בחירת אורגן

שימי810

New member
בחירת אורגן

שלום לכולם, אני חדש כאן ורציתי לבדוק איתם לגבי האורגן הזה YAMAHA PSR-E403, לפי מה שראיתי כאן ובארכיון (כן, עברתי את כל ה100 הדפים, אני חרוץ
) אז לפי מה שראיתי כמעט כולם אומרים (או אפילו כולם) שזה האורגן הכי מומלץ למתחילים. יש דגם אחר שמתאים למתחילים או שזה הדגם הכי מומלץ ? ועוד כמה שאלות בנושא: האם יש לדגם הזה אפשרות לתקליטונים ? לגבי חיבור הUSB והMIDI: אני עובד על מחשב נייד וכמו שאתם בטח יודעים אין כאן אפשרות לחיבור הMIDI, קראתי כמה הודעות לגבי המתאם, אז המתאם הזה יכול להגיע ביחד עם האורגן או שרק בקניה נפרדת ?

ברוך הבא../images/Emo24.gif

תקליטונים.אני מניח שאתה מתכוון לדיסקטים.עד כמה שידוע לי זה לא קיים בדגם המדובר. גם במחשב נייח אין כניסות midi. צריך לקנות את המתאם שמגיע כמובן כיחידה נפרדת. מי שמעוניין בסיקוונסר כמו שצריך-אפשרות הכנסת מקצבים חיצוניים ועוד, יצטרך לקנות דגם יותר מתקדם. אם תכתוב מה התקציב שלך ננסה לעזור ולכוון:)

שימי810

New member
.....

התקציב שלי הוא עד 1000 שקלים, כנראה שהלכתי קצת יותר מדי עם המחיר של האורגן הזה. עכשיו ראיתי את הדגם הזה YAMAHA PSR-E303 שהוא יותר זול (1,190) ונראה שיש לו יותר אפשרויות מהדגם ההוא. לגבי התקליטונים, כן התכוונתי לדיסקטים, בדגם הזה יש את האפשרות הזאת ?

בשניהם עד כמה שידוע לי

אין כונן דיסקטים. ה403 יותר מתקדם.הייתי קופץ לכלי זמר ומנגן ובודק את שני האורגנים

למעלה