בחירת רב לפורום.

ה ר ב 82

New member
בחירת רב לפורום.

יש לבחור לאלתר רב לפורום , על מנת שיוכל לפסוק לחברי הפורום בכל שאלה או בעיה שתתעורר להם. מה דעתכם?

מתנדב

New member
דעתי בנושא:

אין כל צורך ברב לפורום, כי הפורום הוא אינו לשאול את הרב, או התיעצויות עם רבנים, מטרת הפורום היא לגשר בין דתיים לחילונים... סיבה שניה: אין אפשרות למצוא רב שיהיה מקובל על כולם גם אצל האשכנזים וגם לספרדים ולתימנים ולמרוקאים... סיבה שלישית: אינני סומך על אף רב וירטואלי שאיננו מוכר בציבור, כי גם אם נמצא רב, ואותו רב יהיה בכינוי של מנשה לדוגמא, אינני יודע אם אותו כינוי אכן רב, כך שאם יש לי שאלה אני שואל את הרב שלי, או לחילופין יש אפשרות לשאול באתר מורשת, ששם הרבנים ידועים לכולם, ויש לך רשימה של רבנים את מי אתה רוצה לשאול...

התולעת 1

New member
שי מדובר כאן באדם חולה נפש

או שזה GOVERNOR או יוחנן האפיקורס שים לב הרב שברך בפורום הכינוי שלו 81 וזה שרצה להבחר מופיע בשם 82 הוא ניסה בעבר את מזימתו בפורומים אחרים ,ללא הצלחה. שבת שלום.

Vdrums

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רב לפורום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה אשכרה מוכן לקבל דברים של מישהו שאתה לא יודע מיהו באמת? חחחחחחחחחחחחחחחח איזה בולשיט

lala897

New member
בשביל מה??

מי שמעונין ברה שיפסוק לו שאלה ובעיה יש לו כבר את הרב שלו. ומי שלא מעוניין אז הוא לא מעוניין.

למעלה