בחירת קטנוע 125

niriq

New member
בחירת קטנוע 125

אני מתלבט בין המובי לדיוק של סאן-יאנג. הבנתי מאנשים שהמובי זה יותר לגבוהיםולנמוכים תהיה בעיה אני 1.70. האם תהיה לי בעייה עם המובי? אשמח לקבל עצה.. כמו כן האם שווה לקנות חדש? או להסתפק ביד שנייה שנת 2004 והלאה..

קרמבו 112

New member
דווקא גובהה 1.70 הוא ממוצע ובסדר ל2 הקטנועים

מבחינת הדיוק הם ידועים כמוצלחים וסוסי עבודה
. פחות מכירה את המובי נידמה לי שזה שייך לקימקו, לא סגורה על זה, גם הקימקו נחמדים
. הדיוק יותר יקר
מקימקו זה בטוח אז זה לשיכולך.

rossi46

New member
כמו תמיד נסיעת מבחן!!!

תתקשר לעופר אבניר תעשה נסיעת מבחן על המובי תתקשר למטרו תעשה נסיעת מבחן על הדיוק (לדעתי תעשה גם על הVS) כאשר ה VS חדש יחסית ולכן אמינותו עדיין מוטלת בספק למרות שהוא בסיסי יחסית ולכן לא אמורות להיות לו בעיות בקניית קטנוע אין תחליף לנסיעת מבחן, אם ידך משגת בחדש אז למה לא? אין כמו להוריד את הנילונים מהקטנוע, חוץ מזה שתמיד תדע מי רכב עליו קודם תהנה Rossi

yohaim2

New member
אני 1.76 ומסתדר מצוין עם המובי

אתה קצת נמוך ממני,אבל כך גם הבוס שלי,וגם הוא מסתדר איתו. עם הזמן תלמד להטות את הכלי כדי להגיע עם הרגליים לריצפה. תעשה נסיעת מבחן גם על המובי,גם על הדיוק,וגם על ה-VS. אם הייתי קונה היום חדש,נראה לי הייתי הולך או על המובי או על ה-VS. הדיוק לא מרווח,ויש לא גלגלים קטנים יותר.

e-shfiyut

New member
להטות?!

אני 1.64, ואני מגיעה לרצפה בלי להטות ובלי בעיה. לקח לי שבוע להתרגל, אבל עכשיו זה הכי נוח בעולם. לדעתי לא תהיה שום בעיה.

מובי.

לי יש, הוא בן חודשיים. קטנוע מעולה, אין לי מילה אחת רעה עליו חוץ מ: 1. שעון בלוח המחוונים היה יכול להתאים פרפקט, מורגש חסרונו. 2. לי באופן אישי הזווית בה נתון לוח המחוונים לא טובה- כל הזמן השמש מסנוורת אותי דרכו. חוצמזה- כלי נהדר, בסיסי, פשוט, נוח, יעיל, חסכוני, יציב. ניידות בסיסית לשמה.

roeyil

New member
מובי 2

יש לי מובי כ 3 חודשים כי פשוט מעולה (לדעתי), אני 1.80 מ' ואין לי שום בעייה של מקום לרגלים - אפילו אני פורש אותם קדימה ככה שזה אפילו נוח מאוד... אבל כמו שאמרו לפני - מה שמתאים לאחרים לאו דווקא מתאים לך! נסיעת מבחן!

למעלה