בחירת מזרון

Levos

New member
בחירת מזרון

שלום לכם אני תפרן וזקוק למזרון זוגי. ההתלבטות היא בין מזרן קפיצים הכי פשוט וזול (550 ש"ח) למזרן מתנפח (200 ש"ח). האם אתם התנסתם עם מזרון מתנפח? האם הוא מתאים לשימוש קבוע יומיומי, או שהוא לא כל כך נוח ומתאים רק להלנת אורחים ללילות בודדים?

maybesure

New member
לא ניתן להשוואה בכלל

המזרן המתנפח מתאים רק לטיולים או אירוח וכו'. א. האויר יוצר ממנו במשך הזמן ויש צורך לנפח מחדש. ב. הוא כולה מזרן מתנפח. חור קטן ואין לך איפה לישון. ג. אם הוא לא מנופח עד הסוף תתגלגל ממנו כל הלילה לצדדים. האמת... גם מזרן קפיצים אני לא סובלת. בטח לא את הזולים שבהם. עדיף סנדויץ' או או לטקס. שינה ערבה וחלומות אופטימיים.

cbr1100

New member
אל תחסוך במזרן

תהיה חסכן, קמצן, תפרן, איך שלא תגדיר את זה. במזרן, אל תחסוך. מה שתחסוך עליו היום, תשלם עליו פי כמה בעתיד בכאבי גב ותחושת עייפות מצטברת בגלל שינה גרועה. חסוך בדברים אחרים. לא במזרן.

lee E

New member
או שתחפש באתר יד שניה.

מסכימה מאוד, לצערי מניסיון, שמזרן גרוע יגרור אחריו נזקים לשנים רבות. גם הבעל וגם אני גוררים אחרינו בעיות גב שמקורן, ואת זה גילינו במאוחר, במיזרן גרוע.

Levos

New member
שאלה

מה הגורמים שחשובים במזרון, או מה היה גרוע במזרון שלך?

lee E

New member
הוא שקע במקומות מסוימים ולא שמר

או יותר נכון, לא תמך בגוף. קנינו אותו בזול ושילמנו את המחיר. החלק האמצעי שלו שקע ולשנינו היו כאבים בגב תחתון. אחרי שבעלי היה אצל אורטופד, הוא אמר לו לבדוק את המזרון. חבר שלנו, שמבין קצת, ראה מיד את השקיעה. אחרי שהחלפנו את המיזרן..קנינו מתצוגה אמנם, מזרן בעל שם טוב והחבר שלנו בדק אותו, כאבי הגב נרגעו מיד אבל עד היום, כשלוש שנים אחרי, עדיין שנינו סובלים מכאבי גב באותו מקום בדיוק, כנראה באותו איזור שבו המזרן לא תמך בעמוד השידרה.

למעלה