בטא חיובי לי

מצב
הנושא נעול.
בטא חיובי לי

בטא חיובי לי
הי לכולם . אני כל כך שמחה, עכשיו קיבלתי תשובת בטא חיובי של 619 . מה המשמעות של התשובה ביום ה-12 ?

../images/Emo65.gifמזל טוב ווואהו../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif|חמ

בטא חיובי לי
הי לכולם . אני כל כך שמחה, עכשיו קיבלתי תשובת בטא חיובי של 619 . מה המשמעות של התשובה ביום ה-12 ?
מזל טוב ווואהו
|חמ

מ-ד-ה-י-ם!

בטא חיובי לי
מ-ד-ה-י-ם!
תשובה מצוינת. אולי יותר מעובר אחד?
שרק ימשיך ככה. היכן טופלת וע"י מי? תמשיכי לדווח כה לחי אוריינית

ultras plo

New member
נשארו לך עוד מוקפאים?

עוברים טריים באסותא
הוחזרו לי שני עוברים טריים באסותא ע"י פרפ' דור
נשארו לך עוד מוקפאים?
על איזה בסיס הלכת? 4 + 4 טריים או חלק מוקפאים? כמה עלה לך בדיוק? כל פעם יש תעריף אחר ואפשר להשתגע. אני מחכה לתור שלי אצל משיח. מחזיקה לך אצבעות ולא מרפה.

מסלול 4+4 טריים

נשארו לך עוד מוקפאים?
על איזה בסיס הלכת? 4 + 4 טריים או חלק מוקפאים? כמה עלה לך בדיוק? כל פעם יש תעריף אחר ואפשר להשתגע. אני מחכה לתור שלי אצל משיח. מחזיקה לך אצבעות ולא מרפה.
מסלול 4+4 טריים
העלות היבערך כ-4000 דולר. תודה על העדוד.

עשינו ../images/Emo127.gif על כל הסימנים, אה? ../images/Emo6.gif

בטא חיובי לי
עשינו
על כל הסימנים, אה?

על כאבי השתרשות
על דימומי השתרשות
על בטא מדהימה, שמסמנת... תאומים? מזל טוב
המשך הריון תקין וקל

../images/Emo49.gif איזה בטא מכובדת ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

בטא חיובי לי
איזה בטא מכובדת

מחכה לשמוע על הכפלה ושילוש של הבטא ומאחלת הריון תקין מלא ומשעמם

sagivkr

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

בטא חיובי לי
מזל טוב!

איזו בטא מכובדת!!! גם לדעתי את יכולה לצפות ליותר מאחד... שיהיה הריון בריא ותקין! יפעת

תודה לכל המברכים והתומכים

בטא חיובי לי
תודה לכל המברכים והתומכים
מקווה להמשך קל בריא. התמיכה של כולם עוזרת מאד ומקלה על ההתמודדות ושוב אלפי תודות

ronitili

New member
wow../images/Emo70.gif איזו בטא מרשימה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

בטא חיובי לי
wow
איזו בטא מרשימה

עושה רושם של יותר מעובר אחד... מאחלת לך הריון קל ומשעמם, עד הסוף המתוק בעוד 8 חודשים...

איך אני אוהב את זה כאשר אני צודק../images/Emo9.gif

בטא חיובי לי
איך אני אוהב את זה כאשר אני צודק

ß מרשימה מאד ויתכן שזה יותר מאחד
בשעה טובה והמון המון בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה