בחירת ציוד

hammer27

New member
בחירת ציוד

היי חבר´ה תמליצו לי על מפענח דיגיטלי טוב שאמור להכיל שתי יציאות סי איי לקאמים, פוזישינר לצלחת ממונעת, וכמה שיותר שיטות פיצוח למשל משהו כמו יומקס 5400 אחרי הפאטץ´:) תמליצו לי על משהו בדוק ואמין שאלה נוספת: האם הצלחת האופסטית בגודל 160 על 170 תקלוט את אסטרא 2 האם מישהו מחזיק כזאת צלחת ומרוצה ממנה האם צריך מפענח מיוחד שיכיל שתי כניסות לאל אנבי האם אני שם בצלחת שני אלנבי לאותו הלווין, אחד זה סי באנד ושני זה קיו בנד..השאלה, האם אני צריך ציוד מיוחד לזה או מפענח מיוחד תודה לכולם

מאיפו יש לך את כל הידע הזה

שאתה כותב למעלה ???!. אתה יודע כל כל הרבה דברים ולא יודע איזה צעוד ליבחור מעניין

hammer27

New member
תגובה

מותק, זה לא קשור לידע, זה קשור לנסיון של אחרים, אף פעם לא היה לי מפענח דיגיטלי למעט יס..אז אני בודק על נסיונם של אחרים...אולי יש המלצות..הרי אנשים יודעים מה טוב ומה רע... חבל שאתה לא עונה לי לשאלות ששאלתי ובמקום זאת מציף לי מוסר אני מאוד מקווה שתענה לי

ידיד כל מה שכתבתה .

המידע הזה אתה מבין יותר טוב ממני . בכל המושגים האלה אין לי ידע . יש לי בבית רסיבר יומקס 5100 על מנת ליראות את ערוץ 2 באיכות . אני מבין רק בלווינים שאני מתקין לאנשים . מעיבר לזה לא מעניין אותי כל נושא הפיצוחים לא בשבילי . וכאן אתה מפגין ידע רב . אז את ההמשך אתה לא יודע . מעניין

hammer27

New member
תשובה

לא נתתי..רק רשמתי מה דעתי תשובה אני צריך ממקצועים כי אני מעפן בתחום ואם נתתי אז אינני רואה...תענה לי בבקשה על מה ששאלתי

hammer27

New member
יומקס

אם יש אז איזה דגם,? האם הוא טוב..מה עדיף לקנות? יומקס טופפילד או אקוסטר...אם אתה ממליץ על מכשיר מסויים אז מה יתרונותיו לעומת האחרים...תן תוגמאות הסבר נמק... והמוןןןןןןןןןןן תודההההההההה

תשובה

הבן שלי ממליץ על טופפילד אבל של הICP הP זה פוזיסיונר. והוא אומר שלא תתלהב יותר מידי מהדגמים החדשים של האקוסטאר. לבני יש אקוסטאר 7000 ועד עכשיו הם לא הכינו תוכנה שהמקלט מקבל את הלוין אטלנטיק בירד 1 ועדיין נשאר הישן 2F2. ואם מוסיפים לויין ורוצים לימחוק אותו זה לא אפשרי.חייבים לתכנת את המקלט מחדש.עם כיוון גבולות.והרעש של הדיסק קשיח בלילה לא נותן לישון. לפי דעתו עדיף האקוסטאר AD3000IP. כנראה שהוא יחליף את האקוסטאר לטופפילד.כי בטופפילד התמונה היא עם פחות ריצודים. בכל אופן לדבריו במקלט נוקיה החדשים מאוד איטיים מהישנים בקבלת פקודות. תודה-אבא של החכם המקורי.

hammer27

New member
תגובה

השאלה היא גם האם יש מספיק תוכנות לתכנות הטופפילד, כי באינטרנט כולם מדברים על יומקס ועל טופפילד והעידכונים אני לא רואה כלום בכל אופן אתם מכירים את טופפילד 3000? הוא היחיד שבא עם פוזישינר ויש אותו בארץ, אבל כתוב באתר של תופפילד שיש בו רק כניסה אחת של אלבי אן ואני אשתמש גם בסיבנד וגם בקיובנד באותה הצלחת הממונעת יש גם את המכשיר אקוסטאר 3600 אנלוגידיגיטלי, אבל הוא פי שתים יותר יקר...אני פשוט לא יודע מה לעשות, מה דעתכם???

mr dish

New member
איזה דגם של יומקם כולל בתוכו פוזישנ

ר? אולי יש משהו שאצליח ללמוד היום?

תשובה.

כדי שהמקלט יקבל 2 LNB או 2LNBF -סי בנד או קיו בנד. אתה צריך לחבר את החוטים היוצאים מהLBN או מהLNBF לדייסק עם 2 כניסות לפחות זה נקרא 2כפול1. ואת היציאה ממנו אתה מחבר לLNB IN במקלט הלווין.לבני שם החברה של הדייסק זה טלספליט.ולא לשכוח בסטינג של המקלט להגדיר בדיסקפורט מה המספר של כל LNB.או LNBF--ובדייסק לירשום דייסק 1-4. בLNB סי בנד -בסטינג -בלאו פרקנסי ובאיי פרקנסי לירשום 5150 בLNBF קיו בנד יוניברסל בסטינג לירשום -בלאו פרקנסי9750 ובאיי פרקנסי 10600. ולפני שאתה קונה מקלט לווין כל שהוא תיבדוק בנתונים שלו אם הוא מקבל את הLBN המבוקש. איפה שרשום יתרונות של נתונים טכנים. תודה- אבא של החכם המקורי.

hammer27

New member
תודה

כמה חבל שרק רוסים וסינים משתמשים בסיבנד..אבל מה לעשות, זה מה שאני רוצה לקלוט... תודה על ההסבר

למעלה