בחירות לפורום!

קיסר ים

New member
בחירות לפורום!

שמעתי שהפורום נרשם כעמותה... וכעמותה האמורה לפעול למען השייטים ולפי הצהרות המייסדים בכנס בהרצליה שכולנו נוכל לבחור את נציגינו! נראה לי שזה הזמן לבחור את נציגינו להנהלה... מאיה העלתה זאת בפורום של אופק ואני מסכים איתה על הדרך!!

GinGordon1

New member
נדב. אתה צודק ב-100%

גם אני חושב שהפורום לקידום השייט הוא יוזמה טובה. אבל.... מה שקורה בפועל זה לא ממש מה שאיזי תאר לנו במפגש בהרצליה. אני חושב שאם לא תהיינה בחירות הוגנות ואם לא נדע מה הקריטוריונים על מנת להצטרף ולהגיש מועמדות הרי שאתם לא יותר טובים מאבי אביב שאותו אתם משמיצים. בשלב זה אתם נשמעים בדיוק באופן שבו נשמע האיגוד הנוכחי - קבוצה כוחנית, מזלזלת וכביכול מורמת מהעם. כן, גם אני מצדד בנדב ובמאיה שכתבה יפה בפורום המקביל. אני סבור שיש עוד הרבה שייטים שחושבים כמונו ולכן אני מציע לא לזלזל בנו השייטים. וז'אק אנחנו לא נשמות מתות! גיל חיון תל אביב

easy swissa

New member
אתה מתפרץ לדלת פתוחה

אנו רק לפני ימים אחדים קיבלנו את האישור להקמת העמותה, אנו מנהלים עוד רישומים מסודרים בראשויות המס, אנו בהחלט מתכוונים לקיים את הבחירות לנציגות השייטים, בינתיים: פועלים לקידום ארועי שיט גדולים ומושקעים, תבוא ותהנה. איזי

ron800

New member
גיל, נדב

אני לא מבין, האירועים בשבת הקרובה והאליפות בתחילת נובמבר הם תוצאה פעילות "הפורום" ,מה כוונתך ...מה שקורה בפועל? מה קורה?? .מזה שבועיים יש לי את אישור רשם העמותות וכבר אנחנו לא בסדר, לא נראה לך שקצת מיהרת ? כמו שהשבתי למאיה, במקום להצטרף לועדת ביקורת של 350 איש שלך לי מייל מספר טלפון תגיד שאתה מוכן להגיע בשעה 07:30 בבוקר התחרות ולעזור בהרשמה, בארגון,לתדלק את סירת השיפוט או אולי לזרוק מצוף מול הרוח ואז תספר לי כמה אני לא בסדר.בואו התנדבו לתרום מזמנכם ותהיו שותפים לדילמות , לבעיות ולהחלטות. בכל מקרה, מחר ב- 09:30 הרשמה לשיוט גל וב- 4/11 בשעה 18:00 הרשמה לאליפות במשרדי תלתנית. להתראות בים, רוני ברמץ

../images/Emo163.gifאני לא כתבתי כלום בנושא!!!!

אני מהאו"מ!!!!!! מגיע ועוזר כי איכפת לי מהענף. תומך בפורום ובאיגוד שהרי שניהם רוצים לדחוף את הענף!!! תתנצל לפני שתסכסך אותי עם כמה...

אולי נאיביות

אני ממש לא מבין את רצון השייטים לעסוק בפוליטיקה. בעיני הדבר פשוט מאד. קמו מספר אנשים. קראו לעצמם הפורום לקידום השיט. הקבוצה מקיימת פעילות ענפה ועשירה לטובת השייטים. אז מי שרוצה: יבוא להשתתף,לחוות ולהנות לעזור בארגון ובפעילות. אז מדוע לערבב פוליטיקה? השאירו את הפוליטיקה לאחרים-לא בים,נקודה

אי אפשר להרגע אפילו לרגע?

הוסכם עם הנהלת איגוד השייטים שבשנת 2005 יערכו בחירות באיגוד השייטים- כך שכל מי שרוצה להצביע, להשפיע וכו'- מוזמן- ואני מניחה שתהיה שם מספיק פוליטיקה לכולנו. בינתיים, הפורום לקידום השייט מארגן ארועי שייט- באופן וולנטרי ולא מבקש מהציבור כלום חוץ מלבוא ולהשתתף ולהנות (ואם יש אנשים שרוצים לעזור בארגון ובהפקת התחרויות והארועים- הם יתקבלו בברכה- שכן "הפורום לקידום השייט" זה בסה"כ שם יפה לכמות לא גדולה של אנשים שמשקיעים הרבה זמן ועבודה כדי שתהיה פעילות שייט יפה ומעניינת.

Alex33

New member
../images/Emo45.gif,סוף סוף דברים בהירים ועיניניים

הנותנים תמונת מצב בכמה משפטים קצרים וקולעים למטרה.. עתה אפשר להמשיך הלאה ,להשאיר את ה"פוליטיקה" מאחור ולתת למעטים שמשקיעים ו"עוסקים במלאכה" - גם עבורנו, הרוב הדומם אבל הנהנה..- להמשיך בזה . מי שירצה לתרום מזמנו וממרצו מוזמן גם עכשיו ומי שמחפש גםCredits וTitles ,וזה לא נאמר לשלילה ,יחכה ליום הבחירות..

doronig1

New member
הרוגע לא קשור

שלום לך שרון. נתחיל בזה שאני התנגדתי לפורום וחשבתי שלחבר הון ושלטון זה רע מאוד בכל רמה שהיא,מעמותות קטנות דרך עיריות ועד לכנסת לממשלה ולראשה. חשבתי שבראש איגוד השייטים צריכים לעמוד שייטים רגילים שתחביבם הוא הים על כל סוגיו וגווניו(רוב השייטים לא תחרותיים). והם צריכים להעזר באנשים הנכונים מבין השייטים הרבים בכדי להפיק אירועים שונים ואז אולי היה סיכוי להרבה יותר פעילות שלא קשורה לתחרויות(אגב אני מחשיב את עצמי אחד שיחסית מתחרה לא מעט למעשה משהתחרות הראשונה בשנת 1994). קראתי בעיון במהלך החודשים האחרונים את כל התגובות לפורום לקידום השייט ולא הגבתי עד שביקשת משכמותי להרגע. אז בצורה רגועה ביותר אני מודיע לך שלא השתנתה דעתי !!!!. אם תשווי את הפעילות של איגוד השייטים לשנת 2003 לפעילות המבורכת שלכם לשנת 2004 תוכלי להווכח שהרבה הבדל אין!!!! כמובן שהשנה הסיפור שונה אך דעי לך שהתחרות הילדותית שהחלטתם לפתוח נגד האיגוד לא הוסיפה לשייטים כלום. לא שמעתי שאיש כל שהוא מועד השייטים ישב בכלא בעוון שחיתות שוחד וכדומה. סה"כ כמה אנשים טובים שעשו ועושים רבות וללא אינטרסים עסקיים לטובת השייט. אפשר היה להתאזר בסבלנות (בינתיים לעזור לאיגוד השייטים לעזור לנו כמו שאת וחברייך בקשתם)להגיע לבחירות ,להגיד להם בצורה יפה תודה ולהחליפם בצורה דמוקרטית. בחרתם אתם,מסיבות שחלקן ידועות לי אך לא אפרטן כיוון שלא בא להמשיך את הרפש,ללכת בצורה נגטיבית נגד חברי האיגוד . מה אגיד לך,,,,,כנראה שלשייטים הפשוטים הדרך שלכם לא נראתה אז וגם כיום עדיין לא נראית (עובדה שהנושא לא נשכח והשייטים איך אמרת,לא נרגעים. הריני מזדהה : דורון גולד -בעלים של 3 יאכטות ב13 שנים האחרונות האחרונה-פילינג 45 פיט.

הרוגע קשור- כי זה מה שהציבור רוצה

במהלך השבועות חודשים אחרונים ציבור השייטים הבהיר שנמאס לו מהפוליטיקה ומהסכסוכים בין האיגוד הפורום וכל השאר- לאור זאת וגם כי כל הצדדים הבינו שאין טעם בהמשך- הגיעו הנהלת האיגוד והפורום לסיכום על הפסקת המריבות ושיתוף פעולה על מנת שהאנרגיות של כולם באמת יופנו לארגון הארועים ולהנאת ציבור השייטים. לכן אני לא רואה טעם להתחיל לענות לך על הדברים הקשים ולדעתי המאד לא מדוייקים (אני מניחה שאינך מודע לעובדות במלואן) שכתבת כאן. לא נתחיל לריב מחדש- הגענו לסיכום שמטרתו להפסיק את ההתנצחויות שגרמו, בצדק, להרבה אנשים לרצות להתרחק מהענף. בבחירות הבאות באיגוד השייטים, אתה, אני וכל שאר השייטים נוכל לבוא, להצביע ולקבוע מי ינהל את האיגוד.

doronig1

New member
כל הכבוד

אני מברך על ניצחון הדמוקרטיה . דורון (לצערי אני מודע לרוב העובדות וכנראה גם לכמה שאת לא מודעת להן בגלל סיבות כאלו ואחרות) עלי והצליחי

בחירות ושיתוף פעולה - חדשות משמחות

לכל מי שרוצה להנות מפעילויות שייט ללא מחנאות.. כי מסתבר כי הכוונות והביצועים הטובים ביותר נפגמים על רקע איבה פוליטית. ואפשר בקשה קטנה? האינפלציה בסימני קריאה בהודעות עושים לי אישית בהלות קטנות. האם אפשר להסתפק בפחות? תודה מראש...

נקו ת' ראש- בואו לגלוש!!!!

אני לא מרשה יותר פוליטיקה בפורום!!! מי שרוצה נפתח פורום חדש לפוליטיקה, התבלבלתם פה זה הים "ושמה איפה שהחול זה החול" (ממשנתם של הגששים).

למעלה