בחירת עבודה

Tיפע

New member
בחירת עבודה

שלום לאמירדרור ולכולם, אחרי תהליך ממושך של חיפוש עבודה, וגם מעקב אחרי הפורום הזה במשך הרבה מאוד זמן, הגעתי למסקנה שאני לא מוצאת עבודה כמו שאני רוצה מכיוון שאני לא יודעת מה אני רוצה - כמה פשוט ככה מסובך... אז חשבתי הרבה מה אני כן רוצה ולהלן מסקנותי: * עבודה שתתן לי סיפוק ומשמעות לחיי * עבודה בה אני מדריכה ו/או מסייעת לאחרים * עבודה עם פן "התנדבותי" משהו שקשור לעזרה לקהילה * עבודה שתמצה את כישורי (הפקה, ארגון, הדרכה, ניהול) יש לי תואר שני בחינוך וניסיון בעיקר בתפקידי רכזות למינהם... אז עכשיו, מה אני רוצה מכם? תספרו לי איך קוראים לזה, כלומר מה אני רוצה לעשות??? תודה מראש, יפעT

שלום

שלום יפעת אז את אומרת שאת כבר זמן מתבוננת מהצד ורציתי לשאול אותך שני דברים, ראשית איך זה היה בשבילך להיות צופה ? איזה מחשבות והרגשות עברו בך ? ודבר שני שרציתי לשאול הוא האם נתקלת בשיחות שאיתם הזדהית ? בנקודות מבט בתשובות שעזרו לך ? חשוב לי לשמוע ומקווה שאוכל להיות לך לעזר בהמשך אמיר דרור

Tיפע

New member
שאלה קשה שאלת...

איך זה להיות צופה? לא יודעת, בחיים אני יותר מעורבת ורק דרך עולם הקהילות הוירטואליות גיליתי שלפעמים זה דווקא נחמד להיות "רק" צופה... יש מספר פורומים (בנושאים שונים) שאליהם אני נכנסת אחת לכמה זמן ורק קוראת, ולהבדיל יש 2 פורומים שבהם אני משתתפת פעילה, ותיקה ומוכרת. ובקשר לשיחות שאיתם הזדהיתי - מה אני יכולה להגיד? אני טיפוס מזדהה ומכל סיפור (כמעט) לקחתי משהו קטן וקראתי את התשובות והמאמרים שאליהם הפנית, אבל אין משהו ספציפי שאני יכולה לתאר כמשמעותי במיוחד.

למעלה