בחירת שם לתינוקת...

grover

New member
בחירת שם לתינוקת...

שלום עינת, לפני שלושה ימים נולדה תינוקת לחברה שלי, ואני הצעתי לה שאשאל אותך לגבי שם מתאים לתינוקת. יש כמה שמות שבאים בחשבון, אז אני אתן לך את השמות ואם תוכלי לומר לי איזה הכי מתאים, זה מאוד יעזור להם לקבל החלטה. שם משפחה: 3,3,5,9,1 תאריך לידה - 20.7.2002 שמות אפשריים: שני נועה שירן נוי לינוי תודה רבה מראש על העזרה.

עינת

New member
גרובר

מצד אחד אכן מחמיאה לי המלצתך ומצד שני אני חושבת שהבקשה קצת מוגזמת. א. אם ברצונה לדעת ולהשתמש בהמלצתי ,מדוע היא אינה פונה. ב. עלי להתחיל ולבדוק עכשיו בעבורה 5 אופציות שונות הווה אומר ,על חשבון 5 שאלות כאן בפורום... אני עוזרת ונותנת בהרבה הנאה אך לפעמים התחושה היא שאנשים פונים אלי כאן בפורום רק בגלל שזה בחינם וגם כך מתייחסים לנתינה שלי...

grover

New member
עינת...

היי עינת, בהחלט לא התכוונתי להכביד כאן עם יותר מדי עבודה עבורך...פשוט חשבתי שאצלך זה עניין של שנייה, לא ידעתי שזה כרוך בזמן רב. אז אני חוזרת בי מהשאלה. דרך אגב לגבי השאלה למה היא לא פונה - קודם כל היא אחרי לידה, בקושי מחזיקה מעמד ושנית, היא לא משתמשת בכלל באינטרנט. בזמן הריונה סיפרתי לה עלייך והיא מאוד התלהבה ולכן היא גם ביקשה שאשאל עבורה. אבל אני חושבת שעדיף שהיא תשתמש באינטואיציה שלה, יכול להיות שכך היא תגיע לשם המתאים ביותר. תודה וברכת לילה טוב גרובר

למעלה