בחירת חדר כושר

JustME01

New member
בחירת חדר כושר

הי לכולם,
מה עושים במקרה שבעיר שלי אין כמעט אופציות למכוני כושר נורמליים? כלומר (וכמובן בלי לציין שמות מקומות), יש אחד שהוא בקצה השני של העיר ואין כמעט תחבורה נורמלית אליו (אני לא ניידת כרגע), ויש את השני שהוא קרוב לבית אבל די מפוקפק (קראתי כתבה מאוד לא מחמיאה על המקום, וזה באנדר סטייטמנט...). יש לציין ששני המקומות לא שייכים לרשתות המוכרות.
מה שכן, העבודה שלי היא בת"א באיזור די מרכזי ויש שם לא מעט רשתות של מועדוני כושר. איך בוחרים?
ראיתי בכל מיני הודעות קודמות כאן שצריך פרטים, אז קצת עליי: אוטוטו בת 29, גובה 1.64, מבנה גוף רזה. לא הייתי מעולם במכון כושר למטרת אימון רגיל אלא רק התאמנתי שם עד לא מזמן בקרב מגע, במשך יותר מחצי שנה. לגבי משקל, לא בדקתי לאחרונה אבל כנראה בסביבות ה-61 קילו.
מטרה: להתחטב (אולי קצת קוביות בבטן) וכמובן להכנס לכושר.
וגם, מה ההבדל בין מנוי בוקר למנוי ערב? הבנתי שמנוי ערב עולה יותר.

תודה לעונים ויום טוב

את תבחרי חדר כושר לפי אורח החיים שלך.
מנוי בוקר לרב אומר שאת יכולה להשתמש במכון הכושר רק בשעות הבוקר, מהפתיחה ועד השעה שהמכון קבע. פקידת הקבלה או נציג מכירות ישמח לגלות לך בדיוק מהן השעות והתנאים של כל מנוי.
מנוי ערב אולי תקף רק בשעות אחרי צהריים ערב, או אולי זה השם שהם נותנים למנוי רגיל, משעת הפתיחה ועד שעת הסגירה. אלה פרטים טכנים שישמחו למסור לך בקבלה של המכון.
אני מנויה בחדר כושר שנמצא מרחק כ500מ' ממקום העבודה שלי. לי זה נח. אני משתמשת בו לרב לפני עבודה, לפעמים אחרי עבודה. לי הסידור הזה הוא נח.

בחירת חדר כושר תלוי בעיקר באורח החיים שלך.
את מתאמנת בבוקר בלבד בכל מקרה? אם כן, את יכולה לחסוך כמה שקלים ולקנות מנוי שמגביל אותך לשעות האלה.
את רוצה גמישות, לקפוץ למכון מתי שמתאים לך? אם כך כדאי לך לקנות מנוי שלא מגביל אותך.
מתאים לך להשתמש במכון רק בצמוד לעבודה? אם כן, אולי באמת תהני ממכון ברמה גבוהה שנמצא רחוק מהבית אבל צמוד לעבודה.
אם את רוצה גמישות של לקפוץ למכון מתי שבא לך, אולי שוב, עדיף לך לבחור מה שקרוב לבית.

בחירת חדר כושר וסוג מנוי זאת שאלה של אורח החיים שלך.
מה שמתאים לך לא יתאים לאחר.

בהצלחה, ומה שתבחרי, תדאגי לנצל אותו ולהנות ממנו!

udi mualem

New member
איך בוחרים

הבחירה לקחת כמה שיקולים
קרוב למקום עבודה שאפשר להגיע בקלות ולא מצריך התארגנות מיוחדת (אוטובוס וכ'ו)
יש מגוון של מכשירים לעבודה על כל השרירים
מתחברים למקום ולא נגעלים ממנו - כזה שלא עושה חשק להגיע אילו
לא מפוצץ מתאמנים שצריך לריב על מכשירים ואפשר כל הזמן לזרום באימון

אני איש של אימוני בוקר, יש פחות מתאמנים ואפשר לתת עבודה בלי המסביב

לגבי הקוביות - תזונה, תזונה ושוב פעם תזונה!!!

בהצלחה

JustME01

New member
לגבי האימון עצמו

שאלות קצת מצחיקות, כי זו פעם ראשונה שהולכת להתאמן ממש:
מאמן אמור לבנות לי תוכנית ספציפית למטרות שלי, או שזה רק למי שהולך על האופציה של אימון כושר אישי?
אפשר להתייעץ בחדר כושר גם לגבי תפריט נכון או שזה רק אצל דיאטנית?

למעלה