בחירת מסלול

pabloc

New member
בחירת מסלול

איזה מסלול בחרתם או הייתם בוחרים בין נקודות 1 ו 2? (מסלול ארוך) אני בחרתי את המסומן בורוד, אורכו כ 800 מ' והיה בו קטע טיפוס תלול של 50 מ'. בתחקיר ראיתי שאולי היה כדאי לעשות את המסלול המסומן בכחול, אורכו כ ק"מ, טיפוס יותר מתון ורכיבה מהירה על כביש לאורך 400~ מ'. מה לגבי המסלול התכלת? מה אתם אומרים? פבלו

לדעתי

יש אפשרות נוספת, שהיא שילוב + תוספת סימנתי בירוק רציף, דרך שהיא בעצם כביש ולכן לדעתי העליה דרכה יותר קלה. באיקסים ורודים סימנתי את השביל המוביל לתחנה (הפניה אליו לא אפשרית ברכיבה ז"א צריך לעצור, לעלות מדרגה ואז להמשיך, (כל זאת נאמר בדיעבד לאחר שכן הגעתי כך לתחנה אבל גם מרוב נוחות רכיבה על הכביש ועייפות כמעט פיספסתי את הפניה...)את האלטרנטיבה סימנתי בקוים שחורים/ירוקים.

IlanShacham

New member
מסתבר שהיו הרבה צירים אפשריים

מצורפים עוד שניים. בירוק - הציר בו רכבתי. בצהוב - ציר חלופי שנראה לי עדיף על זה שעשיתי. הבחירה כאן קשה, אבל לאור זה שאת העליה מ 1 עשיתי רובה בהליכה (שילוב של השיפוע עם חלקות המשטח), נראה לי שהייתי הולך על התכלת, שבו השיפועים הכי מתונים.

IlanShacham

New member
פבלו, אתה יכול לסרוק גם את 9-10?

גם שם יש כמה אפשרויות מעניינות

IlanShacham

New member
חן חן. הנה המסלול שלי ../images/Emo39.gif

הציר שאתה בחרת הוא הראשון שעלה בראשי, אבל אני משתדל לחסוך בעליות תלולות, וגם רציתי להמנע מעליית קווי גובה מיותרים, אז בחרתי ציר שמכיל עליות יותר מתונות, ואינו מגיע עד לשיא הגובה (גם אם הוא קצת ארוך יותר)

למעלה