בחן את עצמך

B o N u s

New member
בחן את עצמך ../images/Emo222.gif

והפעם, תוכלו לבדוק האם אתם גרי, רוני, שפרה או השליישיה. כל זה תוך כדי שאלות מסביב לעולם
~ 1. לאן תקח את אהובתך לירח דבש? א. חולון ב. לחנות נעלים בארה"ב ג. לביתך ד. בית חלומותיי 2. אתה יושב בצרפת במסעדה ואוכל מרק חם כשלפתע נכנס אל תוך המרק שלך זבוב. מה תגיד למלצר? א. בוא לפה חלאהההההההההההההה ב. איפה יש פה חנות נעליים קרובה? ג. תשאג שאגות היומות עד שירעידו את האדמה ד. תאכל בלי לשים לב לזבוב 3. כדי לנסוע למקום כלשהו בעולם תשתמש ב... א. סוכן נסיעות ב. בראש שלך ולאן שיבוא לו לנסוע ג. איומים ומכות ד. בהתייעצות עמוקה עם 'ברווזי' או אחד משאר הצעצועים שלך 4. למה לאיטליה יש צורת מגף? א. ככה. ב. כובע. ג. כי ככה היה באלי לעשות
ד. על מה אתה מדבר?
5. אדם נרצח בבית המלון שבו אתה מתארח, ביוון, כשאתה יודע מיהו הרוצח האמיתי. מה תגיד לחוקר? א. אני האשם. ב. הוא האשם. ג. גרי אשם. ד. הגננת [המורה/מנהל הבנק.. מה שתרצו..] השנואה עליי אשמה. 6. המשקה האהוב עלייך בעולם כולו... א. רק משקאות מהארץ! ב. רק מוגזים ולא, ממש לא מים! ג. סנו-קר ד. נזלת 7. איך תקרא את המשפט הבא: "שגיא אל תגיד שזה נכון בבקשה אל תשקר" א. שגיא-אל, תגיד שזה נכון בבקשה, אל תשקר. ב. שגיא, אל תגיד שזה נכון, בבקשה אל תשקר. ג. עזוב אותי באמאשך ד. מי יודע לקרוא? 8. מתי תסע לחו"ל? א. ב42 למאי ב. עכשיו ג. בגלגול הבא.. וגם זה בספק.. ד. למי אכפת? 9. טיולים - בארץ או בחו"ל? א. בארץ!!!! ב. בחו"ל!!!! ג. בבית!!!! ד. בגן השעשועים!!! 10. גשר או רכבת? א. ללכת ברגל? אוי לאאאאאאאא.. ברור שרכבת! ב. גשר? פחח! רק נזם.. ג. ברכבת. אין לי כוח ללכת ברגל.. השומן.. השומן.. ד. ברגל! 11. אתה אוהב את שפרה? א. |התשובהצונזרהעלידישפרה| ב. בטח ג. נו איך שאני לא אוהב את עצמי ד. מי זאת? 12. השליישייה השולטת א. גשש ב. מה קשור ג. פרוזק ד. פיג'מות פיפי ולישון 13. הלכתם לאיבוד בתוך יער לבד בלילה. מה הייתם עושים? א. יושבים ומחכים לבוקר ב. צורחים ג.עושים רעידת אדמה ד. ממשיכים ללכת 14. הייתם נוסעים לבת זוגתכם לנסוע לבד? א. כן כן כן ב. לא לא לא ג. בחיים לא לא לא ד. עזבו אותי אני עוד קטן מדי בשביל זה ~ אוקיי, אז ככה: יצא לכם הרוב א'? אתם גרי! מזל טוב!
~ יצא לכם הרוב ב'? אתם רוני! מזל טוב!
~ יצא לכם הרוב ג'? אתם שפרה! לא מזל טוב! |בלוןרקוב|~ יצא לכם הרוב ד'? אתם השלישייה! מזל טוב!
~ טל :)

עונה D:

1. לאן תקח את אהובתך לירח דבש? א. חולון ב. לחנות נעלים בארה"ב
זה הכי קרוב XD ג. לביתך ד. בית חלומותיי 2. אתה יושב בצרפת במסעדה ואוכל מרק חם כשלפתע נכנס אל תוך המרק שלך זבוב. מה תגיד למלצר? א. בוא לפה חלאהההההההההההההה ב. איפה יש פה חנות נעליים קרובה? ג. תשאג שאגות היומות עד שירעידו את האדמה ד. תאכל בלי לשים לב לזבוב
3. כדי לנסוע למקום כלשהו בעולם תשתמש ב... א. סוכן נסיעות
ב. בראש שלך ולאן שיבוא לו לנסוע ג. איומים ומכות ד. בהתייעצות עמוקה עם 'ברווזי' או אחד משאר הצעצועים שלך 4. למה לאיטליה יש צורת מגף? א. ככה. ב. כובע.
ג. כי ככה היה באלי לעשות ד. על מה אתה מדבר? 5. אדם נרצח בבית המלון שבו אתה מתארח, ביוון, כשאתה יודע מיהו הרוצח האמיתי. מה תגיד לחוקר? א. אני האשם. ב. הוא האשם.
ג. גרי אשם. ד. הגננת [המורה/מנהל הבנק.. מה שתרצו..] השנואה עליי אשמה. 6. המשקה האהוב עלייך בעולם כולו... א. רק משקאות מהארץ!
ב. רק מוגזים ולא, ממש לא מים! ג. סנו-קר ד. נזלת 7. איך תקרא את המשפט הבא: "שגיא אל תגיד שזה נכון בבקשה אל תשקר" א. שגיא-אל, תגיד שזה נכון בבקשה, אל תשקר. ב. שגיא, אל תגיד שזה נכון, בבקשה אל תשקר.
ג. עזוב אותי באמאשך ד. מי יודע לקרוא? 8. מתי תסע לחו"ל? א. ב42 למאי ב. עכשיו
ג. בגלגול הבא.. וגם זה בספק.. ד. למי אכפת? 9. טיולים - בארץ או בחו"ל? א. בארץ!!!! ב. בחו"ל!!!!
ג. בבית!!!! ד. בגן השעשועים!!! 10. גשר או רכבת? א. ללכת ברגל? אוי לאאאאאאאא.. ברור שרכבת!
ב. גשר? פחח! רק נזם.. ג. ברכבת. אין לי כוח ללכת ברגל.. השומן.. השומן.. ד. ברגל! 11. אתה אוהב את שפרה? א. |התשובהצונזרהעלידישפרה|
ב. בטח ג. נו איך שאני לא אוהב את עצמי ד. מי זאת? 12. השליישייה השולטת א. גשש ב. מה קשור ג. פרוזק ד. פיג'מות פיפי ולישון
13. הלכתם לאיבוד בתוך יער לבד בלילה. מה הייתם עושים? א. יושבים ומחכים לבוקר ב. צורחים ג.עושים רעידת אדמה ד. ממשיכים ללכת
14. הייתם נוסעים לבת זוגתכם לנסוע לבד? א. כן כן כן
ב. לא לא לא ג. בחיים לא לא לא ד. עזבו אותי אני עוד קטן מדי בשביל זה ~ אוקיי, אז ככה: יצא לכם הרוב א'? אתם גרי! מזל טוב! ~ יצא לכם הרוב ב'? אתם רוני! מזל טוב! ~ יצא לכם הרוב ג'? אתם שפרה! לא מזל טוב! |בלוןרקוב|~ יצא לכם הרוב ד'? אתם השלישייה! מזל טוב! ~

ofer976

New member
ללא נושא

1. לאן תקח את אהובתך לירח דבש? ג. לביתך 2. אתה יושב בצרפת במסעדה ואוכל מרק חם כשלפתע נכנס אל תוך המרק שלך זבוב. מה תגיד למלצר? ג. תשאג שאגות היומות עד שירעידו את האדמה 3. כדי לנסוע למקום כלשהו בעולם תשתמש ב... א. סוכן נסיעות 4. למה לאיטליה יש צורת מגף? א. ככה. 5. אדם נרצח בבית המלון שבו אתה מתארח, ביוון, כשאתה יודע מיהו הרוצח האמיתי. מה תגיד לחוקר? ב. הוא האשם. 6. המשקה האהוב עלייך בעולם כולו... א. רק משקאות מהארץ! 7. איך תקרא את המשפט הבא: "שגיא אל תגיד שזה נכון בבקשה אל תשקר" ב. שגיא, אל תגיד שזה נכון, בבקשה אל תשקר. 8. מתי תסע לחו"ל? א. ב42 למאי 9. טיולים - בארץ או בחו"ל? ב. בחו"ל!!!! 10. גשר או רכבת? ג. ברכבת. אין לי כוח ללכת ברגל.. השומן.. השומן.. 11. אתה אוהב את שפרה? א. |התשובהצונזרהעלידישפרה| 12. השליישייה השולטת א. גשש 13. הלכתם לאיבוד בתוך יער לבד בלילה. מה הייתם עושים? א. יושבים ומחכים לבוקר 14. הייתם נוסעים לבת זוגתכם לנסוע לבד? א. כן כן כן אני גריייי!! יאייייי!!! ניניניניניניניניייי

B o N u s

New member
גריאל

1. לאן תקח את אהובתך לירח דבש? א. חולון ב. לחנות נעלים בארה"ב ג. לביתך
ד. בית חלומותיי 2. אתה יושב בצרפת במסעדה ואוכל מרק חם כשלפתע נכנס אל תוך המרק שלך זבוב. מה תגיד למלצר? א. בוא לפה חלאהההההההההההההה
ב. איפה יש פה חנות נעליים קרובה? ג. תשאג שאגות היומות עד שירעידו את האדמה ד. תאכל בלי לשים לב לזבוב 3. כדי לנסוע למקום כלשהו בעולם תשתמש ב... א. סוכן נסיעות ב. בראש שלך ולאן שיבוא לו לנסוע
ג. איומים ומכות ד. בהתייעצות עמוקה עם 'ברווזי' או אחד משאר הצעצועים שלך 4. למה לאיטליה יש צורת מגף? א. ככה.
ב. כובע. ג. כי ככה היה באלי לעשות ד. על מה אתה מדבר? 5. אדם נרצח בבית המלון שבו אתה מתארח, ביוון, כשאתה יודע מיהו הרוצח האמיתי. מה תגיד לחוקר? א. אני האשם. ב. הוא האשם.
ג. גרי אשם. ד. הגננת [המורה/מנהל הבנק.. מה שתרצו..] השנואה עליי אשמה. 6. המשקה האהוב עלייך בעולם כולו... א. רק משקאות מהארץ!
ב. רק מוגזים ולא, ממש לא מים! ג. סנו-קר ד. נזלת 7. איך תקרא את המשפט הבא: "שגיא אל תגיד שזה נכון בבקשה אל תשקר" א. שגיא-אל, תגיד שזה נכון בבקשה, אל תשקר. ב. שגיא, אל תגיד שזה נכון, בבקשה אל תשקר. ג. עזוב אותי באמאשך
ד. מי יודע לקרוא? 8. מתי תסע לחו"ל? א. ב42 למאי ב. עכשיו ג. בגלגול הבא.. וגם זה בספק..
ד. למי אכפת? 9. טיולים - בארץ או בחו"ל? א. בארץ!!!!
ב. בחו"ל!!!! ג. בבית!!!! ד. בגן השעשועים!!! 10. גשר או רכבת? א. ללכת ברגל? אוי לאאאאאאאא.. ברור שרכבת!
ב. גשר? פחח! רק נזם.. ג. ברכבת. אין לי כוח ללכת ברגל.. השומן.. השומן.. ד. ברגל! 11. אתה אוהב את שפרה? א. |התשובהצונזרהעלידישפרה|
ב. בטח ג. נו איך שאני לא אוהב את עצמי ד. מי זאת? 12. השליישייה השולטת א. גשש
ב. מה קשור ג. פרוזק ד. פיג'מות פיפי ולישון 13. הלכתם לאיבוד בתוך יער לבד בלילה. מה הייתם עושים? א. יושבים ומחכים לבוקר ב. צורחים
ג.עושים רעידת אדמה ד. ממשיכים ללכת 14. הייתם נוסעים לבת זוגתכם לנסוע לבד? א. כן כן כן ב. לא לא לא ג. בחיים לא לא לא
P-: ד. עזבו אותי אני עוד קטן מדי בשביל זה ~ א. 7 ב. 3 ג. 4 ד. 0 אני גרי $-: טל :)

גמאני גרי../images/Emo152.gif

1. לאן תקח את אהובתך לירח דבש? א. חולון 2. אתה יושב בצרפת במסעדה ואוכל מרק חם כשלפתע נכנס אל תוך המרק שלך זבוב. מה תגיד למלצר? ג. תשאג שאגות היומות עד שירעידו את האדמה 3. כדי לנסוע למקום כלשהו בעולם תשתמש ב... ב. בראש שלך ולאן שיבוא לו לנסוע 4. למה לאיטליה יש צורת מגף? ג. כי ככה היה באלי לעשות 5. אדם נרצח בבית המלון שבו אתה מתארח, ביוון, כשאתה יודע מיהו הרוצח האמיתי. מה תגיד לחוקר? ב. הוא האשם. 6. המשקה האהוב עלייך בעולם כולו... א. רק משקאות מהארץ! 7. איך תקרא את המשפט הבא: "שגיא אל תגיד שזה נכון בבקשה אל תשקר" א. שגיא-אל, תגיד שזה נכון בבקשה, אל תשקר. 8. מתי תסע לחו"ל? א. ב42 למאי 9. טיולים - בארץ או בחו"ל? ב. בחו"ל!!!! 10. גשר או רכבת? ד. ברגל! 11. אתה אוהב את שפרה? ב. בטח 12. השליישייה השולטת ד. פיג'מות פיפי ולישון 13. הלכתם לאיבוד בתוך יער לבד בלילה. מה הייתם עושים? ד. ממשיכים ללכת 14. הייתם נוסעים לבת זוגתכם לנסוע לבד? א. כן כן כן

Jen74

New member
אז מי אני?

1. לאן תקחי את אהובך לירח דבש? ג. לביתך 2. את יושבת בצרפת במסעדה ואוכלת מרק חם כשלפתע נכנס אל תוך המרק שלך זבוב. מה תגידי למלצר? א. בוא לפה חלאהההההההההההההה 3. כדי לנסוע למקום כלשהו בעולם תשתמשי ב... ב. בראש שלך ולאן שיבוא לו לנסוע 4. למה לאיטליה יש צורת מגף? א. ככה. 5. אדם נרצח בבית המלון שבו את מתארחת, ביוון, כשאת יודעת מיהו הרוצח האמיתי. מה תגידי לחוקר? ב. הוא האשם. 6. המשקה האהוב עלייך בעולם כולו... ב. רק מוגזים ולא, ממש לא מים! 7. איך תקראי את המשפט הבא: "שגיא אל תגיד שזה נכון בבקשה אל תשקר" ג. עזוב אותי באמאשך 8. מתי תסעי לחו"ל? ג. בגלגול הבא.. וגם זה בספק.. 9. טיולים - בארץ או בחו"ל? ד. בגן השעשועים!!! 10. גשר או רכבת? ג. ברכבת. אין לי כוח ללכת ברגל.. השומן.. השומן.. 11. אתה אוהב את שפרה? א. |התשובהצונזרהעלידישפרה| 12. השליישייה השולטת א. גשש 13. הלכתם לאיבוד בתוך יער לבד בלילה. מה הייתם עושים? א. יושבים ומחכים לבוקר 14. הייתם נוסעים לבן זוגכם לנסוע לבד? א. כן כן כן ~ אוקיי, אז ככה: יצא לכם הרוב א'? אתם גרי! מזל טוב! ~ יצא לכם הרוב ב'? אתם רוני! מזל טוב! ~ יצא לכם הרוב ג'? אתם שפרה! לא מזל טוב! |בלוןרקוב|~ יצא לכם הרוב ד'? אתם השלישייה! מזל טוב! ~

hagaymi26

New member
אניאניאניאניאני

1. לאן תקח את אהובתך לירח דבש? א. חולון ב. לחנות נעלים בארה"ב ג. לביתך ד. בית חלומותיי 2. אתה יושב בצרפת במסעדה ואוכל מרק חם כשלפתע נכנס אל תוך המרק שלך זבוב. מה תגיד למלצר? א. בוא לפה חלאהההההההההההההה ב. איפה יש פה חנות נעליים קרובה? ג. תשאג שאגות היומות עד שירעידו את האדמה ד. תאכל בלי לשים לב לזבוב 3. כדי לנסוע למקום כלשהו בעולם תשתמש ב... א. סוכן נסיעות ב. בראש שלך ולאן שיבוא לו לנסוע ג. איומים ומכות ד. בהתייעצות עמוקה עם 'ברווזי' או אחד משאר הצעצועים שלך 4. למה לאיטליה יש צורת מגף? א. ככה. ב. כובע. ג. כי ככה היה באלי לעשות ד. על מה אתה מדבר? 5. אדם נרצח בבית המלון שבו אתה מתארח, ביוון, כשאתה יודע מיהו הרוצח האמיתי. מה תגיד לחוקר? א. אני האשם. ב. הוא האשם. ג. גרי אשם. ד. הגננת [המורה/מנהל הבנק.. מה שתרצו..] השנואה עליי אשמה. 6. המשקה האהוב עלייך בעולם כולו... א. רק משקאות מהארץ! ב. רק מוגזים ולא, ממש לא מים! ג. סנו-קר ד. נזלת 7. איך תקרא את המשפט הבא: "שגיא אל תגיד שזה נכון בבקשה אל תשקר" א. שגיא-אל, תגיד שזה נכון בבקשה, אל תשקר. ב. שגיא, אל תגיד שזה נכון, בבקשה אל תשקר. ג. עזוב אותי באמאשך ד. מי יודע לקרוא? 8. מתי תסע לחו"ל? א. ב42 למאי ב. עכשיו ג. בגלגול הבא.. וגם זה בספק.. ד. למי אכפת?|הסדגש| 9. טיולים - בארץ או בחו"ל? א. בארץ!!!! ב. בחו"ל!!!|סדגש! ג. בבית!!!! ד. בגן השעשועים!!! 10. גשר או רכבת? א. ללכת ברגל? אוי לאאאאאאאא.. ברור שרכבת! ב. גשר? פחח! רק נזם.. ג. ברכבת. אין לי כוח ללכת ברגל.. השומן.. השומן.. ד. ברגל! 11. אתה אוהב את שפרה?|הסדגש| א. |התשובהצונזרהעלידישפרה|XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ב. בטח ג. נו איך שאני לא אוהב את עצמי ד. מי זאת? 12. השליישייה השולטת א. גשש ב. מה קשור ג. פרוזק ד. פיג'מות פיפי ולישון 13. הלכתם לאיבוד בתוך יער לבד בלילה. מה הייתם עושים? א. יושבים ומחכים לבוקר ב. צורחים ג.עושים רעידת אדמה ד. ממשיכים ללכת 14. הייתם נוסעים לבת זוגתכם לנסוע לבד? א. כן כן כן ב. לא לא לא ג. בחיים לא לא לא ד. עזבו אותי אני עוד קטן מדי בשביל זה מה יצאתי?

hagaymi26

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאלמממממממממממממממממממממממממממממההההההההההההההההה????????????!!!!!!!!!!!??????!?!?!?? נדפקה לי ההדגשה אחרי שעות של עבודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 מה יצאתי?

hagaymi26

New member
בגלל זה אני עצבני

יש פה אולי איזה מישהו עם חיזיונות שיכול לדעת את התשובות שלי? הנה אני נרגע אני סופר עד 10... 1... 2... 3... 4... 5... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????@$@$^&*%^$%*^&()&*()*$#@$@

Brombit

New member
ציף ציף ../images/Emo115.gif

1. לאן תקח את אהובתך לירח דבש? א. חולון ב. לחנות נעלים בארה"ב ג. לביתך ד. בית חלומותיי 2. אתה יושב בצרפת במסעדה ואוכל מרק חם כשלפתע נכנס אל תוך המרק שלך זבוב. מה תגיד למלצר? א. בוא לפה חלאהההההההההההההה ב. איפה יש פה חנות נעליים קרובה? ג. תשאג שאגות היומות עד שירעידו את האדמה ד. תאכל בלי לשים לב לזבוב 3. כדי לנסוע למקום כלשהו בעולם תשתמש ב... א. סוכן נסיעות ב. בראש שלך ולאן שיבוא לו לנסוע ג. איומים ומכות ד. בהתייעצות עמוקה עם 'ברווזי' או אחד משאר הצעצועים שלך 4. למה לאיטליה יש צורת מגף? א. ככה. ב. כובע. ג. כי ככה היה באלי לעשות ד. על מה אתה מדבר? -אבל זה כדי לפרסום את תצוגות האופנה... 5. אדם נרצח בבית המלון שבו אתה מתארח, ביוון, כשאתה יודע מיהו הרוצח האמיתי. מה תגיד לחוקר? א. אני האשם. ב. הוא האשם. ג. גרי אשם. ד. הגננת [המורה/מנהל הבנק.. מה שתרצו..] השנואה עליי אשמה. 6. המשקה האהוב עלייך בעולם כולו... א. רק משקאות מהארץ! ב. רק מוגזים ולא, ממש לא מים! ג. סנו-קר ד. נזלת 7. איך תקרא את המשפט הבא: "שגיא אל תגיד שזה נכון בבקשה אל תשקר" א. שגיא-אל, תגיד שזה נכון בבקשה, אל תשקר. ב. שגיא, אל תגיד שזה נכון, בבקשה אל תשקר. ג. עזוב אותי באמאשך ד. מי יודע לקרוא? 8. מתי תסע לחו"ל? א. ב42 למאי ב. עכשיו ג. בגלגול הבא.. וגם זה בספק.. ד. למי אכפת? 9. טיולים - בארץ או בחו"ל? א. בארץ!!!! ב. בחו"ל!!!! ג. בבית!!!! ד. בגן השעשועים!!! 10. גשר או רכבת? א. ללכת ברגל? אוי לאאאאאאאא.. ברור שרכבת! ב. גשר? פחח! רק נזם.. ג. ברכבת. אין לי כוח ללכת ברגל.. השומן.. השומן.. ד. ברגל! לא יודעת
11. אתה אוהב את שפרה? א. |התשובהצונזרהעלידישפרה| ב. בטח ג. נו איך שאני לא אוהב את עצמי ד. מי זאת? 12. השליישייה השולטת א. גשש ב. מה קשור ג. פרוזק ד. פיג'מות פיפי ולישון 13. הלכתם לאיבוד בתוך יער לבד בלילה. מה הייתם עושים? א. יושבים ומחכים לבוקר ב. צורחים ג.עושים רעידת אדמה ד. ממשיכים ללכת 14. הייתם נוסעים (*נותנים
) לבת זוגכם לנסוע לבד? א. כן כן כן ב. לא לא לא ג. בחיים לא לא לא ד. עזבו אותי אני עוד קטן מדי בשביל זה ממש לא היה לי רוב... יצא לי א',ב' וג' 3 פעמים וד' 4 פעמים... זה נחשב?

למעלה