בחירת מנוע

בחירת מנוע

שלום לנוכחים, פעם ראשונה שלי בפורום. לאחר כמה שנים טובות החלטתי לנער את האבק מכמה טיסנים ולחזור להטיס. אני צריך מנוע חדש (40), והייתי היום בחנות מסוימת ושם הציעו לי OS46FX או CX46 שהוא עולה חדש בארצנו - מסין. יש הבדל של כ-150 ש"ח במחיר, אבל זו לא הנקודה. היה לי נסיון טוב מאד עם ה OS לדגמיו במשך שנים, אבל הסיכה האחורית ב FX נראית לי שבירה ביותר. יש למישהו נסיון עם שני הנ"ל? הצעות נוספות? טווח מחירים? המנוע משמש ל FUN בלבד, וחשוב לי יותר אמינות מאשר ביצועים. תודה, דרור.

noam weissman

New member
מנועים סיניים

היי, כמעט כל המנועים המגיעים מסין מיוצרים באותו מפעל SY MACHINERY. ה SC, CS, ASP... כולם מיוצרים באותו מפעל ולפעמים ההבדל זה רק השם. תקנו כמות גדולה ירשמו מה שאתם רוצים. אבל לעצם הענין המנועים הסיניים מיוצרים ברמה טובה וחומרים טובים. השרוול ובוכנה הם ABC אמיתי ולא כמו ב OS שזה ניקל. סה"כ המנועים טובים מאוד ולפעמים גם יותר חזקים ממנוע OS בנפח זהה. הקרבורטורים שלהם בד"כ העתקים של OS אבל מה לעשות ש OS עושים אם לא את הקרבורטורים הטובים בעולם אז בין הטובים ביותר. סה"כ מנוע סיני זה מנוע בסדר גמור. עם מחפשים מנוע חזק אבל זול אפשר לבחור ב MVVS. אם אני לא טועה גם MVVS מציעים סיכה אחורית כאופציה, אבל זה כבר שיקול אישי והעדפה. בהצלחה.

tumti69

New member
אני ממליץ בחום על הfx46../images/Emo45.gif

הוא מנוע מצוין וכמו שאמרתה אתה לא צריך מנוע חזק מי יודע מה אז לדעתי אם תשמור על הo.s הוא עוד יפתיע אותך

למעלה