בחניון של בית כלל

danezeq

Member
בחניון של בית כלל

יש בכניסה אליו תמונה של מפת העיר הבעיה היא שלא נגעו בחדר הכניסה לחניון בערך 3 עשורים איזה צחוקים!! למה אתם משאירים מפה כזאת על הקיר? זאת בדיחה? אני ממש התלהבתי! זה צריך להיות במוזיאון!! תראו איך העיר השתנתה! אין זכר לאיילון, והנחל (איילון) אפילו התפצל וחדר לתוך שכונת נחלת יצחק - מעניין איך זה נראה פעם!

danezeq

Member
שני דברים בקשר לכיכר המדינה

למה הכביר לעושה 360 מעלות? ככה זה היה פעם? לא עשה הקפה מלאה? ומה זה הכביש הפנימי הזה? - היה פעם כביש בתוך הכיכר הזאת? מעניין...

asaf2000

New member
תשובה

כיכר המדינה כן עושה 360 מעלות, הכיכר מסומנת בכתום, הסימון הצהוב הוא רחוב פנימי מאחורי הבנינים של הכיכר אולי החניון שעובר מאחוריהם והכביש הכתום שלא משלים 360 מעלות אני כמעט בטוח שזה רחוב שרת.

danezeq

Member
אם כך איפה הכביש "ה' באייר"?

ובכל מקרה - מה זה הכביש המעגלי באמצע? היום זה לא קיים ושבילים לא מסומנים במפה מסוג זה - היה שם פעם כביש - יתכן?

asaf2000

New member
אהה...

רק עכשיו הסתכלתי במפה והבנתי מה אתה שואל. אז אני חוזר בי ממה שכתבתי קודם, ללא ספק שהכביש הצהוב זה רחוב ה' באייר והכביש שלא משלים 360 זה רחוב שרת. הכביש הכתום באמת מסתורי או שזו טעות במפה וזה השביל הפנימי בתוך הכיכר או שבאמת הכיכר הייתה פעם יותר קטנה והכביש הסתובב בתוך איפה שהיום השביל להולכי רגל בתוך הכיכר.

למעלה