בחירת מטפל

בחירת מטפל

איך מחליטים שצריך ללכת לטיפול או לחזור לטיפול אחרי כמה שנים? איך בוחרים מטפל? שתפו קצת בחוויות שלכם, תודה מראש

אני לא ממש בחרתי מטפל כי אי אפשר

לדעת אם הוא מתאים או לא עד שנפגשים ויש זרימה

אומרים..

שההחלטה הנבונה ביותר ללכת לטיפול היא כאשר אנחנו נמצאים בזמן עליה ולא ירידה (במצב רוח). לדעתי.. יש צורך תמידי אצל האדם ללכת לטיפול. כי הרי טיפול מהו? אדם זר ונטרלי שיושב ומקשיב לליבך.. זה דבר שכל אחד רוצה בכל זמן נתון ובכל גיל. ככה ש.. אם אתה מתלבט אם ללכת או לא.. עדיף שתלך.. מה תפסיד..? אני הייתי שנים אנטי טיפולים וכשפעם אחת הכריחו אותי ללכת התאהבתי.. פתאום הבנתי שזה הדבר הכי טוב בעולם (בשבילי לפחות). בקשר לבחירת מטפל..צריך לדעת בדיוק מה אתה מחפש, סוג של טיפול/שיטה, באיזו בעיה לטפל (אם יש ספציפית..) וכמובן לקבל עליו המלצות.. ולראות אפ יש לו רשיון את זה אפשר באינט'.. בהצלחה..

MommyHug

New member
אני לא מסכימה עם דבר אחד

טיפול טומן בחובו גם עליות וגם ירידות ואי אפשר לצפות שנצא מאושרים מכל פגישה, כי אז מן הסתם אנחנו לא באים במגע עם מכלול הרגשות שלנו... כך שירידה במצב רוח בזמן טיפול ממש ממש לא מעיד על כשלון. זו תקופה וזה זמני. השאלה היא עד כמה רע ולדעתי- קשה לשים את האצבע, זה יותר עניין של הרגשה, ולכן תמיד כדאי לברר את הספק עם המטפל- למרות שגם זה בעייתי כי הוא לא במיוחד אובייקטיבי לחלוטין...

למעלה