בחן את עצמך

aharon5

New member
בחן את עצמך

האם אתה שמאלן (רחמנא לצלן)? האם אתה: תומך בחופש הפולחן לכל הדתות בירושלים? חוץ מליהודים... חושב שרק אהבה תביא שלום? ולכן אתה עוסק כולך באהבה גדולה להמון האיסלאמי... ובשנאה גדולה למתנחלים... מתנגד להסתה נגד ערבים (לא מוסרי להגיד עליהם את האמת)? ומקדיש את חייך להסתה בלתי פוסקת נגד מתנחלים... נאבק בחירוף נפש למען שמירה על "שמו הטוב" של כבוד הי"ור, חתן פרס נובל לטרור (מר אבו עמאר) משום שאין פרטנר אחר? אבל אם יהיה אבו אחר (מאזן למשל), גם זה בסדר גמור מצידך... משוכנע שאתה לטובתנו? אך קופץ תמיד (ובהתנדבות) לשמש כעורך דין, יועץ ודובר לאויבינו... מאמין באמונה זכה וברה בכל ליבך ומאודך בביאת השלום, וגם אם יתמהמה בוא יבוא - ברגע בו נברח מהשטחים? (אמן) ולא טורח למצוא לכך שום הוכחה וסימוכין במציאות... משתוקק לברוח מן השטחים חד צדדית תחת אש? וקורא לזה "לצאת" (לטיול כזה כאילו)... מספר לכולם שאתה נאבק למען "שלום"? אבל בעצם אתה מייחל לכניעתנו ולנצחון אויבינו... כל כך חכם עד שאתה מצליח "להבין" את הטרור (הערבי)? אבל סובל מ"קשיי הבנה" בכל הנוגע לטרור היהודי... "מבין" את היאוש שלהם? ולכן במקום להילחם בטרור אתה עסוק בנסיונות לפייסו ולרצותו... במקום להגיד תודה אתה אומר לצה"ל "שואה"? (משווה את חייליו לנאצים)... להגן על ילדיך מפני פיגועים אינך יודע? אבל לסרב, ולהפריע למי שכן - זאת דווקא כן... להפגין כושר עמידה אינך יודע? אבל לעמוד בידיים מורמות - לכך יש לך הרבה כושר... קבעת כלל כללי ומוכלל על פיו אסור להכליל, כי הכללה היא גזענות (כמובן)? מה שלא מפריע לך לקבוע שהערבים (ככלל) הם בדיוק כמונו... והם כל כך כמונו? שעלינו לשמור על הרמה המוסרית שלנו ולכן אל לנו לרדת לרמה שלהם... (וחוץ מזה יש כמובן לקבל את השונה)... אתה שומר בקנאות על כבודה של השואה (הראשונה)? ולכן מגנה בחריפות כל מי שמעז להעלות על דעתו שיכולה להיות שניה... מבלבל בין מי שמכוון על תינוקות ולפעמים פוגע, ובין מי שמכוון על מחבלים ולפעמים מחטיא? מתבלבל קלות בין טוב ורע, בין לבן לשחור, בין מוסר וטבח, בין רוצח ובין קורבנו (כל כך דומה, איך אפשר שלא להתבלבל)... אם ענית "כן" לכל השאלות הללו הרי שאתה שמאלן. אגב, גם אם שיקרת לעצמך (כהרגלך בקודש), וענית "לא", אתה עדיין שמאלן... לא נורא, אל תרגיש נבוך, אתה בחברה טובה (הגם שהיא הולכת ופוחתת)...

רונאל1

New member
בחן את עצמך

האם אתה טמבל (רחמנא לצלן)? האם קוראים לך aharon5? האם אתה מקדיש את זמנך לכתיבת עוד ספר? (מיותר ותמהוני) שאף אחד לא יקנה או יקרא גם בחינם?... האם אתה משועמם? עד כדי כך שאתה מפ(ל)יץ הודעות מטומטמות בפורומים ברשת... ענית "כן" לכל השאלות הללו הרי שאתה טמבל משועמם. אגב, גם אם שיקרת לעצמך (כהרגלך בקודש), וענית "לא", אתה עדיין טמבל ימני בכיין... לא נורא, אל תרגיש נבוך, אתה בחברה טובה (הגם שהיא הולכת ונעלמת)...

נא לא לזלזל באהרון5

זה דווקא אחד האנשים היותר מעניינים שפגשתי בפורום הזה, וחבל שהוא לא כותב כאן יותר. אני בשימחה ארכוש את הספר. ד"א, מכיוון שאני מסכים לרוב הדברים שהוא כתב, אני מבין שגם אני טמבל ימני בכיין. לכבוד הוא לי.

רונאל1

New member
בגיניסט, זכית בתעודת כבוד

על הגיבוי שלך להודעה המגעילה של אהרון על "שמאלנים רחמנא ליצלן". אני מחזיק ממך.

ראליסט

New member
כמובן...

אדם מושלם.אדם מכתפו ומעלה.גאון הדור.צדיק בן צדיק.ישמרהו הקב"ה. ...הקב"ן.

עמרי ר

New member
נהדר! ../images/Emo45.gif

עצם העובדה שהשאלון הנהדר הזה גרר (עוד) תגובה היסטרית וטיפשית של רונאל, מצביעה על פגיעה בול במטרה. ועל איזה ספר מדובר? אני אקנה אותו בשמחה רבה :)

הדונס

New member
בחנתי את עצמי, יצא שאני

בחנתי את עצמי, על רוב (אולי כל התשובות?) עניתי כן, יצא שאני אחלה בן אדם. הייתי שמח אם היו מתפרסמים בפורום עוד בן את עצמך בנושאים שונים, למשל: "בחן את עצמך - עד כמה אתה יודע על ט' באב?" "בחן את עצמך - איים ואתרי נופש ביוון" "בחן את עצמך - האם הצבעה כפולה בכנסת מותרת?" "בחן את עצמך - באילו מצבים היית שומר על זכות השתיקה?" "בחן את עצמך - עוזי כהן: ז'בוטינסקי - רחוב או בית?"

ראליסט

New member
האם אתה ימינן (ימיני):

1)אם אתה תומך בפיצוץ המסגדים על הר הבית,ובהקמת בית המקדש,בימינו ,אם ירצה השם. 2)אם אתה חושב ששנאת הזר תביא לשלום? 3)אם אתה מקדיש את כל חייך להסתה כנגד כל מי שאתה לא מאמין בדרכו,ואף מתלהב מרציחת מנהיגיו. 4)אם אתה קופץ כשהשמאל נפגש אם "אבו-עמאר",אבל שותק כמו דג כשמפלגות הימין משחררות אנשי חמאס וג'יהאד ,ומנהיג הימין מפלרטט עם אבו אחר. 5)אם אתה כ"כ אוהב את צה"ל,אבל תומך בלהכות חיילים שבאים לפנות מתנחלים,ומגן בכל נשמתך על חרדים סרבניי שירות. 6)אם אתה מגנה את סבלם של עמים בארופה,ותומך בלגרום סבל לחפים מפשע פה. 7)אם אתה לוחם במכחישי שואה,מכבד את זכר השואה ובלבך מתפלל שכל היוסי שרידים והבילינים היו מסימים את חייהם בתאי גזים,שלא לדבר על כל אחד שהערבית היא שפתו. 8)אם אתה מגן על א"י,כשמנהיגך "הדגול" בגין,היה הראשון שויתר על 80 אחוז משטחים בידיינו,והיחיד שפינה ישובים יהודיים ועשה טרנספר ליהודים. 9)אם אתה אומר "תנו לצה"ל לנצח" אבל בד"כ שוכח מאיזה צד של המפה הפולטית באים הלוחמים המעולים ביותר שלו... 10)אם אתה צועק באופוזיציה:"חייבים להגן על ילדינו מפני פיגועים",וכשמגיע לשלטון,הפיגועים רק גוברים ואתה עומד חסר ישע. 11)אם לא מפריע לך לקבוע שהערבים נחותים מאיתנו. 12)עם אתה מגן על רוצחים יהודים,בכף תומך באנשי המחתרת היהודית,שרצחו,וקיבלו חנינה לאחר 3 שנים,אבל צורח כשרוצח מגזע או עם אחר מקבל חנינה לאחר 10 שנים. 13)אם אתה מנסה כבר 8 שנים להפיל את כל תיק רצח רבין על אחד שמו רביב,כי להסיר ייסורי מצפון שלך. 14)אם אתה נהנה כשכל אילו שרצים ומצביעים בשביל מנהיגך בבחירות,נדפקים על ידיו ,יום למחרת. 15)אם אתה הופך מנהיגים ואנשי צבא מכובדים מהשמאל לפושעים. 16)אם אתה שומר על כבוד השואה,אבל מוכן ליישם אותה על אחרים. 17)אם אתה קפיטפופוליסט-מתגאה שעדות המזרח הם בשר מבשרך,אבל מביא עליהם את הגזרות הקשות ביותר מהן סבל מישהו בארץ. 18)אם אתה הופך את מי שנאבק נגדך פוליטית לאוייב,ובלבך מברך את ערפאת שאינו מקיים הסכמים,(כי אחרת אולי היה פה שלום חלילה...) 19)אם בני בריתך הם הקיצוניים במחנה האוייב... 20)אם עלית לשלטון בשל שחיתות אחרים,והפכת להיות מושחת שאינו מתבייש בכך. אם ואם...נגמר הדף,אם ענית "כן" לכל השאלות הללו הרי שאתה ימינן.אם גם שיקרת לעצמך (כפי שגנים של איש ימין מכריחים אותו לעשות),וענית "לא",אתה עדיין ימינן.לא נורא ,אתה בחברה מצוינת-שהולכת ועולה:פייגלין,כהנא חי,נערי הגבעות,רבני ישע\פשע,שונאי צה"ל,וכד. סליחה על חוסר המקוריות...אבל העיקר הוא האמת!

aharon5

New member
אודה ואבוש

אכן אני ימני. 1. אינני תומך בפיצוץ מסגדים, אך אני תומך בחופש פולחן בירושלים גם ליהודים. אגב, אני תומך בהרס בניה בלתי חוקית (כולל איסלאמית). 2. לא אינני חושב ששנאת הזר תביא לשלום, אך שנאת האויב כן. כדי לנצח במלחמה חייבים רוח קרב. אהבת האויב לא תביא לא לנצחון ולא לשלום. 3. אכן כן. אני עוסק כל הזמן ב"הסתה" כנגד האיסלאם. אני סבור שזו תרבות ברברית וה"הסתה" שלי איננה אלא דברי אמת. מי שהחליט שלאמר דברי אמת על האיסלאם זו הסתה הוא הטיפש! 4. מה הוא קופץ? אני לא קופץ ולא שותק. שרון עושה מה שבוש אומר לו לעשות. אני סומך על בוש ושרון. לא על ביילין. מצטער. 5. אני לא תומך בהכאת חיילים, גם לא בסרבני שירות חרדים. אבל אני תומך בהתנגדות פאסיבית לטרנספר, וכמו כן אני תומך בגיוס המוני של כל הפרזיטים השמאלנים שהצליחו להשיג פטור מהצבא בדרכי מרמה. החרדים לעומתם הם טיפה בים... 6. אני מגנה סבל של כל אחד, לרבות יהודים. אני תומך בסבל לפלסטינים. הם בחרו בטרור, שומה עליהם לשאת בתוצאות בחירתם. מי שבחר בטרור איננו חף מפשע. הבחירה בטרור איננה רק של הטרוריסטים עצמם, אלא של שולחיהם (העם הפלסטיני "החף מפשע" כביכול). 7. כל היוסי ביילינים והשרידים יסיימו את מקומם הפוליטי במהרה בימינו. השמאל הולך ודועך. עד כאן בשלב זה.

רונאל1

New member
אהרון הכהן הגדול

תגיד, זה אתה שבנית את הר הבית? תשמע להגיד שאתה "תומך בגיוס המוני של כל הפרזיטים השמאלנים שהצליחו להשיג פטור מהצבא בדרכי מרמה. החרדים לעומתם הם טיפה בים... " זה גם שקר, גם הסתה, וגם טמטום. השמאלנים מאיישים את היחידות המובחרות ביותר מזה שנים ואחוז המשתמטים בשמאל קטן לאין ערוך מזה שבימין ולא מהסיבה הפשוטה שהרוב המכריע של החרדים הם ימנים.

aharon5

New member
הטרור הרוחני של השמאל

נכון שהתקשורת עושה שטיפת מוח ומדברת כל הזמן על השתמטות החרדים, ואולם אין אומר הדבר שצריך להתרשם בצורה מוטעית. כמות המשרתים בצבא (מבין החילוניים) היא נמוכה מאוד. תפנה ליואב צור (מפורום חדשות בוויינט) הוא יתן לך את כל הפרטים. לא צריך להתאמץ יותר מדי כדי לנחש שמרביתם הם שמאלנים בעלי ערכי שמאל מופקרים של "הגשמה עצמית": אגואיזם של הפרט על חשבון הכלל. את כבודם של השמאלנים שמשרתים ביחידות מובחרות איש אינו רוצה לקחת. אבל אנא אל תעשה הכללות. אני לא אוהב הכללות. אל תסיק על סמך כמה בודדים על השמאלנים כולם. חן חן, ותודה.

רונאל1

New member
אהרון הליצן הגדול לא אוהב הכללות...

רק כשהם נגד "שמאלנים משתמטים", אז זה כמובן לגיטימי לעשות הכללות ולקבוע שקרים. תשנן לעצמך את דברי ההבל שלך על שמאלנים משתמטים לעומת חרדים ועל אחוז החילונים שמשרתים ואולי בסוף זה עדיין לא יהיה נכון.

aharon5

New member
אל תשמיץ

אני לא אוהב הכללות?... אני המכליל מספר אחד!

ראליסט

New member
פשוט מאד:

מאחר שלא ענית "בכן" על כל הסעיפים,ואתה באמת ימינן,אזי אתה מתכחש למה שאתה מאמין בו....

ראליסט

New member
אתה טועה!

כמות המתגיסים לשרות חובה היא ענקית,וכל מחזור גיוס עולה על קודמו בגודל.היחידים שאינם שם,הם החרדים! יש משתמטים מסיבות פוליטיות שמאלניות,אבל זה לגיטימי,אם אין גיוס שוויוני. בסה"כ בסדיר,יש שוויון בין שמאל לימין."אגואיזם" כלל לא קשור לשמאל.זו השמצה חסרת שחר.יש אגואיסטים בימין לא פחות מבשמאל.(תבדוק בין אילו שצועקים כל העת "מוות לערבים",כמה באמת "מישמים" זאת ע"י שרות צבאי...). תסתכל על תוצאות הבחירות לכנסת,שהן זהות בצה"ל ובציבור.זה שהליכוד קיבל עוד מנדט מהחיילים נובע רק משיטת חלוקת העודפים,שבה מפלגה כה גדולה-בבחירות האחרונות-הליכוד,זוכה במנדטים נוספים.מעבר לכך לא היה שום הבדל...אז מה הקשקוש שלך לגבי "עדיפות" לימניים ע"פ שמאלנים. בודדים??? הרי בעבר הלא רחוק 20 אחוזים מהמשרתים ביחידות עילית,יצאו מתוך התנועה הקיבוצית,שמעולם לא עלתה על 3 אחוזים מהאוכלוסיה. אם ,כפי שאתה אומר,כמות החילוניים המשרתים בצבא היא "נמוכה ביותר"-אז מי נמצא בצבא? חרדים אין בכלל,ודתיים כמה שהם משרתים ,מהווים רק 15 אחוז מהאוכלוסיה (ללא החרדים). לפי ההגיון שלך,נעלמו לי כ-70 אחוז מהמשרתים,שהם חילוניים... **בהגדרה של חילוני זה כל מי שלא שומר שבת ומצוות.אל תכניס לי ל"דתיים" את "נאמני א"י" שנוסעים בשבת,שלא צמים ב-9 באב וכד. **רוב תומכי הליכוד באים מהשכבות הכי חלשות,שדווקא בשל מדיניותו האנטי - סוציאלית,סובלים מבעיות,שלעתים גורמות לבני הגיוס להשתחרר מחובת השירות מסיבות סוציאליות,שהן לא פחות קשות מסיבות בריאותיות.אז הנה עוד מגזר גדול של תומכי ליכוד,שאחוז המשרתים בו בצבא נמוך יותר-שלא באשמתם כמובן.

למעלה