בחירת רופא

בחירת רופא

בחירת רופא
אחרי פגישות ייעוץ , מתלבטת בין ד"ר שלומי ברק לבין בר חווה .
אשמח לשמוע מנסיונכן המלצות , דיס המלצות

myDoron

New member
אני הייתי מטופלת של בר חוה

בחירת רופא
אחרי פגישות ייעוץ , מתלבטת בין ד"ר שלומי ברק לבין בר חווה .
אשמח לשמוע מנסיונכן המלצות , דיס המלצות
הייתי מטופלת שלו בטיפולי פוריות בגלל ששמעתי שמתמחה ברזרבה נמוכה. כשעברתי לתרומת ביצית נשארתי אצלו מטעמי נוחיות כי לא היה בא לי להחליף רופא עם כל הבירוקרטיות. למזלי נקלטתי בהחזרה הראשונה. בילד הבא בע״ה לא אחזור לבר חוה. ההתנהלות מול המרפאה סופר בעייתית. יש להם הרבה פיספוסים. אם לא הייתי עם אצבע על הדופק גם ההחזרה האחרונה הייתה מתפספסת לי בגללם. אם את הולכת על תרומת ביצית את לא צריכה מישהו שיהיה יצירתי מבחינת פרוטוקול (שזה הפלוס של בר חוה) אז לא רואה הצדקה ללכת אליו לאור כל המינוסים.

איזה פספוסים ?

הייתי מטופלת שלו בטיפולי פוריות בגלל ששמעתי שמתמחה ברזרבה נמוכה. כשעברתי לתרומת ביצית נשארתי אצלו מטעמי נוחיות כי לא היה בא לי להחליף רופא עם כל הבירוקרטיות. למזלי נקלטתי בהחזרה הראשונה. בילד הבא בע״ה לא אחזור לבר חוה. ההתנהלות מול המרפאה סופר בעייתית. יש להם הרבה פיספוסים. אם לא הייתי עם אצבע על הדופק גם ההחזרה האחרונה הייתה מתפספסת לי בגללם. אם את הולכת על תרומת ביצית את לא צריכה מישהו שיהיה יצירתי מבחינת פרוטוקול (שזה הפלוס של בר חוה) אז לא רואה הצדקה ללכת אליו לאור כל המינוסים.
איזה פספוסים ?
היות ואני לאחר 8 החזרות שלא הצליחו אני כן צריכה קצת יצירתיות אבל כן חוששת מכל ההתנהלות המרפאה ...מרגיש קצת בית חרושת

myDoron

New member
לגמרי בית חרושת

איזה פספוסים ?
היות ואני לאחר 8 החזרות שלא הצליחו אני כן צריכה קצת יצירתיות אבל כן חוששת מכל ההתנהלות המרפאה ...מרגיש קצת בית חרושת
לגמרי בית חרושת
לא סינכרנו אותי עם התורמת, הכוונה הייתה להחזיר עוברים טריים אבל פיספסו לי את הביוץ. הטענה הייתה שזה בגלל שלקחתי אורגלוטן ולא צטרוטייד..שזה בולשיט כי זו אותה תרופה. הם הנחו לקחת צטרוטייד מעכשיו לעכשיו והיה לי בבית רק אורגלוטן אז הם אמרו שאין בעיה לקחת אורגלוטן. ואז אמרו שזה בגלל זה... אחכ קיבלתי מחזור והם רצו שאקח כל מיני כדורים לדחות את הביוץ כי הייתה לי נסיעה לחול. אמרתי שאני לא לוקחת כלום כי הביוץ צריך להיות לפני הנסיעה ואם אקח עכשיו כל מיני תרופות זה סתם ידחה את ההחזרה..הלכתי לבדיקות דם ואולטרסאונד על דעת עצמי ואכן הבדיקות הראו שאני לקראת ביוץ שבו התבצעה ההחזרה בפועל. את בר חוה לא ראיתי כל תקופת הטיפול..את ההחזרה ביצע רופא שלו כי זה לא היה ביום שהוא עובד..אחכ את הדופק הוא היה אמור לעשות והתקשרו באותו יום להגיד שהוא לא יהיה ורופא אחר יבצע את הבדיקה..בקיצור אני מעדיפה רופא עם יחס אישי שידע מי אני כשאני יושבת מולו ולא לקבל הנחיות ממיליון אנשים שמתחלפים כל שני וחמישי ואין להם ממש מושג.

למעלה