בחן את עצמך ../images/Emo222.gif
והפעם, תוכלו לבדוק האם אתם גרי, רוני, שפרה או השליישיה. כל זה תוך כדי שאלות מסביב לעולם
~ 1. לאן תקח את אהובתך לירח דבש? א. חולון ב. לחנות נעלים בארה"ב ג. לביתך ד. בית חלומותיי 2. אתה יושב בצרפת במסעדה ואוכל מרק חם כשלפתע נכנס אל תוך המרק שלך זבוב. מה תגיד למלצר? א. בוא לפה חלאהההההההההההההה ב. איפה יש פה חנות נעליים קרובה? ג. תשאג שאגות היומות עד שירעידו את האדמה ד. תאכל בלי לשים לב לזבוב 3. כדי לנסוע למקום כלשהו בעולם תשתמש ב... א. סוכן נסיעות ב. בראש שלך ולאן שיבוא לו לנסוע ג. איומים ומכות ד. בהתייעצות עמוקה עם 'ברווזי' או אחד משאר הצעצועים שלך 4. למה לאיטליה יש צורת מגף? א. ככה. ב. כובע. ג. כי ככה היה באלי לעשות
ד. על מה אתה מדבר?
5. אדם נרצח בבית המלון שבו אתה מתארח, ביוון, כשאתה יודע מיהו הרוצח האמיתי. מה תגיד לחוקר? א. אני האשם. ב. הוא האשם. ג. גרי אשם. ד. הגננת [המורה/מנהל הבנק.. מה שתרצו..] השנואה עליי אשמה. 6. המשקה האהוב עלייך בעולם כולו... א. רק משקאות מהארץ! ב. רק מוגזים ולא, ממש לא מים! ג. סנו-קר ד. נזלת 7. איך תקרא את המשפט הבא: "שגיא אל תגיד שזה נכון בבקשה אל תשקר" א. שגיא-אל, תגיד שזה נכון בבקשה, אל תשקר. ב. שגיא, אל תגיד שזה נכון, בבקשה אל תשקר. ג. עזוב אותי באמאשך ד. מי יודע לקרוא? 8. מתי תסע לחו"ל? א. ב42 למאי ב. עכשיו ג. בגלגול הבא.. וגם זה בספק.. ד. למי אכפת? 9. טיולים - בארץ או בחו"ל? א. בארץ!!!! ב. בחו"ל!!!! ג. בבית!!!! ד. בגן השעשועים!!! 10. גשר או רכבת? א. ללכת ברגל? אוי לאאאאאאאא.. ברור שרכבת! ב. גשר? פחח! רק נזם.. ג. ברכבת. אין לי כוח ללכת ברגל.. השומן.. השומן.. ד. ברגל! 11. אתה אוהב את שפרה? א. |התשובהצונזרהעלידישפרה| ב. בטח ג. נו איך שאני לא אוהב את עצמי ד. מי זאת? 12. השליישייה השולטת א. גשש ב. מה קשור ג. פרוזק ד. פיג'מות פיפי ולישון 13. הלכתם לאיבוד בתוך יער לבד בלילה. מה הייתם עושים? א. יושבים ומחכים לבוקר ב. צורחים ג.עושים רעידת אדמה ד. ממשיכים ללכת 14. הייתם נוסעים לבת זוגתכם לנסוע לבד? א. כן כן כן ב. לא לא לא ג. בחיים לא לא לא ד. עזבו אותי אני עוד קטן מדי בשביל זה ~ אוקיי, אז ככה: יצא לכם הרוב א'? אתם גרי! מזל טוב!
~ יצא לכם הרוב ב'? אתם רוני! מזל טוב!
~ יצא לכם הרוב ג'? אתם שפרה! לא מזל טוב! |בלוןרקוב|~ יצא לכם הרוב ד'? אתם השלישייה! מזל טוב!
~ טל 
והפעם, תוכלו לבדוק האם אתם גרי, רוני, שפרה או השליישיה. כל זה תוך כדי שאלות מסביב לעולם