בטא ביום 11 להחזרה?

מצב
הנושא נעול.
בטא ביום 11 להחזרה?

בטא ביום 11 להחזרה?
הי לכם אני בת 47 נעה בת 5 וחצי מתרומה לפני פרשת בן רפאל-נסיון 2 (אחרי 18 נסיונות ivf) עכשיו אני בסיבוב 7 עם מוקפא אחד שנשאר מביקור בקייב משהי מכן עשתה אי פעם בדיקה ביום 11 להחזרה? אם משהי רוצה לשאול אותי משהו בכיף

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

בטא ביום 11 להחזרה?
הי לכם אני בת 47 נעה בת 5 וחצי מתרומה לפני פרשת בן רפאל-נסיון 2 (אחרי 18 נסיונות ivf) עכשיו אני בסיבוב 7 עם מוקפא אחד שנשאר מביקור בקייב משהי מכן עשתה אי פעם בדיקה ביום 11 להחזרה? אם משהי רוצה לשאול אותי משהו בכיף
ברוכה הבאה
ו

אני באופן אישי לא עשיתי ביום ה- 11 וגם לא ניסיתי את הבדיקות הביתיות- העדפתי לחכות עוד קצת ולדעת את התשובות המוחלטות... מאחלת לך המון המון
ביצירת אח/אחות לנעה (איזה כייף יש עוד ילדת פורום
). אני מבינה שנעה מתרומת ביצית בארץ? איך זה לגדל אותה? איזה אושר בטח

נעה

ברוכה הבאה
ו

אני באופן אישי לא עשיתי ביום ה- 11 וגם לא ניסיתי את הבדיקות הביתיות- העדפתי לחכות עוד קצת ולדעת את התשובות המוחלטות... מאחלת לך המון המון
ביצירת אח/אחות לנעה (איזה כייף יש עוד ילדת פורום
). אני מבינה שנעה מתרומת ביצית בארץ? איך זה לגדל אותה? איזה אושר בטח
נעה
נעה אכן מתרומת ביצית בארץ, ילדה מדהימה, עם תלתלים כמו שלי,יפהפיה מיוחדת ויודעת לעלות על העצבים של הוריה כמו שאר חבריה... בכל אופן כיף לגדל אותה ונראה לי דחוף ליצר לה קבוצת תמיכה בצורת אח או אחות ליום בו אספר לה, וגם סתם שיהיה לה עם מי לחלוק את נטל ההורים הקשישים והנודניקים

ayoosh

New member
איזה אושר ../images/Emo13.gif תודה על השיתוף

נעה
נעה אכן מתרומת ביצית בארץ, ילדה מדהימה, עם תלתלים כמו שלי,יפהפיה מיוחדת ויודעת לעלות על העצבים של הוריה כמו שאר חבריה... בכל אופן כיף לגדל אותה ונראה לי דחוף ליצר לה קבוצת תמיכה בצורת אח או אחות ליום בו אספר לה, וגם סתם שיהיה לה עם מי לחלוק את נטל ההורים הקשישים והנודניקים
איזה אושר
תודה על השיתוף

נועם@בת

New member
למוקפאים יש נטיה לתת תוצאות נמוכות

בטא ביום 11 להחזרה?
למוקפאים יש נטיה לתת תוצאות נמוכות
לא כדי להקדים את הבדיקה. רצוי לעשות אותה ביום ה12 להחזרה. בהצלחה נועם

נטאשה

New member
ברוכה הבאה אמא של נעה ../images/Emo140.gif

בטא ביום 11 להחזרה?
ברוכה הבאה אמא של נעה

גם אני הייתי מחכה עוד יום והולכת על בטוח.... ושיהיה בהצלחה!!! מחזיקה אצבעות ואנא עדכני אותנו. את נעה אני מיד מוסיפה לספירת המלאי של הפורום שתתפרסם בשבוע הבא.

תודה על קבלת הפנים החמה זה כיף

ברוכה הבאה אמא של נעה

גם אני הייתי מחכה עוד יום והולכת על בטוח.... ושיהיה בהצלחה!!! מחזיקה אצבעות ואנא עדכני אותנו. את נעה אני מיד מוסיפה לספירת המלאי של הפורום שתתפרסם בשבוע הבא.
תודה על קבלת הפנים החמה זה כיף

sagivkr

New member
ברוכה הבאה

בטא ביום 11 להחזרה?
ברוכה הבאה
מחזיקה לך אצבעות לבטא חיובית
אני העדפתי לעשות את בדיקת הדם לא לפני היום ה- 12, אבל אני חייבת להודות שהתפתתי לעשות בדיקות ביתיות עם מקלונים. היום אני יודעת שזה לא כדאי, ועדיף להמתין בסבלנות על מנת לקבל את התוצאה המדוייקת. אגב, גם אני טופלתי במסלול קייב, והשריד האחרון שנשאר לי מהעוברים המוקפאים נקלט (יותר נכון לומר: נקלטה), ואני כבר בשבוע 27. הלוואי שגם אצלך... שיהיה בהצלחה!!! יפעת

כמה עוברים החזירו לך ?

ברוכה הבאה
מחזיקה לך אצבעות לבטא חיובית
אני העדפתי לעשות את בדיקת הדם לא לפני היום ה- 12, אבל אני חייבת להודות שהתפתתי לעשות בדיקות ביתיות עם מקלונים. היום אני יודעת שזה לא כדאי, ועדיף להמתין בסבלנות על מנת לקבל את התוצאה המדוייקת. אגב, גם אני טופלתי במסלול קייב, והשריד האחרון שנשאר לי מהעוברים המוקפאים נקלט (יותר נכון לומר: נקלטה), ואני כבר בשבוע 27. הלוואי שגם אצלך... שיהיה בהצלחה!!! יפעת
כמה עוברים החזירו לך ?
אני מתכוונת בסיבוב הנוכחי עם נעה החזירו לי רק שניים והפעם רק אחד שזה נראה לי די חסר סיכוי

sagivkr

New member
החזירו לי 2 עוברים

כמה עוברים החזירו לך ?
אני מתכוונת בסיבוב הנוכחי עם נעה החזירו לי רק שניים והפעם רק אחד שזה נראה לי די חסר סיכוי
החזירו לי 2 עוברים
חזרתי מקייב עם 2 מבחנות שבאחת מהן היו 3 עוברים ובשנייה 2 עוברים. הנסיון עם המבחנה הראשונה לא הצליח, אבל הנסיון עם המבחנה השנייה הצליח. מתוך שני העוברים עובר אחד היה לא כל כך טוב והשני היה מעולה, אז זה כמו שהחזירו לי רק אחד. מספיק עובר אחד טוב כדי להצליח! בהצלחה, יפעת

הרמוניה

New member
אני עשיתי בדיקת ביתית ביום ה-11

בטא ביום 11 להחזרה?
אני עשיתי בדיקת ביתית ביום ה-11
פשוט כי כבר לא יכלתי להתאפק.... (אבל החזירו לי בלסטוציסטים אז החלטתי שהם כבר גדולים מספיק) היה קו חלשלוש.... אבל זה באמת לא אומר אם את מצליחה להתאפק-עדיף לחכות עוד יום הרמוניה

לריה

New member
כן אני ויצא חיובי- הרופא שלי אמר

בטא ביום 11 להחזרה?
כן אני ויצא חיובי- הרופא שלי אמר
לעשות בדיקה ביום העשירי אז חיכיתי יום נוסף. בלי כוריגון לדעתי אפשר ביום ה11

אוף שלילי ....

בטא ביום 11 להחזרה?
אוף שלילי ....
עשיתי בדיקה ביום 12 ועכשיו אני בלופ שאולי התוצאה השלילית זו לא אינדיקציה ואני צריכה להמשיך תרופות ... הצילו....

הפרופסור שלי הציע לי קייב ב24 לחודש

אוף שלילי ....
עשיתי בדיקה ביום 12 ועכשיו אני בלופ שאולי התוצאה השלילית זו לא אינדיקציה ואני צריכה להמשיך תרופות ... הצילו....
הפרופסור שלי הציע לי קייב ב24 לחודש
וגם להמשיך תרופות עד יום א' ואז להיבדק שוב מי נוסעת לקייב החודש?

צר לי על השלילי

אוף שלילי ....
צר לי על השלילי
צר לי על השלילי ואני ממחל לך שהבדיקה החוזרת שלך יראה תשובה חיובי. יש לי הערה טכנית קטנה בפורומים נהוג לבצע פעולה שנקראת " לשרשר הודעות " בעמוד הראשי של פורום יש מקום ל- 20 הודעות ראשיות וכל פעם שאת פותחת הודעה חדשה את דוחקת את הדועות אחרות ולא פחות חשובות לעמוד הפורום הבאה. בד"כ נהוג לפתוח לא יותר מהודעה חדשה אחת ביומיים שלושה ולהגיב לאותה הודעה. תגובה להודעה נקראת " לשרשר הודעות " אם תלחצי על המילים המסומנים בכחול תגיע לשירשור על כיצד " לשרשר הודעות " שוב צר לי על השלילי ומאחל לך המון הצלחה בפעם הבאה.

קבלתי תודה וסליחה

צר לי על השלילי
צר לי על השלילי ואני ממחל לך שהבדיקה החוזרת שלך יראה תשובה חיובי. יש לי הערה טכנית קטנה בפורומים נהוג לבצע פעולה שנקראת " לשרשר הודעות " בעמוד הראשי של פורום יש מקום ל- 20 הודעות ראשיות וכל פעם שאת פותחת הודעה חדשה את דוחקת את הדועות אחרות ולא פחות חשובות לעמוד הפורום הבאה. בד"כ נהוג לפתוח לא יותר מהודעה חדשה אחת ביומיים שלושה ולהגיב לאותה הודעה. תגובה להודעה נקראת " לשרשר הודעות " אם תלחצי על המילים המסומנים בכחול תגיע לשירשור על כיצד " לשרשר הודעות " שוב צר לי על השלילי ומאחל לך המון הצלחה בפעם הבאה.
קבלתי תודה וסליחה

נטאשה

New member
נורא מצטערת על השלילי

אוף שלילי ....
נורא מצטערת על השלילי
מקווה שתמצאי את הכוחות ותמשיכי במהרה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה