בחתונה

סטס2

New member
בחתונה

היי לכולם!!מזמן לא נכנסתי לפורום אז אנה תסלחו:) בשבוע שעבר הייתי בחתונה של חבר מהמכללה וחשבתי איזה מצחיק זה היה אילו הייתי צריך לעמוד מתחת לחופה ולחזור על התפילות,רבב"ק אין איזה הסדר מיוחד אם אתה יודע שאתה הולך לגמגם בזמן חזרה על דברי הרב? חכו חכו,עוד לא סיפרתי שחברה שלי לשעבר הגיע ביחד איתי,וזה הרג אותי למה עם כל החברים שלי דיברתי בסידר ואיתה אני מתחיל להיתקע!!?היא הרי זרקה אותי בגלל זה,ומה שהכי כואב זה שאחרי שנפרדנו ואכשיו הינו אמורים להיות כ"ידידים" היא יצאה איתי ופשות התעללה בי מרגע שעזבנו את ביתה.ובכלל מרגע שהתחלתי להיתקע איתה בדיבור היא התיחסה אלי כמו לאיזה נכה,וזה הורג אותי!דיברה בתונים גבוהים,בצורה לא יפה ומתי שהתישבנו ליד השולחן אם כל החברים היא לא דיברה אם אף אחד,ישבה אם פרצוף 9 באב ואחרי 30 דקות אמרה שהיא רוצה לנסוע!!ושניסיתי להסביר לה שאנשים נורמליים לא מתנהגים כך היא הסתקלה אלי כמו על איזה זבל ואמרה שאם אני רוצה להישאר היא אכשיו מתלפנת לאחותה והיא תיקח אותה!! אתם מבינים?כאילו עשתה לי טובה שיצאה איתי כידי שלא יהיה לבד!עש"קרה ריחמה אלי.. בקיצור אני לא רוצה לספר את הכל אבל יצאתי לחנייה להירגע,לא היה שם אף אחד,ופתאום איזה בחור נעצר לידי אם רכב מסתקל ואומר "הייתה צריך לשתות פחות" סתם צחק.. אני לא מכיר מי זה היה אבל זה כל כך הרגיז אותי,הכל קפץ לי, שאיבדתי בשנייה את הראש וסתם כך הבאתי לו בוקס בפרצוף.. ,חזרתי לאולם אירועים לקחתי אותה ונסנו הביתה.שאלתי אותה שאם היא רוצה אז אפשר לחזור להיות ביחד וגם מצאתי עבודה טובה ואני מרגיש יותר טוב אבל היא אמרה לי בפנים שהיא לא בשבילי,ומתי שיצאה מהרכב אמרה לי "טוב זאיקה,באי" ברוסית זאיקה זה זה כמו "מגמגם" סגרה דלת והלחה.חבל שאני לא מסוגל להרים יד או קול על אישה.. ביום שישי היה יום כיפור אני רק מקווה שאותו בחור סלח לי.אם לא הייתי נתקע בדיבור כל החיים שלי היו נראים אחרת,אבל אין מה לעסות זה מה שיש.. דרך הגב.. צריך לכתוב מכתב לרבנות שיעבירו תכס חתונה רק אם שאלות כן ולא ובלי כל censored סחל:)

סטס היקר

לגבי הבחורה, היא לא שווה את זה והיית צריך להגיד לה שתלך תתקשר לאחותה שתיקח אותה. פוזות כאלה הן לא לעניין ואם היא זרקה אותך בגלל הדיבור, מגיע לך הרבה יותר טובה ממנה. תרשה לי להגיד לך שהיו לי כמה חברות בחיים ולאף אחת הגמגום שלי לא הפריע ברמה כזאת, והוא לעיתים יכול להיות לא כזה קל... לגבי הבחור שהרבצת לו, אני מבין אותך, אבל תחשוב על זה שאולי בכלל הוא לא ידע שאתה מגמגם, וחשב שאתה ממש ממש שיכור ובגלל זה דיברת ככה. יש למגמגמים נטייה לחשוב שכל העולם צוחק על הדיבור שלהם. לפעמים זה בכלל לא ככה וצריך ללמוד לשלוט במחשבה הזאת. זה לפחות מה שלמדתי על עצמי. לגבי החתונה, דעתי היא שאם אתה מבקש חתונה מיוחדת, שרק ישאלו אותך כן או לא, אני רואה את זה כאילו את מבקש שיתיחסו אליך כאל נכה. אה ועוד דבר, אני חצי רוסי ויודע רוסית, ולא ידעתי ש'זאיקה' זה כמו מגמגם. סבתא ואמא שלי לפעמים קראו לי 'זאיקה', ואני יודע שזה מלשון 'זייץ' שזה שפן - כלומר כינוי חיבה, אז אולי גם היא לא התכוונה לרדת לך על הגמגום. (אני לא מכיר אותה - אולי היא כן, אבל תמיד תנסה לראות את כל האפשרויות) בקיצור, הרם ראשך בגאווה ואל תלמד לסנן את האנשים שאיתם אתה בקשר.

stkachov

New member
יש הבדל

זאייקה זה מלשון זייץ, כלומר שפן. ואילו זאיקה זה מלשון זאיקנייה, כלומר גימגום. ולגבי הבחורה, אני כבר מהפעם הקודמת שפרסמת את ההודעה שלך סטס, הבעתי את דעתי עליה, לצערי אכן צדקתי והיא אכן מתבררת ככלבה(מתנצל על הבוטות, אבל זו המילה הנכונה) לא קטנה. אתה באמת לא צריך בן אדם כזה, ברור לכל שהיא לא אוהבת ולא אהבה אותך. אתה הרי לא רוצה להגיע למצב שכל החיים היא תקלל אותך מגמגם ותשפיל אותך ככה. אז קח את עצמך בידיים, תתגבר עליה ותמשיך הלאה.

אילנית31

New member
סטס, אתה באמת אוהב אותה?

קראתי את ההודעה שלך ואני מתקשה להבין האם באמת אתה אוהב אותה. האם זו האישה שאיתה היית רוצה לחיות? מחיר ההשפלות לא גבוה מדי?

R O N Y1

New member
עזוב אותה!!! אבל מהר!!

שמע סטניסלב חבל על הזמן עזוב אותה יכול להיות שיצאתם וחשבת שזה ילך .אבל לפי דעתי היית צריך להשאיר אותה במיסעדה וללכת שאחותה הצולעת תיקח אותה. לא היית צריך להכות את אותו בחור הוא לא צחק על הגימגום שלך ואם הוא היה יוצא מהרכב וזה היה "גורילה" מה אז??? בחורה כזו רק גורמת צרות בוא תחשוב נומר שאתם זוג נשויי בריב הראשון היא תקרא לך מגמגם ותרד עליך בכל צורה על הגימגום .וגם ליד אנשים עזוב יש מספיק בחורות נורמליות אל תתיאש רוני

טינה 18

New member
אני באמת שלא מבינה אותך סטס

אתה עד כדי כך נואש לבת זוג?! ועוד חברה מסוגה?? די מוזר "שהחברה הקרובה" אליך צעקה שאתה מגמגם.. זה כואב נכון.. אבל קצת מצחיק. אני מתארת לעצמי שהדבר קורה לי, אוי זה לא נישמע כ"כ טוב ..

סטס2

New member
לכל האנשים..

טוב תישקחו ממה שכתבתי,נראה לי שלא הבנתם את הנקודה.על תחשבו שאני כזה פגיע או נואש לבת זוג כמו שכתבתם,סך הכל העברתי 3 שנים בצהל ביחידה קרבית עם יציאות של פעם בחודש ולא,לא הייתה לי אז אף אחת והרגשתי נהדר! ואני לא עד כדי כך טיפש שאני לא מבין שהייתי צריך לקום וללחת,אבל עד שמישהו לא יעבור משהו דומה הוא בטח לא יבין אותי. פשוט לא נכנס לי לתוך הראש איך אפשר להיתנהג בצורה כזאת לבן אדם,ולגבי אותו בחור בחנייה אז זה היה סטם מישהו בלי קשר למקום שראה אותי עומד עם בירה ביד וזרק הארה סטמית.ולגבי הגמגום אז ממש לא גימגמתי עם האנשים שמסביב כי הרגשתי חופשי אבל הנקודה היא שאותה הבחורה פסלה אותי בגלל שאני נתקע בדיבור והתנהגה אלי בצורה זוואתית מתוך ידיע שאני לא יעסה לה כלום,ורק לסטטיסטיקה אז שתדעו שמה שקרה בחנייה לא היה לי כזה דבר בחיים ופעם אחרונה שהרבצתי מישהו היה בצבא לפני 4 שנים,והיא גרמה לי לעסות את זה שוב. אם הייתי מדבר בצורה שוטפת ולא חותף לפעמים שיטוק-גרון כל זה לא היה קורה.הכי מרגיז זה כשה אתה רוצה להגיד משהו אבל המלים לא יוצאות מהפה

טינה 18

New member
קח תעצמך בידיים../images/Emo39.gif

מחר הוא יום חדש עם התחלה חדשה... גם אם פישלנו, לא נורא.. ה-
תמיד תזרח למחרת.

sprk78

New member
אני לא מבין משהו אחד

היא חברה שלך ככה הגדרת אותה נכון? והיא לא ידעה שאתה מגמגם משהו פה לא הגיוני. חוץ מזה בחורה שלא מעריכה אותך בזכות מי שאתה היא לא שווה לך ובטח לבטח שאתה לא צריך להיות עימה. לגבי האגרוף ניתן להבין אותך ולא: כי מצד אחד הרגשת שהכל סוגר עליך ואתה מתוסכל אבל מאידך זאת עדיין לא סיבה להכות מישהו. כאשר אתה מכה מישהו אתה יורד לרמתו ואף פחות ממנו. אומנם אתה מגמגם אבל אני בטוח שיש עוד תכונות שצריך להעריך אצלך (אתה מהנדס לפי הכרטיס שלך ויש לך השכלה גבוהה). איך ורדה רזיאל ז'קונט אומרת אבל מנוסח בנוסח זכרי "תזרוק אותה, תעיף אותה למה אתה צריך אותה".

sprk78

New member
אני לא מבין משהו אחד

היא חברה שלך ככה הגדרת אותה נכון? והיא לא ידעה שאתה מגמגם משהו פה לא הגיוני. חוץ מזה בחורה שלא מעריכה אותך בזכות מי שאתה היא לא שווה לך ובטח לבטח שאתה לא צריך להיות עימה. לגבי האגרוף ניתן להבין אותך ולא: כי מצד אחד הרגשת שהכל סוגר עליך ואתה מתוסכל אבל מאידך זאת עדיין לא סיבה להכות מישהו. כאשר אתה מכה מישהו אתה יורד לרמתו ואף פחות ממנו. אומנם אתה מגמגם אבל אני בטוח שיש עוד תכונות שצריך להעריך אצלך (אתה מהנדס לפי הכרטיס שלך ויש לך השכלה גבוהה). איך ורדה רזיאל ז'קונט אומרת אבל מנוסח בנוסח זכרי "תזרוק אותה, תעיף אותה למה אתה צריך אותה".

למעלה