בחצאים.....

hillae007

New member
בחצאים.....

בורק טוב!! אני זקוקה לפתגמים ומשפטים (גם מתוך שירים) שמדברים על חצי (חצי הכוס... חצי בן אדם...אמצע הדרך וכו'). תודה תודה

כמה שירים שעונים על כך...

פגישה, חצי פגישה בלעדיך אני חצי בן אדם And half the world has the other half, and half the wold has all the food

אתה יודע למי מראית חצי עבודה...

פעם ב"דבר אחר" היה כתוב: העולם מתחלק לשניים - אלה שמחלקים את העולם לשניים, ואלה שלא.

חצי בחצי

ככה זה היה אצל הגששים. וגם: "חצי עולם שונא חצי" - תחת שמי ים התיכון (בשיר הזה של שלמה יש עוד כמה חצאים). "ארץ קטנה עם שפם, חצי סיכה על מפת העולם". "החצי השני" - וזכורה הפרסומת הענתיקה לתשלום אגרת הטלוויזיה: 'מה עם החצי השני?'. ואני גם בעד הביטויים "חצי קטן" ו"חצי גדול" - אני חושבת שיש כזה דבר.

gitta

New member
בהונגרית אומרים הצי בהצי

ויש חצי חינם בסופרמרקט עד חצי המלכות חצי גמר חצי אי חצי שבט מנשה וחצי הכוס המלאה (או המלא, תלוי
) זה לא משירים אבל זה מה יש.

shellyland

New member
לא רוצה חצי פתח-תקווה... ../images/Emo7.gif

מפעל אביך ותחתוני משי ילדיך!

gitta

New member
ארצי שר "חצי עולם שונא חצי"

שניהם בסמיכות: hatzi וצריך להיות חצי עולם שונא חצי בנפרד: hetzi. לא כן?

אלי ו.

New member
חצי ציטוט

בייסבול הוא 90% מנטלי והחצי השני הוא פיזי - שחקן הבייסבול המפורסם בציטוטים החכמים/טפשים שלו יוגי ברה. חצי מחיינו נהרס ע"י הורינו החצי השני ע"י ילדינו אם תעשי חיפוש בגוגל על Half Quotes או Half Lyrics אני בטוח שתמצאי עוד הרבה.

giba70

New member
עד חצי המלכות

וחצי תאוותו בידו חצי חינם חצי מנה חצי המנשה ובשירים: "כבר חצי תל ברוך יודעים שאני יהודי" - אמש/אביב גפן "זו חצי אמנות וחצי עבודת נמלים" - התעשייה האבירית/קורין אלאל

giba70

New member
ככה אביב שר, בחיי, שמעתי

כבר אמרו פעם שהוא לא מגיע לרמת אביו

למעלה