בטא ועוד

ddandan76

New member
בטא ועוד

שלום,

עשיתי הזרעה ב 3.5
ללא הורמונים עם אוביטרל ב 1.5

בטא ב 13.5 - 15
ב 15.5 - 76
והיום - 379
האם זה תקין?

זה יכול להיות תאומים?
היו שני זקיקים, 19, 14 מ״מ יומיים לפני ההזרעה

לפני הבטא השנייה האחות אמרה לי שבטח היא תהיה קרוב ל 30, והיא היתה 76...

ועוד שאלה,
הביוץ היה בשחלה הימנית
וכאבים קלים כמו שריר תפוס אני מרגישה בצד שמאל
יכול להיות שחלילה יהיה חוץ ריחמי למרות שהביוץ הגיע מצד ימין והלך לצד שמאל? העובר יכול ״לעלות״ לחצוצרה שמאלית לאחר שיצא מימנית?... או שחוץ ריחמי קורה רק באותה חצוצרה בה התרחשה ההפריה
יכול להיות שאני מרגישה את זה בצד שמאל אבל זה לא באמת בצד שמאל?.. קראתי שהרבה מרגישות את צד שמאל

תודה

ענבל ח1

New member
לא קראתי הכל אבל רק להרגיעך לגבי הבטא

את בדקת הרבה לפני הזמן את הבטא הראשונה ולכן היא כל כך נמוכה. בהתחשב בכך שהיית אמורה לבדוק בטא ראשונה רק ב17/5 עושה לי רושם שזה תקין לגמרי!!! יתר ההורמונים בסדר?
שיהיה בשעה טובה

acka

New member
נראה מאוד מבטיח

בכל מקרה כדאי לעשות עוד בדיקת הכפלה אחת לפחות מחר ובשבוע הבא תוכלי לגשת לרופא ולבדוק איפה ממוקם השק.
לא נראה לי שהייתי חושדת בחוץ רחמי על סמך התוצאות, כפי שענבל רשמה בדקת מאוד מוקדם בפעם הראשונה.
בכל מקרה כאבים של חוץ רחמי זה משהו שלא ניתן להתעלם ממנו ולכן מה שאת חשה הוא כנראה פשוט כבדות השחלות והתרחבות הרחם.
מאחלת לך המשך עגול ומשעמם.

ddandan76

New member
תודה רבה אקה וענבל :)

תודה רבה
ותודה לכל בנות הפורום על התמיכה והעזרה עד לרגע מרגש זה
מאחלת לכולכן בהצלחה !

דןדן

acka

New member
נראה מאוד מבטיח

בכל מקרה כדאי לעשות עוד בדיקת הכפלה אחת לפחות מחר ובשבוע הבא תוכלי לגשת לרופא ולבדוק איפה ממוקם השק.
לא נראה לי שהייתי חושדת בחוץ רחמי על סמך התוצאות, כפי שענבל רשמה בדקת מאוד מוקדם בפעם הראשונה.
בכל מקרה כאבים של חוץ רחמי זה משהו שלא ניתן להתעלם ממנו ולכן מה שאת חשה הוא כנראה פשוט כבדות השחלות והתרחבות הרחם.
מאחלת לך המשך עגול ומשעמם.

למעלה