בחירת מנהלת- דחוף!

פאמקי

New member
בחירת מנהלת- דחוף!

שלום נשים יקרות, קדימה, בואו נניח את כל מה שהיה בצד ונצמח מזה. לצערינו, דייקסטרה הודיעה על פרישה. דייקסטרה- אני הצטרפתי בתקופה הקשה שלך, אז לא יכולה להעיד על כישורייך כמנהלת. ממה שנשמע היית מנהלת טובה וחבל שהחלטת מה שהחלטת. כאן אחזור על בקשת הנשים ואבקש כי תשקלי להישאר ולצרף אלייך מנהלת נוספת. כשהכל היה רגוע, אפשר היה להסתדר עם חוסר נוכחותך. כעת את יותר מחיונית. ועד שתחליטי... השרשור הזה נועד לשמוע את דעתינו על העניין. הצעתי היא שכל אחת תכתוב מי לדעתה מתאימה להצטרף למנהלת הקיימת (שלעת עתה, פרשה), או לנהל את הפורום בעצמה (במידה ודייקסטרה תחליט לא לחזור). ובבקשה, בואו נעשה זאת בצורה מכובדת! נכתוב מי לדעת כל אחת מאיתנו מתאימה(!) ולמה. ולא מי לא מתאימה (!) .

פאמקי

New member
מתחילה...

אני מציעה את- חיפושית. לדעתי, היא מתאימה בגלל ההכרות שלה עם הפורום, הותק, כושר ההתבטאות שלה כאן, רצונה בטובת הנשים בפורום, המחוייבות שלה ועוד.

DIFY

היא מעלה נושאים יפים לדיון. וזה לא יסתור את הצחקוקים שאנחנו אוהבות לעשות. פשוט יהיה גיוון רצינות וגם

רק שהיא תסכים אחרי מה שעשו לה פה../images/Emo7.gif

לא שמתי לב שאפילו לא שאלו מי מעוניינת להיות מנהלת/ עוזרת מנהלת.

פאמקי

New member
מאוד פשוט..

ההצעה הייתה שכל אחת תכתוב מי לדעתה מתאימה לא כדי להחליט. כדי לעזור למנהלות הפוטנציאליות להבין שאנו חושבות שהן מתאימות, משם- הן יבחרו אם לפנות להנהלה. בכל מקרה זו החלטת הנהלת תפוז בסוף, לא? ובנות... "התחלה קשה- מביאה לסוף טוב". יום נפלא.

helee

New member
הייתי שמחה להביע את דעתי

אבל הצטרפתי רק אתמול, אז רק אומר הצלחה לבחירת מנהל שותפה או מנהלת מחליפה.

קודם שתגיד מי שמוכנה לקחת על עצמה את התפקיד

זה לא יעזור שנצביע עבור מועמדות שאינן מעונינות בתפקיד...

זה ברור לכולכן -

שזה ממש לא משנה מי תהייה המנהלת, זה תלוי הרבה יותר בנו.. אם אנחנו רוצות שהמקום הזה יעבוד כמו שצריך, זה לא יכול להיות מוטל לחלוטין על כתפיה של המנהלת.. השינוי בפורום צריך להתחיל אצלנו! יום טוב.

למעלה