בחירות 2001

בחירות 2001

_____רגע לפני שאתם רצים לקלפי חשבו טוב טוב קראו שורות אלו אחד הוציא את הבנים מלבנון, השני יחזיר אותם לשם אחד מקשיב למה שהוא רוצה ולא מקשיב כלל לעם אחד מלא פרסי עיתור וגבורה אחד רוצה שלום שני רוצה מלחמה אחד רוצה לתת לערפאת הכל השני רוצה לצאת בזול אחד דיבר בגדול אך לא עשה דבר אחד מבטיח הר בסוף יוצא עכבר שניהם עוד יבטיחו אך אף אחד מהם לא יקיים תגידו לי מה הם רוצים מאיתנו אם לא רק שמס הכנסה נשלם בכל שני וחמישי מעלים להם משכורות בעוד אחרים גוועים ברעב תגידו אתם לא חושבים שזה מצב נתעב? לאחד אין במקרר מה לאכול והשני אוכל במסעדה כמעט את הכל אז לשניהם אני אגיד נמאסתם עלי ובגדול את מה שאנו קונים ביוקר אתם מקבלים בזיל הזול אז לכם חברי הפורום והצ`ט בעלי זכות ההצבעה עצרו רגע וקחו עוד נשימה תחשבו טוב טוב למי אתם הולכים להצביע כי ההצבעה הזאת תכריע את גורל העם והעתיד וכפי שאתם יודעים על כך רק המצב יעיד אז חבר`ה לא ברק ולא שרון נכון אפשרויות אין לנו המון מבטיחים מבטיחים הזה הם אלופים אך שנגמרת ההצבעה הם תופעים מעופים ואחר כך לא תראה אותם עומדים מול העם כי הכסא שלהם בכנסת כל כך חםםםםםםםםםם מושחתים מושחתים הם כל חברי הכנסת לאט לאט המדינה הזאת גוססתתתתתתתתתתתתתתתתתת ואנו העם רק מדברים ולא עושים דבר מבטיחים לנו הר מביאים לנו עכבר שקרנים כולם רק צריכים הם אף של פינוקיו ועוד פיה טובה שתשמור עליהם ותזהיר אותם שהם שקרנים לא צריך הרבה לדבר פשוט תפתחו עיתונים

כמה שאת צודק.....אבל

מה צריכה להיות המסקנה-לא להצביע? זאת לא הפעם הראשונה שאנו נדרשים לבחור את הרע במיעוטו בהעדר אופציה אחרת. והנה חזרנו להתחלה ונצטרך לבחור בשקרן היותר מוצלח. תמיד סיכוי טוב יותר למי שלא היה בתפקיד כי איתו עוד אולי אפשר לפנטז על ימים טובים יותר.... עם נפוליון הנוכחי הגענו אל סף המלחמה והזקנה בבית החולים בנהריה עוד שוכבת בפרוזדור. מאות אלפי הרעבים והמובטלים הונו בהבטחות סרק כאשר הפועלים הזרים עדיין משתלטים על כל חלקה טובה. השחיתות והאטימות של מנהיגינו היא ההוכחה הטובה ביותר לעובדה שעם ישראל עדיין לא בשל,כנראה לדמוקרטיה במתכונת הנוכחית כי במילא בכל מקום שולטת החונטה הצבאית. למרות הכל,המנעות מהצבעה היא איוולת ואם לנטייתי הטבעית נתייחס- עדיפה מלחמה להשבת הכבוד הלאומי מאשר הגסיסה האיטית ביד צרינו. למה נושא כזה לשבת???????????

צודק עד כאב...

אבל מהי האופציה? מלחמה? אני לא בעד מלחמה ולא בעד לתת עוד פיסת אדמה... העניין הוא שבני דודינו עדיין לא מוכנים לשלום,עדיין לא בשלים לכך.. ועם כל זאת נמאס כבר מהאבידות...לבנון היה צעד נבון...גם אם לא כולם חשבו כך..ההוכחה בשטח! אתם קולטים? 18 שנה! ש-מ-ו-נ-ה ע-ש-ר-ה ש-נ-ה.... כאשר בחודשים שלפני הפינוי...הרוג כל שבוע,כל כמה ימים! ועם כל הרוג...משפחה שלמה כואבת וכבויה...כמה צער יש בתוכינו! אני שלא בחרתי בראש ממשלתינו הנוכחי...מתחילה לחשוב פעמיים ולאמר.. ``הרע במיעוטו`` עם כל הקושי...וכמה שזה אולי נשמע מטומטם,אבל לא מוכנה לרע יותר. ודיי לגאווה שלנו..היא עולה לנו בדמים! דמים של הילדים והבעלים שלנו...עד מתי?... ...ותחשבו על זה..היום זה רחוק מחר חלילה זה אצלינו...עד מתי? שלכם, אלת האהבה.

למעלה