בחירת רופא מטפל

מירבי*

New member
בחירת רופא מטפל

הורים מיועדים שהגיעו לתהליך הפונדקאות לאחר טיפולי פוריות שעברו בעצמם, האם נשארתם עם אותו רופא שטיפל בכם או שעברתם לטפל אצל רופא אחר כשהתחלתם בתהליך הפונדקאות?
מה היו השיקולים לכאן או לכאן?

חלומית14

New member
רופא מטפל

אנחנו בחרנו להשאר עם אותו רופא מטפל- פרופסור עמי עמית כי זה היה פשוט נוח.
הוא הכיר אותנו ואת ההסטוריה הרפואית, מאד הרגשתי בנוח ביחידה באיכילוב ויותר מעל הכל ידעתי שהוא עוסק גם בתרומת ביצית.
כל זה גרם לנו להשאר אצלו.

בדיעבד הייתי משנה לפרופסור משיח אבל זה משיקולים אחרים .

VNRN

New member
ברור שכן - פרופ' לאופר הדסה עין כרם

פרופ' לאופר הוא האלוהים מבחינתנו בתחום הזה. הוא הכניס אותי להריון והציל את חיי, וגם מצא את הבעיה שלי.
הוא היה הדבר האחד והיחיד שהתנינו בתהליך ושלא היינו מוכנים להתפשר עליו. המשמעות היא שהפונדקאית היתה צריכה לנסוע לטיפולים וביקורות בירושלים (שזה מסתכם ביום עבודה שלה בערך).
הוא לא מתבייש להתייעץ וגם שלח אותי לחוות דעת שנייה כשהבחין שאנחנו בספק. הוא תמיד היה לרשותנו בכל יום ושעה, דיבר איתנו בגובה העיניים, ברגישות ובאסרטיביות. כולנו יכולנו לשאול אותו כל שאלה שעלתה בדעתנו ולקבל תשובה עניינית ומפורטת. לפונדקאית לקח הרבה זמן להפנים שהיא יכולה להתקשר אליו ישירות בכל מה שמטריד אותה.
כשפרופ' לאופר בחו"ל יש לו "הסכמי עודפים" עם פרופ' אחרים משכמם ומעלה גם כן, כך שבהעדרו יצא לנו לפגוש מומחים אחרים שהמשיכו את התוכנית שלו. שאלנו את הפונדקאית: "אם היינו מאפשרים לך לבחור בין השלושה, במי היית בוחרת?" ותשובתה: "ברור שבפרופ' לאופר"

הטיפול אצלו ייקר לנו את התהליך בצורה מאוד מאוד מאוד משמעותית. אם היינו צריכים לבחור פעם נוספת לא היינו משנים את בחירתנו.
מומלץ בחום!!!

שמחה2008

New member
אנחנו שינינו... בזכות הפונדקאית...

הגענו אליו יחד כדי להתחיל טיפול והיתה מחלוקת בינינו לבינו על עיתוי התחלת הטיפול. א׳ התווכחה איתו, ובצדק, שאין סיבה לחכות והסבירה, שהיא מכירה את הגוף שלה וכו וכו... הוא דיבר בתוקפנות ולא יפה. היא יצאה בוכה ולמחרת עברנו לרופא אחר, רחוק מאיתנו וקרוב אליה, שגם היא וגם אנחנו הכרנו מתקופה קודמת. היא פנתה וקבעה פגישה ומשם, הכל היסטוריה.
טיפול אחד מנצח ויש פעוט מתוק.
המעבר היה חכם מכל הבחינות אבל דבר שחשוב לי לציין - הוא היה צעד בונה אמון מאד מבחינת הפונדקאית כי המסר שלנו היה שאנחנו לא מוכנים ללכת לרופא שפגע בה, גם אם טיפל בי כמה שנים קודם לתהליך.

למעלה