בחירות

s h o o s h a

New member
בחירות

יום של בחירות היום בוחרים ממשלה והסמליות הזו של הבחירות שאנו עושים בחיינו ויש שיר אחד שהשמיע לי חבר נפלא ויקר שליווה אותי בימיי ושעותיי הקשות ביותר, שלא ויתר לי ולא נתן לי לוותר על עצמי את מילות השיר אני מבקשת היום לחלוק אתכם (אם תרשו לי ...) בצער לא רב, ביגון לא קודר מילים: חנוך לוין לחן: מתי כספי אני זוכרת אותך, זוכרת היטב, בצער לא רב, ביגון לא קודר, וככל שהזמן מוסיף וחולף, הצער לא רב, היגון לא קודר. אני חושבת עליך ואינני בוכה, הצער לא רב, היגון לא קודר, חיי מתרחקים מחייך שלך בצער לא רב, ביגון לא קודר. בצער לא רב, ביגון לא קודר, כי הזמן את העצב ליד המתים קובר. סלח לי אם אינני מאוד עצובה, הצער לא רב, היגון לא קודר, עלי להתכונן לעצב הבא, בצער לא רב, ביגון לא קודר. אני שוכחת אותך, שוכחת היטב, בצער לא רב, ביגון לא קודר, וככל שהזמן מוסיף וחולף, הצער לא רב, היגון לא קודר. בצער לא רב, ביגון לא קודר, כי הזמן את העצב ליד המתים קובר.

רות 2

New member
אם...

אם רק תביני אם רק תאמי זה לא השמיים הושיטי ידיים... עד מתי נישגה בחלומות בואי נהיה וניתן להיות בואי נחיה וניתן לחיות... שירו של שמוליק קראוס...חבל שלא זוכרת את כולם אבל משום מה הבוקר לא מפסיקה לזמזם המנגינה....

r e d head

New member
אם......

שמוליק קראוס - אם עד מתי תאכל החרב אלוהי המלחמות עד מתי נשגה בחלומות בואי נהיה וניתן להיות בואי נחיה וניתן לחיות אם, אם רק תביני אם רק תאמיני זה לא בשמיים הושיטי ידיים אברהם היה אבינו לא היית בן יחיד זה קורה במשפחה תמיד מי שפעם לחם, יעיד מלחמה, אין לה שום עתיד אם, אם רק תביני אם רק תאמיני זה לא בשמיים הושיטי ידיים יש דרך נפתחת בואי, בואי ביחד זה לא בשמיים הושיטי ידיים אז יגור זאב עם כבש ונמר עם גדי ירבץ ועבדאללה אז ישב עם כץ זה אפשר עם קצת מאמץ אף אחד לא יחטוף שבץ אם…

מה את אומרת על זה שושה?

דואט פרידה/מילים רחל שפירא מבצע :גלי עטרי בגלל העצב בשעת פרידה תדע, על מה שנתת אני מודה. בגלל עיניך, צלצול של שמך מפני שכבר דבק בי דבר ממך. ניסיתי להיאחז בכנפך ולא שיניתי ולא שונה מעופך. לא לי, לא לי, שלווה נואפת מעולמך אהוב שלי, אני נפרדת סלח לי. עד מה בך הייתי שמח כל מה שאחזתי פורח וכל מה שהייתי טורח בחייך הייתי אורח. נפרדת ממך והולכת (מפני שבך פגשתי) אינני, אינני שייכת (וכבר דבק דבר ממך) את פני לא תראני הולכת (כך התרוששתי) ברחתי זו דרכי המושכת (אם את אינך...) נפשי עייפה, שלך היא כל זה ישן רק הצער עודו צעיר. ניסיתי להיאחז בכנפך ולא שיניתי ולא שונה מעופך זו רק פרידה אחת מאלף זו לא חידה, אני אדע חיי האלה סלח לי נפרדת ממך והולכת (מפני שבך פגשתי) אינני, אינני שייכת (וכבר דבק דבר ממך) את פני לא תראני הולכת (כך התרוששתי) את חלקי זו דרכי המושכת עד מה בך הייתי שמח (אתה רשאי לשכוח) כל מה שאחזתי בורח (את זאת אומר במקום שמך) וכל מה שהייתי טורח בחייך הייתי אורח. הזמן ימציא לך שלווה

אילו

וכשקראתי, השתעשעתי לי במחשבה שאילו.... אילו שיר יפה שכזה (או שדומה לו), היה נכתב במקום ההודעה ההיא, אז.... השמיים שלי היו בוודאות פחות מעוננים. ואת השם המקורי החלפתי למשהו קצת יותר אופטימי.

למעלה