בחירות 2013

makel1

New member
עדכון יום ש׳

את ההודעה כתבתי אחרי שלפיד הצהיר ביום חמישי שלא יישב עם הליכוד. עכשיו הוא פרסם בפייסבוק שהוא כן יישב עם הליכוד. אז תורידו אותו מהרשימה של המתנגדים.
חחחחחח עצוב

white star

New member
הפרעת קשב בוריכוז אורי?

ביום שישי כתבתי תגובה ענקית שנעלמה

ולעניינינו,
אני לא תומך ב"חרם" המטופש הזה משתי סיבות:
1) מי אמר שביבי יהיה ראש ממשלה? אולי חלק מהטפשים שמצביעים לו יפתחו עיניים ואז תהיה הפתעה שתציל את ישראל מהמלתעות שלו
2) זה נשמע ילדותי ואישי. נניח וביבי כן יוכל להרכיב ממשלה ויסכים לתנאים של מפלגות המרכז, אז למה לא? רק כי זה ביבי?

ולגבי יאיר לפיד (מלך
) הוא לא שינה בכלל את העמדה שלו.
הוא לא יישב עם הליכוד במידה וזאת תהיה ממשלת ימין חרדים קיצונית שמין הסתם לא תתאים להשקפת העולם של "יש עתיד".
אבל לעיוורים כמו מצביעי הליכוד נוח לראות רק מה שרוצים לראות ולא את האמת...

נ.ב - אישית אחרי הסופ"ש הזה אני מתחבר יותר ללפיד מאשר לשתי מפלגות המרכז האחרות.
מעניין מה ייצא אחרי השיחות בינהם

makel1

New member
חחחחחחח

אז בעצם אתה מצביע לו רק בגלל שהוא לא מוכן לשבת עם הימין הקיצוני?
מדוע לדעתך הוא מלך? בגלל שהוא שרירן חתיך (אגב ממש לא לדעתי) שיודע לדבר למצלמה? בוא נעשה משחק כמו שעושים בראיונות קבלה לעבודה - שכנע אותי לבחור בו. תן לי משהו מהמצע שלו, לכשיהיה שר בכיר. עד היום אין לי מושג מה הצעדים האופרטיביים שהוא מתכנן מבחינה מדינית, כלכלית וחברתית.

white star

New member
תתחיל בזה שתתעניין מה הוא מציע

אתה רק יודע לדבר.
אתה בכלל לא מסתכל מה התוכניות של אף אחת מהמפלגות.
המפלגה שלך בכלל לא טרחה עדיין לתת מצע.
למה לה?
הרי בינכה ביבי יעשה את מה שמלחיצים אותו, כל ההחלטות שלו נובעות מפאניקה ושימור הכיסא.

Acoustic 3

New member
הייתי מעיף אותו לעזאזל

מעיף אותו קיבינימט!!

החמאס בסדר ואנחנו לא?
שילך לגור בעזה. *%*%^*%^*%^*%^*%^*%^*%&$&*)*)*)^*$@#@#%^$%&^$%74

makel1

New member
אני אף פעם לא פסלתי מישהו מסיבות פוליטיות

אבל על החוצפה שלו להתנשא ולהטיף לי לפני שנפגשנו בכלל, אתה יכול להיות בטוח שאנחנו כבר לא ניפגש (;

Acoustic 3

New member
מבחינתי, פוליטיקה זו סיבה לפסול

אני לא אשלול שמאלנים (תלוי איזה) - אבל כשמישהו אומר לי שהחמאס בסדר ואנחנו לא - אני פוסל אותו מיד.
כאדם, כחבר, כמכר. כל דבר.

makel1

New member
חח האמת שברגע שהוא אמר לי במלוא

הרצינות שאבו מאזן ״יושב ומחכה״ לדבר איתנו, הבנתי עם מי יש לי עסק. המשך השיחה היה כבר בגדר שעשוע בשבילי :)

Acoustic 3

New member
סחטיין עליך

בשלב הזה אני כבר הייתי סוגר את הטלפון ומסביר לו שאני לא מעוניין להמשיך

aשרון

New member
כן, בטח שאני הולך להצביע....

המדינה שלי בדרך לקנטים ואני צריך להשתמש בקול שלי כדי לנסות ולהשפיע שיהייה לנו כאן עתיד טוב יותר...

mountain0goat

New member
אין כמו מידע פתוח לבחירת המתמודד הנכון

היום עם כל התעמולה הטלוויזיונית וכל שאר הדרמות והתככים צריך מקור שיציג את המידע הרלוונטי באמת: מי תומך באיזה אג'נדה או חקיקה. בשביל זה יש את אתר "כנסת פתוחה" שאוסף את כל המידע הזה:
http://oknesset.org/agenda/
או בשביל תמונה קצת אחרת על כל ח"כ בכל מפלגה, לפי פילוג אינטרסים באג'נדה שלו:
http://www.mitpakdim.co.il/site/primaries/app/index.html

לגבי הנושא, עדיין אין לי החלטה חד משמעית. אולי בסוף אתייאש מכל המפלגות הנוכחיות ואצביע לפיראטים.

Uri04

New member
אני מצביע מרצ

המפלגה החילונית היחידה שהיא גם ציונית וגם בעלת אידיאולוגיה יציבה, אמירה אמיתית ופועלת שנים לקידום וחקיקת חוקים לזכויות אדם. אגב, היא גם המפלגה היחידה שאשכרה פעלה ופועלת למען הקהילה לאורך כל השנים (מתבטא בחקיקה ובהצבעות), ולא רק הצהירה הצהרות. נכון, היא לא פופלארית בציבור, וחבל. אבל אני מקווה שזה ישתנה עד הבחירות הבאות כשהציבור כבר ירצה להקיא מהאפסים הפשיסטים שיושבים שם, ואז הפופולריות של השמאל בכלליות תעלה. אבל אני פסימי מטבעי, אז כנראה שלא...

Uri04

New member
הרבה ערפל... ירד עליי שלג בשמירות..

הרבה פרות אדומות ויללות תנים בשעות בין ערביים.

Uri04

New member
לא טעית במה?

לא ממש הבנתי מה אתה רוצה. שאלת מה אנשים פה מצביעים, עניתי לך.

Acoustic 3

New member
שאלתי מה דעתך על כל סוגיית רמת הגולן...

אני באמת אשמח לשמוע

Uri04

New member
לדעתי

רמת הגולן היא שטח אסטרטגי מבחינה ביטחונית שמבטיח בינתיים שקט לתושביו ולתושבי הצפון בכלליות. עם זאת, אין לי ספק שכאשר יבשילו התנאים בשני הצדדים למו"מ, אותם הצדדים ייאלצו לחזור לשולחן ולדבר על פתרון משותף לצורכי שלום. אם אתה שואל אותי, מדינת ישראל לא היתה בכלל צריכה לשלוח לשם גרעיני התיישבות, והשטח היה צריך להישאר מפורז וקלף מיקוח מול סוריה לצורך הסכם שלום עתידי.

Acoustic 3

New member
אני חושב אחרת..

לדעתי ישראל היתה צריכה לשלוח לשם גרעיני התיישבת.

מה שקרה עם סיני לא יכול לחזור על עצמו. אני נהנה מאוד מהסכם השלום עם מצרים (קריר ככל שיהיה, פעם המדינות היו חברות טובות יותר), ואני עוד יותר נהנה מכך שחצי מיליון הבדואים ששם לא נמצאים במדינה שלי, אבל במקרה עם סוריה זה לא תקף מבחינתי.

השכנות היקרות שלנו צריכות לדעת שאם פותחים נגדינו במלחמה - אחד הסיכונים שהם יצטרכו לקחת בחשבון יהיה ההפסד שלהם, שבמקרה כזה ואנו נכבוש להם שטח - הם יבינו שהשטח כבר לא שלהם.
נכון, מדובר בימניות קיצונית מאוד (מבטיח שבינתיים זה הקיצון היחיד שלי
) אבל זה מה שזה.
סוריה פתחה נגדינו במלחמה במטרה להשמיד אותנו. לא הלך לה, ועוד לקחנו לה שטח. שיתמודדו עם זה.
אין סיבה להתבכיין עכשיו על רמת הגולן. אני בטוח שאם הם היו משמידים אותנו או לחילופין כובשים אותנו - הם לא היו מסתכלים על זה כעל כיבוש או כשטח המהווה קלף למטרות שלום. הם היו רואים בזה כמטרה שהושגה במקרה האחד, ובשני חצי עבודה שצריכה להסתיים.
הם יאלצו להגיע איתנו לשולחן ולהבין שרמת הגולן היא שלנו וזה העונש שלהם על כל דם ישראלי שנהרג מאש סורי.
השטח שלנו, הוא מיושב, ואין על מה לדבר בנושא. סוריה יכולה להמשיך לבכות מבחינתי.

זו דעתי, בכל מקרה...

למעלה