בחירת מקצוע לעתיד.

chasing time

New member
בחירת מקצוע לעתיד.

שלום לכולם , ושבוע טוב . אני בת 22, מצפון הארץ, ועובדת בעבודה סטטית (ומאוד מתישה מול אנשים באופן מאוד אינטנסיבי), ומעוניינת להתחיל ללמוד מקצוע כלשהוא אך לא מצליחה למצוא את הכיוון המתאים לי. בבית גדלתי על כך שצריך ללמוד כדי שתהייה לך פרנסה לאחר מכן- וממש לא בשביל להנות מזה.(למרות שהוריי אוהבים את העבודותש להם). אני מצד אחד מאוד מתחברת לעבודה 1:1, במקצועות הרוחנייים כגון דימיון מודרך, הילינג, פרחיבאך,רפואה סינית וכו', ומצד שני חושבת שהכסף לא יגיע משם ולכן אולי כדאי שאפנה למקצועות המחשב והמתמטיקה. אני רוצה למצוא מקצוע לימוד שיתן לי את הסיפוק המדהים הזה שרבים מהסובבים אותי חשים כשהם חוזרים הביתה , אך קשה לי להבין בעצמי מה הוא העיסוק הזה. האם במקרים כאלו פגישה פנים מול פנים עם קאוצ'ר יכול להתאים יותר? האם יש מכונים מומלצים וטובים בצפון שאתם מכירים(איזור צפת)? אשמח לעזרתכם, תודה.

bridges

New member
בהחלט מתאים לאימון אישי...

בניגוד לייעוץ בהכוונה מקצועית (שזה מה שהמכונים נותנים) שבו אומרים לך מה את אמורה ללמוד, באימון אישי את תמצאי בעצמך את המקצוע שגם יאפשר לך להיות מסופקת וגם יאפשר לך הכנסה מתאימה. באימון אישי את תשאלי את עצמך: האם באמת הכסף לא מגיע מעבודה רוחנית? מה יש בעבודה רוחנית שכל כך יביא לי סיפוק ואיזה עוד מקצועות יכולים לאפשר לי סיפוק כזה? וכו' האיזור צפת אני לא מכיר אבל בית גשרים, המרכז שאני הקמתי נמצא בגליל התחתון. את מוזמנת להכנס לאתר דרך הלינק בחתימה שלי. רונן

chasing time

New member
תודה רבה על ההתייחסות..

ובהזדמנות זו- שאלה נוספת- במידה וישנם ברשותי אמצעים כלכליים נמוכים , האם זה גם יכול להספיק? אני בטוחה שזה עולה לא מעט ולכן לא יודעת אם אוכללהרשותאת זה לעצמי..

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
תוכלי להעזר בסטאז'רים

מאמנים אשר נמצאים בסיום לימודיהם ומאמנים תחת הדרכה בדרך כלל לוקחים סכום סמלי או נמוך, וזו הזדמנות טובה להתנסות באימון. יש שרשור המיועד לזה בהמשך הדף.

למעלה