בחנות

ronitr11

New member
בחנות

בחנות הבגדים ראיתיך לראשונה זה היה בערב ראש השנה קפאתי על מקומי, נשימתי נעתקה ניגשת, שאלת , צריכה עזרה ? כן עניתי, אני צריכה חולצה (מיותר לציין חשבתי על מציצה) לאירוע או סתם לעבודה ? לאחר היסוס אמרתי - לפתות אותך נשארת אדיש לנוכח הכוונות אם כי נראה שהסמקת קלות הבאת לי חולצה קצרת גזרה שחשפה בטן שחומה וישרה בתא המדידה השארתי חריץ קטן אתה הסתכלת ממש נפעם לאחר מדידת החולצה השלישית נקטת בדרך איך לומר "מעשית" בתא הקטן איתי נדחקת ואת החזה שלי בדקת חזיה שחורה עם קצת תחרה ירדה מהמקום ללא כל אזהרה את העכוז תפסת חזק והצמדת לי נשיקה כמעט עד מחנק ידיים פלשו לכל מקום שרק ניתן ואז הרגשתי את ה-ז' שלך עומד איתן ניגשתי אליו ביראת כבוד הרי לא כל יום יוצא לו לעבוד.. ינקתי אותך כל סנטימטר בגופך אחזת את ראשי ולחשת אני בא זרמים חמים מילאו את פי ואני המשכתי במעשה טירופי נשענת לאחור והסדרת את הנשימה אמרת תודה - שאלתי על מה? על מציצה נהדרת כמו בסרטים וסקס שלא היה לי עם אף פעם בחיים ניגשת לעמדת הקופה עם החולצות וכל העניים בך ננעצות את "החנות שכחת לסגור" את עצמי רציתי עמוק לקבור אמנם קיבלתי הנחת מועדון אך מרוב בושה פרצופי נהיה אדום סימנת לי עם חיוך וקריצה ומהחנות יצאתי בריצה

sam700

New member
חזק וכיפי...

חייב להשלים את הפנטזיה הזו.. חודשים שאני רוצה בה... עכשיו אני הולך לקנות היא במשמרת ואני הולך להטיל יהבי .. עשית לי חשק לזה..

mr_lonely

New member
את לא יכולה...../images/Emo39.gif

לבוא פעם ב... להשאיר את כולם המומים ולהיעלם שוב.... תשמרי על קשר ! צריכים את הכתיבה שלך פה !!!

למעלה