בחירות...

בחירות...

האם אתם מגלים עניין בפוליטיקה? האם אתם בעלי זכות הצבעה? במידה וכן-האם תצביעו בבחירות הקרובות? במידה ולא- אם הייתה לכם הזכות, האם הייתם נוטלים חלק פעיל בבחירות הקרובות? (השאלה הבאה מיועדת גם למי שעדיין לא יכול להצביע) במקרה ואינכם מעונינים להצביע, האם תשלשלו פתק לבן או כלל לא תתיצבו בקלפי (נמקו)? ובשורה התחתונה (אם אתם מעוניינים לשתף), למי תצביעו או למי הייתם מצביעים (למי שעדיין לא יכול) ולמה?

T a u r u s

New member
אני מעדיף את פורז, פולישוק-בלוך

ויתר הוותיקים מאשר את לוינטל האלמוני...

זאת אומרת שאתה מעדיף את

את פורז וייתר האנטי דמוקרטים על פני שינוי הדמקורטית ולוינטל כבר לא ממש אלמוני.. אתה מעדיף את הלוזר על פני הווינר

תשובות

האם אתם מגלים עניין בפוליטיקה?לא.. האם אתם בעלי זכות הצבעה?כן במידה וכן-האם תצביעו בבחירות הקרובות?לא במידה ולא- אם הייתה לכם הזכות, האם הייתם נוטלים חלק פעיל בבחירות הקרובות? (השאלה הבאה מיועדת גם למי שעדיין לא יכול להצביע) במקרה ואינכם מעונינים להצביע, האם תשלשלו פתק לבן או כלל לא תתיצבו בקלפי (נמקו)?אני לא התייצב... למה לי?לא מעניינת אותי פוליטיקה וגם אין למי להצביע לפי דעתי על הפולטיקים המעומדים דפוקים.. ובשורה התחתונה (אם אתם מעוניינים לשתף), למי תצביעו או למי הייתם מצביעים (למי שעדיין לא יכול) ולמה?עלה ירוק

SpyKid

New member
../images/Emo27.gif

האם אתם מגלים עניין בפוליטיקה? לא האם אתם בעלי זכות הצבעה? לא
במידה וכן-האם תצביעו בבחירות הקרובות? במידה ולא- אם הייתה לכם הזכות, האם הייתם נוטלים חלק פעיל בבחירות הקרובות? לא במקרה ואינכם מעונינים להצביע, האם תשלשלו פתק לבן או כלל לא תתיצבו בקלפי (נמקו)? לא הייתי מתייצבת, כי בשביל מה לבוא אם במילא לא מצביעים בעד אף אחד
ובשורה התחתונה (אם אתם מעוניינים לשתף), למי תצביעו או למי הייתם מצביעים (למי שעדיין לא יכול) ולמה? אני לא יודעת, אבל זו בטח הייתה מפלגה שמאלנית ^^

SupermanZW

Well-known member
תשובות

האם אתם מגלים עניין בפוליטיקה? כן האם אתם בעלי זכות הצבעה? כן במידה וכן-האם תצביעו בבחירות הקרובות? לא במידה ולא- אם הייתה לכם הזכות, האם הייתם נוטלים חלק פעיל בבחירות הקרובות? (השאלה הבאה מיועדת גם למי שעדיין לא יכול להצביע) במקרה ואינכם מעונינים להצביע, האם תשלשלו פתק לבן או כלל לא תתיצבו בקלפי (נמקו)? לא אתייצב בקלפי, הפתקים הלבנים חסרי ערך. ובשורה התחתונה (אם אתם מעוניינים לשתף), למי תצביעו או למי הייתם מצביעים (למי שעדיין לא יכול) ולמה? לא אצביע כי איני נותן אמון באף מפלגה.

Janem

New member
בחירות ג-ב-ר!!

האם אתם מגלים עניין בפוליטיקה? כע! האם אתם בעלי זכות הצבעה? כע! במידה וכן-האם תצביעו בבחירות הקרובות? יש'מצב. במידה ולא- אם הייתה לכם הזכות, האם הייתם נוטלים חלק פעיל בבחירות הקרובות? (השאלה הבאה מיועדת גם למי שעדיין לא יכול להצביע) במקרה ואינכם מעונינים להצביע, האם תשלשלו פתק לבן או כלל לא תתיצבו בקלפי (נמקו)? ובשורה התחתונה (אם אתם מעוניינים לשתף), למי תצביעו או למי הייתם מצביעים (למי שעדיין לא יכול) ולמה? אני מתלבט בין עלה ירוק לחרות/ברוך מרזל... אני יותר קרוב לעלה ירוק. כי ביננו, ברוך מרזל לא יעבור, וגם חרות. וגם אם הם יעברו הם לא יוכלו לממש את מה שהם רוצים, אז זה קול לפח.

אנטוליו

New member
לבושתי, רוב יוצאי חבר העמים

מתכוונים להצביע עבור הלאומן, גזען, טרנספריסט ובריון פוליטי בעל קשרים עם האוליגרכים והמתנחלים. בתור יוצא רוסיה שסבל מהאנטישמיות והגזענות, אני מתבייש בכך ואיני מבין איך לא מוצאים את רשימתו מחוץ לחוק, כמו שעשו לרשימתו של כהנא בזמנו. אני מציע לכולם לקרוא את הכתבה של ב. מיכאל בידיעות אחרונות של יום ששי האחרון על מעלליו. אני אישית כבר הרבה זמן שלא טורח לגשת לקלפי: הרי התוצאה ידועה: אין שום חדש תחת השמש, מה שהיה אתמול יהיה גם מחר, טמטום, רוע וצביעות ימשיכו לתת את הטון בחברה האנושית!

אנטוליו

New member
../images/Emo2.gif למה את מיתממת? גם את מתכוונת

להצביע עבור הבריון מקישינב?

אנטוליו אני לא מתכוונת להצביע בכלל

ואני לא ידעתי את מי אתה מתאר ככה בגלל זה בסך הכל שאלתי על מי אתה אתה אומר כאלה דברים.... ומה הקשר מיתממת??

המונשרי

New member
והתשובות...........................

1) כן. 2) כן. 3) כן. 4) ליטול חלק פעיל בבחירות- לא מתאים לי. 5) למי אצביע-נלך בשיטת האלימינציה- לא לליכוד בגלל ביבי והשחיתות. לא לקדימה- כי זו ליכוד ב' עם כל האפרטוניסטים. לא לש"ס ודומיה מהסיבות המובנות... לא למפלגות ערביות...מחמת המיאוס. לא לעלה ירוק- אוהבת עלים ירוקים על עצים. לא לגימלאים- בגלל הגיל... יש עוד זמן. מה שנשאר זה ע-ב-ד-ה רבוטה.. "אתה חייב את זה לעצמך, אתה חייב למשפחה אתה חייב לשפוך הרבה זיעה אז 3, 4 ולעבודה".

למעלה