבקיאות בהפניות באינטרנט...).

acka

New member
זה לא מאוד מעודד

אני מצטערת, אלה לא התוצאות הרצויות.
אבל כן כבר ראיתי פה ניסים בפורום.
מצטרפת לענבל וממליצה לך לגשת כבר ביום שישי לבדיקה נוספת והפעם לבדוק גם אסטרדיול ופרוגסטרון.
מקווה שגם זה יתברר פשוט כילד שלא טוב בחשבון.
ואם לא יקרה הנס מקווה שההריון הלא תקין יסתיים מעצמו ולא ידרוש התערבות.

ophir1234

New member
אוקי תודה רבה

אלך בשישי ואבדוק גם את הדברים האחרים. לאיזה תוצאות אני אמורה לקוות? ולמה את מתכוונת בהתערבות? זה שלב נורא מוקדם בכל מקרה לא?

acka

New member
תוצאות

אני חושבת שאמורים לראות תוצאה של 100+ אם הבטא חזרה להכפלות.
אסטרדיול של מאות עד אלפים בודדים.
פרוגסטרון מעל 35.
&nbsp
אני מקווה שפשוט יש פה עובר שפרש ולכן לא נראה שהבטא עולה.
אבל אם מדובר בהריון לא תקין הוא לא תמיד נופל לבד ואז נדרשת התערבות.
&nbsp

ophir1234

New member
שוב תודה

כל כך שמחתי ביומיים האחרונים והיום הכל התהפך

ophir1234

New member
עשיתי היום בדיקה והבטא ירדה ל33 :/

פרוגסטרון 33 אסטרדיול 417
&nbsp
מה בדרך כלל הסיבה לדבר כזה? ואם היה ככה עכשיו זה אומר שגדל הסיכוי שיהיה גם פעמים הבאות?

אליסקה

New member
מצטערת יקירתי

זה ממש עצוב, במיוחד שכל כך שמחת.
מצד שני, הריון כימי הוא הרבה פעמים פרומו להריון תקין. התנחמי בעובדה שככל הנראה זה ייפול לבד, בלי צורך בהתערבות חיצונית כמו גרידה. אל תמעיטי בערך של זה, למרות שאת בוודאי עצובה מאוד.
כמו כן, תמשיכי לעקוב ולוודא שהבטא יורדת. אם היא תעלה ותרד, זה יכול להיות חוץ רחמי, וצריך להיזהר!

napit

New member
מצטערת לקרוא :(

מבינה את הכאב, גם אני חוויתי הריון כימי לפני מספר חודשים. וכמו שכתבו לפני - מאחלת לך שזה הפרומו להריון התקין שיגיע בקרוב.
הסיבות להריון כימי לא תמיד ידועות, לרוב מדובר במומים גנטיים וכרומוזומליים בעובר, כלומר איזשהו פגם בעובר.
הריון כימי אחד לא אומר שום דבר על המשך הדרך!

למעלה