בחרדה טריגר

kiki girl

New member
בחרדה טריגר

שמה הזלילות שאני חווה לא יעלמו ואני אמשיך לזלול בלי יכולת לשלוט בדחף כמו פעם ואעלה הרבה ק"ג. עליתי במשקל. ורואים ואני רואה. וזה נורא! לא מסוגלת להתמודד עם זה. אני לא מסוגלת לתפקד, להתרכז. ביטלתי עבודה מחר ויש לי עוד עבודה שאני צריכה ללכת אליה. אני פשוט טיפשה. זללתי הרבה עכשיו וכל הבוקר זללתי והקאתי.

לא הייתי צריכה להשאר בבית, הייתי צריכה לנסוע להורים . אני לא מסוגלת להיות לבד ושתהיה לי הנוחות הזאת שאני יכולה לזלול.

יקח לי עכשיו זמן להוריד את מה שהעליתי. בא לי למות.
אני ניראית נורא . זה מביך פשוט

אני רוצה לאכול מאוזן. לאכול רגוע . אני לא מפסיקה לחשוב על אוכל ושכל הזמן אני צריכה להתעסק עם משהו בפה. זה פשוט מעייף כבר לחיות ככה!!!

היי קיקי.

אני מציעה שתנסי לחשוב על המשקל במונחים אחרים. את עסוקה במה כולם רואים, ופחות עסוקה במה שאף אחד לא יודע- רק את- כמה סבל את סובלת כדי לרדת במשקל, ומה המשמעות של ירידה במשקל, ומה את עושה לעצמך כדי להיות רזה. דברים נוראיים. אם כל מי שרואה כמה את שוקלת, היה יודע- כאילו את שקופה- כמה את סובלת וכמה התעללות עצמית את מתעללת בעצמך, האם עדיין היו שופטים אותך באותה הצורה? או שהיו אומרים- הלוואי שתתן לעצמה לשקול יותר ורק לא תעשה לעצמה את כל זה?
מי שרואה אותך לא יודע את כל זה, אבל את כן.
אז בכל פעם שעולה לך השנאה העצמית הזו, תגידי לעצמך- ומה עדיף? להיות שמנה או להתעלל בעצמי כל היום????
אני מעדיפה לשקול יותר. ואת?

kiki girl

New member
מעדיפה ט'

לא להתעלל בעצמי, אבל לא יכולה לומר שאני מעדיפה לשקול יותר. אני לא יכולה לקבל את עצמי במשקל תקין. אני צריכה להיראות בעיניי בתת משקל.

וזה לא תת משקל נמוך אלא הגבול הגבוה שלך תת משקל, כמובן שהייתי מעדיפה משקל נמוך מזה אבל לזה לא הגעתי. לא רוצה להמשיך את ההקאות, הכאבים בגוף ובנפש, אני לא רוצה את כל אלה, את החרדות מהנזק , והחרדות גם מלהשמין. אני מאוד רגישה עכשיו , המון מחשבות על זלילה וכמובן גם מיישמת אותם. לא פלא שהעליתי. נורא קשה אני ניסיתי היום לאכול פחות. ולא הצלחתי. מרוב הקושי עם האוכל. איך אני יכולה להרפות את האחיזה? ניסיתי קצת לעשות עם עצמי CBT למחשבות שלי. ראיתי הודעה בפורום יכול להיות שאת נתת קישור לדפי מחשבה, וזה היה נשמע כמו קסם, אבל אצלי זה לא הלך ככה. והלוואי שזה היה עוזר אבל אני אנסה שוב לעורר את המחשבות שלי לחשיבה כזאת.

אני מניחה שזה עוזר אני פשוט מתעצלת להשתמש.

ההודעה שלך כמעט וריככה אותי. אבל קשה לי אני צריכה להיות קשה מבחוץ שלא ידעו. אני בן אדם מאוד רך בסך הכל, אבל זה סוד שמעטים יודעים.

ואני חושבת שאני יותר קשה עם עצמי, מאשר אנשים אחרים שיבקרו אותי. לא יודעת. לא חושבת שאני מסוגלת לאהוב את הגוף שלי במשקל שהוא לא משביע את רצוני. למרות שזה לא חשוב כל כך, ויש בעולם דברים חשובים יותר. אבל קשה לי אני נורא מתעסקת בזה. וזה די מרוקן.

תודה על ההתיחסות.

למעלה