בחירת שם לילוד

מזי א

New member
בחירת שם לילוד

שלום במזל טוב נולד לנו בן ב7/3/08,אולם עדיין לא בוצע ברית(עקב צהבת)ולא נבחר שמו. אנו ממש מתלבטים בין מספר שמות ונשמח לקבל הכוונה. שמות שיש לנו בראש:כפיר/שי/עדי/עידו. אולם אנו פתוחים להצעות עם הסבר מנומק לבחירה. סיפור ההריון והלידה מורכב ובמידה ונותן מידע נוסף שמועיל בבחירת השם, אשמח לספרו במסר אישי למנהל הפורום. מודים על תשובתך ההורים

גל סופר

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

השמות הם ע"פ סדר עדיפות: עידו כפיר עדי שי הייתי שמח לקבל את שמות הוריו, ע"מ להביא תשובה מדויקת יותר. כמו כן, כן הייתי שמח לקבל את סיפור הלידה ובהחלט גם סיפור בחירת השמות. ושוב, מזל טוב ובהצלחה

מזי א

New member
תשובה

שלום לך שמות ההורים: אשר ומזל את סיפור ההריון והלידה ושם המשפחה שולחת במסר. נודה על תשובתך המהירה ,הברית אמורה להתקיים ,אי"ה ביום ג' יח' באדר ב,25.3.08 שוב, תודה ההורים

גל סופר

New member
קראתי את הסיפור

ותשובתי עדיין עומדת כפי שהייתה. אם כי כעת, אני ממליץ להתעלם בכלל מהשמות "שי" ו"עדי", שכן שניהם לא מתאימים במיוחד לסיטואציה. תוכלי לספר לי כיצד חשבתם על השמות "עידו" ו"כפיר"? מי הציע? מתי?

מזי א

New member
תשובה לשאלתך הנוספת:

לי מישהי סיפרה (במהלך ההריון)שהשמות : איתי,עידו ועידן--בעלי משמעות וחוזק ולכן נבחר השם עידו כאופציה. אישי בחר את השם כפיר סתם כך,לאחר צפיה בשמות ,ראה שיש משמעויות חזקות והתלהב(לאחר הלידה). האם משנה? בכל אופן אישי מאוד מעונין בשם כפיר. האם עדיף את השם עידו עליו? אשמח גם לדעת מדוע ציינת כי יש להתעלם מהשמות שי ועדי, כי אנחנו רואים בילדנו מתנה גדולה. שוב, תודה ההורים

גל סופר

New member
כן, השם עידו בהחלט עדיף

ציינתי כי יש להתעלם מהשמות "שי" ו"עדי", כיוון שהם מביאים איזושהי דיס-הרמוניה עם תאריך הלידה.

מזי א

New member
תודה לך,רציתי לעדכן:

רק רציתי לעדכן שהשם שנבחר הינו : עידו תודה רבה אשמח לקבל בהסבר על משמעות השם ואיך מתאים לו. מזי

גל סופר

New member
אני שמח לשמוע

ובכן... ראשית כל, עידו מוזכר בתורה כנביא [בדברי הימים אם זיכרוני איננו מטעני]. למה דווקא שם זה מתאים לו? הרמוניה יחד עם תאריך הלידה בעיקר. אבל יותר מזה, מכיוון שזה שם שאת הצעת- ראיתי לנכון להבליט אותו. בהצלחה רבה והמון מזל טוב

למעלה