בחירות

בחירות

אנשים בקרוב מתקרבות הבחירות במי אתם תומכים אני אישית אוהד את אורית רשפי ודני פלטי אבל זה כי הם הורים של חברים שלי ואני יודע שהם אנשים טובים ואכפת להם לא כמו ראש עירנו הנוכחית. תגובות במי אתם תומכים?

אם אתה מכיר אותם..

הם באמת נראים אחלה ובהצלחה! אתה יודע אם הם רוצים להעביד נוער במטה? כמו שהיה בבחירות לראשות הממשלמה לפני כמה חודשים..?

[אורן]

New member
אוקיי כמה שאלות

כתבת: "אני אישית אוהד" מה זה אוהד?! מה אנחנו במגרש כדורגל??? "ואני יודע שהם אנשים טובים ואכפת להם לא כמו ראש עירנו הנוכחית." ואתה אומר שלא אכפת לה על סמך מה? על סמך הספורטק שהיא הקימה בהרצליה? אולי על סמך התאטרון? אולי זה על סמך התקציב שהיא העבירה מהספורט לחינוך? לשיפוץ מרכז העיר? על סמך מה בדיוק? הייתי רוצה לדעת מה מפריע לך, מכל אלה...

תגובה

לדעתי היא יותר מידי משקיעה בפרוייקטים גדולים אבל העובדתית החינוך לא עלה בהרצליה אלא ירד והדבר היחיד ששמענו עליה הוא הסכסוכים שלה עם כל מיני אנשים בתוך לערייה ומחוצה לה. הספורט לא היה מקבל יותר מידי תקציב והורידו לו את התקציב והוא נפל בצורה משמעותית אם זה בחוגים שמביאים מאמנים שהם מתלמדים, ואם זה בקבוצות המייצגות שאחת לא היה לה כסף אז היא התאחדה והשנייה ירדה ליגה ובעזרת תורמים חיצוניי מנסה לעלות חזרה. מפעלים גדולים זה לא הכל השקעה בחיי הפנאי של התושבים זה גם דבר חשוב והשקעה בשכונות זה דבר עוד יותר חשוב וגם זה לא היה בזמן כהונתה.

למעלה