אם את רוצה לחנות בדו (ששם זה רק לימין) אז מסובבים את ההגה לכיוון שרוצים להכנס אליו.. מסובבים לימין נוסעים מקבלים זווית ומחזירים מיישרים נוסעים קצת ומסובבים שמאלה עד שמתיישרים. כל תורת החניות.
אני מדברת על חנייה ברוורס- שם הכל הפוך לא??? כשרוצים להיכנס לחניה בצד ימין, מסובבים הגה שמאלה ואז הגלגלים האחוריים פונים שמאלה ואפשר להיכנס ברוורס לימין, אני צודקת?? את דיברת על חניה רגילה, הכי פשוטה שיש...
כמו שאמרתי שום כלום לא הפוך... כשתסובבי הגה ימינה אז הגלגלים יפנו ימינה ואז ברוורס האוטו ילך לצד ימין בזוית כזאת נחמדה. מה שרשמתי זה נכון. פשוט נכנס לי סימן שאלה שם שלא במקום..
כתבתי קודם הודעה, ואחרי ששלחתי אותה הבנתי עד כמה טעיתי... אז בוא נראהאם הבנתי נכון, בנסיעה ברוורס, אם מסובבים הגה ימינה, האחורה של האוטו יסתובב ימינה ולהיפך נכון? לכן בחנייה בימין מתחילים בלסובב ימינה, נכון?
יש לעמוד במקביל לאוטו שאת חונה לידו, לסובב את ההגה סיבוב אחד לימין (אם את חונה בימין) לנסוע אחורה, עד שאת מתנגשת במדרכה (נוגעת יאנו במראה הימנית) אחרי זה עוצרת. וחותחת עד הסוף שמאלה ונוסעת עד שאת מתיישר לאותו שחנית לידו במקביל. בהצלחה!
בפעם הראשונה, אבל לא הייתי בטוחה לאן סובבתי את ההגה...אז רציתי לוודא.. זה באמת סבבה.....ודרך אגב- אני גם חונה בשיטה הזו של "סיבוב ימינה- גלישה- מדרכה במראה- כל ההגה שמאלה- יישור האוטו". תודה ולילה טוב...