בחירת בית ספר בארץ

guyer

New member
בחירת בית ספר בארץ

לאחר סקרים רבים אני צריך להחליט איפה ללמוד יש את הזולים (7500 - 8500 ש"ח ) שמבטיחים הרבה אבל.... אין ארוחות חינם עיין ערך נדב סטרליץ. השלבים הבאים זה 9700 ש"ח 11700 ש"ח 13500 ש"ח ההתלבטות שלי היא בין "דרך הים" - נראים ונשמעים מאוד בסדר ומשכנעים לבין "ים במרינה" אצל רוני, קצת יותר יקר אבל מבטיח יותר שעות ים ויידע בשייט ( לא רק לעבור את המבחן ) אשמח לתגובות / עצות / רעיונות על בתי ספר אחרים תודה גיא

lizard

New member
אני עשיתי את הטסט בדרך הים.

הייתי מאוד מרוצה וגם עברתי. (וזה אחרי 3 טסטים כושלים במקום אחר) לא מכיר את ים במרינה. תעשה שיקול של עלות מול שעות +אופציות נוספות שכל מועדון נותן לך (חברות במועדון,הפלגות נוספות,הנחות וכדומה) ואז תחליט. בהצלחה ומזל טוב מיכה

yuval28

New member
בחירת בית ספר

גם אני הייתי באותה התלבטות בדיוק ובדקתי בשני בתי הספר הנ"ל מרינה מבטיח ים של שעות ים דבר חשוב מאד ושיעורים אחד על אחד והמחיר סביר בהחלט והמלצות על רוני מפה עד הודעה חדשה רק יש לקחת בחשבון שרוני הוא המדריך ואם הוא לא נמצא או אינו יכול אז לפעמים צריך להתאים את לוח הזמנים ללו"ז שלו כשאני ניסיתי לקבוע איתו פגישה להיכרות הסתבר שהוא יצא לשבוע להביא איזו יאכטה ואין כל כך מישהו אחר במקומו אז יש את יתרון אחד על אחד אבל חשוב לזכור יש בזה גם חסרון. דרך הים שאני לומד דרכם מועדון נפלא של שני חברה צעירים שפשוט חיים את הים ועדיין יש להם את ניצוץ ההתלהבות בעיניים הקורסים עוברים בכיף מדרכים מרתקים. תחושה של מועדון ביתי ומבחינת שעות ים אתה יכול לחזור על ההפלגות של הקורסים העיוניים כמה שתרצה ללא הגבלה כך שלא תרגיש חסך. אני מרוצה מאד מהבחירה בקיצור אתה מתלבט בין שני מועדונים טובים והבחירה היא שלך

בת ים

New member
אני ורבים טובים מהפורום../images/Emo26.gif

עשו רשיון באזימוט-מקצועיות מעל לכל.

דן60

New member
אזימוט

ממליץ בחום. זהו בית הספר הוותיק והרציני ביותר בישראל. בית הספר הזה הכשיר יותר סקיפרים מכל בית ספר אחר. לבית הספר אזימוט יש יאכטה חדשה ויאכטה נוספת המשמשת להשכרה לבוגרי בית הספר. דן-רמת השרון.

guyer

New member
הייתי היום בשיא-גל , ....

למישהו יש נסיון איתם ??? הם מציעים דיל שנשמע לא רע - קורס + 5 ימי ים ביוון / תורכיה ב - 9700 ש"ח אפשר גם להוסיף 200 $ +- ולהיות 8 ימים בהפלגה (במקום 5) - כדי לעמוד בדרישה לרשיון 60 תודה, גיא

אני למדתי בשיא גל

עשיתי שם קורס משיט + אופנוע ים החברה שם מיקצועיים, . חילקו חומר לימוד, הדרכה מקצועית, הכל בסבלנות עם הרבה אהבה. אחוזי מעבר גבוהים, אין לי מושג מה קורה בבתי ספר אחרים. דרך אגב את הקורס עשה איתי גם דודו טופז, סתם.

rbehar

New member
בחירת בי"ס

בהצלחה באשר תבחר כשתגיע לשלב vhf ימי ג.מ.ד.ס.ס. (זה קורס נפרד) בקר באתר seacom.co.il ושוב בהצלחה רוג´ר

למעלה