בחירות לוועד

רותי777ח

New member
בחירות לוועד

אני לא בטוחה כמה אנשים מודעים לעובדה שבעוד כשלושה חודשים יתקיימו בחירות לוועד ההנהלה. גם לפני הבחירות הקודמות העלתי את העובדה שמועמדים לוועד לא מספרים לנו דבר וחצי דבר על ה"אני מאמין שלהם" הרעיונות שהם רוצים לקדןם, למה הם רוצים להיות בוועד ההנהלה ומהם הכישורים שיש להם שיסייעו להם במילוי תפקידם בוועד. היישוב גדל (בשמחה כמובן) והרבה אנשים לא מכירים ולא יכירו את המועמדים לוועד לכן נדמה לי כי העניין חשוב שבעתיים. גם הייתי רוצה להימנע ממצב מביש שבו מישהו "מנחה" אנשים איך להצביע. אולי אפילו לקיים ערב הכרות עם המועמדים ושאלות שכולם יצטרכו לענות עליהם, מעין "עימות". אשמח לשמוע את דעתכם והייתי עוד יותר שמחה על אנשים שחושבים לרוץ לוועד שיגיעו לכאן וישתפו אותנו... רותי

מסכימה איתך,

אולי לא דחוף לי עימות, אבל חופשי מעניין מה העמדות של המועמדים (יש מועמדים?) לגבי כמה נושאי מפתח. ואגב, באותו זמן אמורות להיות גם בחירות לוועד מקומי, עד כה לא רואים שקורה משהו שמבטל את זה. (יש מועמדים? מעניין גם מה העמדות שלהם)

שלי נבו

New member
ועד מקומי - שינוי תקנון

על מנת להימנע מהסיבוך של ועד מקומי , אנחנו רוצים להביא להחלטת אסיפה אישור לשינוי תקנון האגודה , שינוי התקנון מדבר על קבלה אוטומטית לחברות של כל בן/בת של חבר יישוב מגיל 18 , חברות אשר תפקע בגיל 24 , וזאת בתנאי שהוא גר ביישוב . על ידי החלטה זו , יגדלו מספר חברי היישוב במידה כזו שלא נהפוך לוועד מקומי . בואו בהמוניכם לאסיפה !!!

תשובה לרותי בחירות לועד

רותי מה לא ברור לך מה האני מאמין ( או אני רוצה ) של חלק מחברי הועד? כמה אסיפות היו בשנה האחרונה ? על כל פטיציה הוקמה ועדה במקום לקים אסיפה . מאזן 2005 מוגש לאישור ב 2007 . בונים מבנים ללא אישורים ללא תוכניות . ועוד

למעלה