בחירות!!!

boshetrecs

New member
בחירות!!!

אוף איך אני שונא שריבים גדולים פה נכנסים ללינק נפרד. ממתי זה ככה זה ממש הורג את הדיון (חחח דיון עאלק)

בקיצור אני לא מאמין שאף אחד פה לא הזכיר את התעמולה הכי טובה שהייתה אי פעם בבחירות: אימו קיד A של אנרכי.

טוב, בעצם אחרי שחיפשתי את זה אני כן מאמין שלא הזכירו את זה, מסתבר שזה היה לפני 7 שנים אלוהים ישמור, אפילו לא בבחירות האחרונות.

בקיצור, אני רק אשים את זה כאן...

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=158&messageid=74489801

חח אהבתי את הזה עם מרצ

למי שלא זוכר בתמונה המקורית היתה איזו רבנית רפורמית(?) או משהו

http://youtu.be/jHULzEYlBCY

IDNTFS

New member
המממממ.........

בחדשים האחרונים מדברים הרבה על ה"שוויון בנטל", אז "אימו קיד של אנארכי" היה בעיניי נטל על הפורום הזה וזה לא היה שווה את זה.

מה שכן, ב-thread ששמת אליו לינק היו מספר דברים מדהימים - זה אחד מהם והנה עוד משהו נפלא שבזמנו ממש הצחיק אותי.

אבל הנה סרטון התעמולה הישראלי הכי טוב אי פעם. יש פה הכל - להיט קליט עטיר אפקטים, כוריאוגראפיה מתוקתקת ב-0:10, ואיש עם זקן שאומר משהו שאף אחד חוץ מחברי הרשימה לא מבינים.

IDNTFS

New member
סססססססראבק...

הנה סרטון התעמולה הישראלי הכי טוב אי פעם.

IDNTFS

New member
נכון, אבל איך זה קשור ללינק ששמתי? ;)

אבל אם כבר בנושא של הסרטון, אני בטוח שקרו מקרים בבחירות ב-2006, שבהם כל מיני פנסיונרים עולים מנותקים מהמציאות הצביעו ל"קדימה" מתוך בלבול רק בגלל שהם השתלטו על האותיות "כן" של "ישראל בעליה" שכבר לא התמודדו אז. די עצוב.

יש עוד דוגמאות כאלה. "הכח להשפיע" של אמנון יצחק רצו השנה עם האותיות "פז", ששימשו קודם לכן את הפנתרים השחורים, כשהם רצו לכנסת. האותיות "נץ" של "עוצמה לישראל" היו שייכות פעם לאיזו תנועה מצחיקה שזכתה ב-20 קולות, שאני לא זוכר את שמה. והאות "ל" סגרה מעגל כאשר היא הייתה שייכת במקור לתנועה הליברלית, שהתמזגה בהדרגה, דרך גח"ל, אל ה"ליכוד", וכשליברמן פרש מה"ליכוד" הוא לקח את "ל" לפתק שלו.

איך אף מפלגה חרדית לא הייתה חצופה מספיק לבקש את האות "ה"? את זה אני לא מבין. בסוף "מימד", אלה שרצו עם ברק תחת "ישראל אחת" ב-99', לקחו אותה. למרות שאם אני לא טועה בראש התנועה עומד רב, או מישהו חובש כיפה, אז אולי זה לא לגמרי מבוזבז.

וגם במקום "עלה ירוק" הייתי מתעקש בפני ועדת הבחירות שהפתקים לקלפי יודפסו על ניירות גלגול ורץ תחת האותיות "OCB".

Chizo Nation

New member
אההה זה מה שרע"ש לכנסת אומר...

כן אני יליד 94'
תמיד חשבתי שזה עוד איזה מפלגה ערבית שפספסתי

IDNTFS

New member
כן. יש יותר גראפיטי שלהם ברחבי תל אביב...

מגראפיטי שבלונות ו"אמנות רחוב" של היפסטרים, אפילו.

מצחיק מה שהוא אומר בוידיאו, משהו בסגנון של "אני סוציאליסט, שמאלני כמו שולמית אלוני. כאילו... חוץ מהקטע שהיא אשה, כן?". כמה שנים אחר כך הוא כבר היה בסרט שלהעיף את השמאלנים מהכנסת זה מה שיציל את ישראל.

IDNTFS

New member
בעיניי זה כמו להשוות...

החלקה על בננה בפומבי ושהמניאק של השכבה עושה לך "וואג'י" במסדרון, בהפסקה. שניהם לא נעימים, בסה"כ.

נדב איבן חורין - כתבתי למטה למי הצבעתי.

למעלה