בחירת מקצוע

ztapuz

New member
בחירת מקצוע

היי , יש לי תואר ראשון במדעי המחשב , ואני עובדת בחברת היי טק מזה 3 שנים . לאחרונה התחלתי להתעניין בלימודים נוספים , שאולי ישנו כיוון , או יאפשרו לי לעבוד במחשבים , אבל במשהו שיותר מתאים לי . הייתי רוצה לקבל מידע על : 1 - עריכת מוזיקה . 2 - מה אפשר ללמוד בתחום המחשבים שקשור לאינטרנט , למוסיקה , סרטים , יותר תוכן ופחות קוד 3 - האם יש מקום שבאמת יכול לעזור לי , כאשר אני דיי ממוקדת במה שאני רוצה , ולא מתאימים לי שאלונים כלליים , כי אם יותר ידע ממוקד .

עריכת סרטים

2/2003 סדנאות במסגרת קולנוע וטלויזיה. (תיתכן גמישות בתנאי הקבלה). מידע נוסף ראו קולנוע וטלויזיה. תעודת גמר ארבע וחצי שנים לימודי יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 02/6731950 יד חרוצים 4 ת.ד.10636 91103 בי"ס סם שפיגל לקולנוע וטלויזיה, ירושלים מידע נוסף במוסד 5/2003 א. עריכה קולנועית, התמחות בעריכת סרטים. ב. עריכה ופוסטפרודקשן ג. גם קורס האולפן הוירטואלי - צילום ועריכה דיגיטלית מידע נוסף ראו הפקה. תעודת גמר שנה אחת לימודי יום או ערב דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 03/7660661 ת.ד.39328 צומת רמת השרון 61392 אונ' פתוחה, חשיפה, תקשורת טלוויזיה ומולטימדיה, בכפר הירוק פרטי מסלול

עריכה מוסיקלית

קיימים גם קורסים קצרים בתחום. תעודת גמר שלוש שנים לימודי יום או ערב דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 03/6887266 י.ל.פרץ 7 66853 הד, מכללה למוסיקה עכשווית, תל אביב פרטי מסלול קורסים שונים בתחום. תעודת גמר שנה אחת לימודי יום 12 שנ"ל מבחן ו/או ועדת קבלה 03/5408882 שמואל הנגיד 46 47295 רימון, בי"ס לג'אז ולמוסיקה, רמת השרון מידע נוסף במוסד א. גם תוכנית לקראת תואר B.ED "בוגר בהוראה" עם המדרשה למוסיקה בסמינר לוינסקי בת"א. ב. ברימון ניתן ללמוד גם קורסים בודדים. תעודת גמר שלוש שנים לימודי יום 12 שנ"ל מבחן ו/או ועדת קבלה 03/5408882 שמואל הנגיד 46 47295 רימון, בי"ס לג'אז ולמוסיקה, רמת השרון פרטי מסלול יצירת מוסיקה אלקטרונית, ראו סאונד. תעודת גמר שנתיים לימודי ערב 12 שנ"ל מבחן ו/או ועדת קבלה 03/5377597 רח' ריב"ל 5 67778 סאונד, בי"ס להנדסת קול, תל אביב מידע נוסף במוסד שם הקורס: די. ג'י PRODUCER - מסלול הלימודים המלא. פעמיים בשבוע + יום שישי. גם קורסים קצרים: יצירת מוסיקה אלקטרונית. די.ג'י מקצועי. תעודת גמר שנה אחת לימודי ערב דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 03/6961011 בן שמן 4 67442 בי"ס למוסיקה עכשווית די.ג'י, תל אביב מידע נוסף במוסד קורס מידי מקצועי עם התמחות במוסיקה אלקטרונית עכשווית. וקורסים נוספים בתחום. תעודת גמר שנה אחת לימודי יום או ערב דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 03/6887266 י.ל.פרץ 7 66853 הד, מכללה למוסיקה עכשווית, תל אביב

ztapuz

New member
תודה ..ומה עם מחשבים

מה לגבי אפשרויות התפתחות בתחום המחשבים , שקשורים באינטרנט ובתוכן ?

אינטרנט

קורסים בתחומי האינטרנט קיימים במכללות רבות ובינהן סלע, סיון, ג'ון ברייס, האוניברסיטה הפתוחה ועוד.

למעלה