בחירת זוחל ראשון

who me444

New member
קניית נחש HELP!!!

אני רוצה לקנות נחש מאז ומתמיד אהבתי פיתונים אבל לצערי הם גדולים מדי...אני אוהבת נחשים גדולים אבל אין לי מספיק מקום .. אבל אני עדיין רוצה לקנות נחש...מה אתם ממליצים? איזה סוגי נחשים יש שהם לא ארוכים מדי אבל גם לא קטנים...אני מדברת על סדר גודל של עד מטר וחצי לכל היותר.. תודה מראש על העזרה

barakhal1

New member
נחש לבית

אני מעוניין לגדל נחש בבית. אני בן 13, אין לי ניסיון קודם עם נחשים. אני מתעניין בנחש חנק או בנחש KING. מבקש עזרה ועצות מבעלי ניסיון. איפה ניתן להשיג, כמה עולה. איזה גודל-אורך מומלץ?

רותוש

New member
טרריום גדול לנחש בייבי- כן או לא?

בעקבות קנייה עתידית והתייעצויות רבות, אני מעלה את הנושא לפורום- האם הטרריום צריך לגדול עם הנחש (כי אולי זה לא טוב לנחש קטן טרריום ענק, ועדיף שיתחיל בקטן), או שמא, הכי עדיף לקנות את הטרריום גדול מההתחלה?

naja

New member
על קצה המזלג.....

הנה תגובה שרשמתי לא מזמן, ישנם שם שלושה מאמרים מצויינים למגדל מתחיל. שניים מהם כללים והשלישי על אחד הסוגים שיותר מתאימים כנחש ראשון-נחשי מלך.

naja

New member
קבל קישור.

שלושה מאמרים שיקנו לך ידע בסיסי ואפשרות לשאול שאלות יותר ממוקדות.

שובל09

New member
כעקרון...

עדיף שהוא יגדל יחד איתו... אבל זה הוצאה מאוד גדולה.. אז אולי, תקני טרריום סופי, ופשוט תשימי מחיצה לפי איך שהוא יגדל...

למתכדר שלי...

מהרגע שקניתי אותו,בייבי,הכנתי טרריום 90-40-50 ואני מאמין שזה יספיק לו להרבה זמן,אני בכל אופן בעד הכי קרוב לטבע,יותר גדול יותר טוב.

שובל09

New member
...

אני אוהב את הגישה שלך, וגם אני מאמין בה... למרות שיש מקרים שבהם רצוי מיכל קטן יותר, כדי שהנחש לא יהיה תוקפני מידי, וכדי שיסתדר עם האוכל שהוא אצור לצוד...

naja

New member
תלוי בסוג הנחש.

אם תשימי מתכדר תינוק בטרריום של 120 על 50 זה לא יהיה כ"כ נורא, אבל אם תשימי שם כרכן תירס בייבי, יכולים להיות לך קשיים בהאכלה.

המלצה שלי...

קודם תעבור על הדברים בפורום כדי שתבין האם באמת זה מה שאתה רוצה,אם כן אז תתחיל לירכוש ניסיון ואת זה עושים כאן בפורום זה...תיקרא,תישאל שאלות,תישתתף בדיונים,אם משהו לא יהיה ברור לך אתה תמיד מוזמן לישאול וכשתרגיש מוכן תיתבייט על נחש מסויים,תילמד עליו מעט ואם תחליט רק אז תירכוש ואני מבטיח לך שאנחנו נלווה אותך בגידולו אז שיהיה לך בהצלחה.

orisegal

New member
garter snake

in hebrew it will b recognized az "BIRIT" is a very common and easy 2 handle... feeds on fish and tadpoles. u can find it in every reptile-selling animal retailer, but i reccomend on connectin 2 people from the forum who mostly can b alot more reliable. goodluck and enjoy... ORIS

רן333

New member
יש לא מעט נחשים נחמדים,

שנוח מאוד לגדל. יש כמה מיני זעמניים שמומלצים בדרך כלל כנחש ראשון. אפשר לכלול ביניהם את כרכן התירס (שנקרא Elaphe guttata, לפחות עד לאחרונה) ואת הקליפורניה-קינגסנייק (Lampropeltis getula). שני אלה נחשים צפון-אמריקאיים שקל להשיג ונוח מאוד לגדל. הגדלים הנורמליים של שניהם הם פחות או יותר בטווח שציינת. מידע אודות שני המינים האלה לא חסר. לפני שקונים את הנחש, אני ממליץ להזמין ולקרוא את החוברת המתאימה מהסדרה של Advanced Vivarium Systems (ראי קישור מצורף). כל אחד מהספרונים האלה נותן לך מושג טוב מאוד על הנחש הרלוונטי והתנאים שבהם יש לגדל אותו. מצד שני - ציינת שאת אוהבת פיתונים. ובכן, את לא לבד. לדעתי, לפיתונים יש איכויות שלא ניתן למצוא אצל זעמניים. אישית - לא הייתי מחליף אותם באף נחש אחר. רוב מיני הפיתונים הם אכן גדולים יותר ממה שאת מחפשת, אבל לא כולם! הגודל הנורמלי של פיתונים מתכדרים (Python regius) לא עובר את המטר וחצי. אני מגדל כאלה כבר כמה שנים, וזה הנחש הנחמד ביותר שגידלתי עד היום. גם אודות הנחשים האלה לא חסר מידע, וגם להם מוקדש ספרון בסדרה הנ"ל. זהו זה. אלה ההמלצות שלי, ואני בטוח שתקבלי המלצות נוספות מחברי הפורום. אפשר גם לחפש שרשורים קודמים בנושא. אני בטוח שיש כמה.

gazon

New member
כרכן קינג או מילק

אם את רוצה יש למכירה בקישור

naja

New member
היי gazon.

שמתי לב שבימים האחרונים שמת מספר קישורים לאתר אקזוטיקפטס. אני בטוח שעשית זאת בלי כוונה רעה אבל לי(ואני בטוח שאני לא היחיד) קצת צורם לראות קישורים של האתר הזה כאן בפורום, מאחר שהבעלים של האתר שם לעצמו למטרה להרוס ולסגור את הפורום הזה והוא לא מכחיש זאת. שוב, אני בטוח שזה לא נעשה מתוך כוונה רעה, אבל רק שתהיה בעניינים..... נ.ב-גם לפורום יל לוח מכירות ואני ממליץ לך לפרסם גם שם.

BabaGee

New member
בקטנה NAJA

שם למטרה או לא שם למטרה זה לא משנה. אתה לפעמים מדפדף לראות מה קורה שם? בו נאמר שיש פתגם נחמד שמתאר את המצב "הכורה בור בו יפול" (או משהו בסגנון אני לא ממש זוכר). שישים קישורים לאן שהוא רוצה ותן לזמן לדבר.

naja

New member
התחלת עם פתגמים?

אז מה דעתך על הפתגם-כשאנשים קטנים מטילים צל גדול, זה סימן ששוקעת השמש..... אחת המטרות שלנו כאן בפורום זה לעזור אחד לשני ולנסות לקדם את כל נושא הזוחלים ולא לתת פרסום לאנשים שלא מגיע להם....

BabaGee

New member
מכיר אותו

ראיתי אותו משך 3 שנים ותמיד כשראיתי אותו הייתי באותה פוזיציה משום מה
מקובל עליי עניין הפרסום אבל לדעתי בטווח הארוך המוץ מתעופף ברוח ורק הגרגירים נשארים (על לי ריח של שדות באף פתאום
)

naja

New member
ריח של שדות......./images/Emo8.gif

ואני הייתי בטוח שאת המוץ שומרים ואת הגרגרים זורק(ע)ים.....

BabaGee

New member
חחחחחחחחח

איזה טעות !!!!! זה אומר שאני צריך להכין לי איזה לחם מחיטה מלאה ולאכול לי לשובע

למעלה