בחירות בלפד

• פותח הנושא rax
  • פורסם בתאריך

rax

New member
בחירות בלפד

יום אחד מתעורר תושב מודאג שרואה איך הישוב לפיד מדשדש ושואל את עצמו למה , מה אני לא עשיתי , איפה טעינו ומי האשמים. ואז אני מגלה שאני לא יודע בכלל מי הפועלים בשטח , מה התפקיד והאחריות של כל אחד.מה התפקיד שלי והיכן אני יכול לתרום. מה התפקיד של הוועד , מה הוועד הבטיח לפני הבחירות, איך הוועד פעל ומה התוצאות . מה נציגנו במועצה עשו איך הם פעלו גם מבחינת תרבות הניהול וגם מבחינת התוצאות בשטח.ולא פחות חשוב מי ראש המועצה ומה משמעות הקשר שלו עם נציגנו במועצה ועם הוועד. כדי ללמוד את הנושא לעומק השתתפתי בכמה חוגי בית. מהם למדתי שהמצב הרבה יותר חמור ממה שחשבתי והצבעה פעם בארבע שנים וקיטור בין חברים לא יתרום לשינוי המצב ודעתי הצנועה היא שיש לעשות מעשה. 1 . חשוב לדעת מי המועמדים, היכולות שלהם ועל מה הם מתחייבים. 2. לשמש כלב השמירה שלהם במשך כל הקדנציה שלהם. אז אם אתם חושבים כמוני תרימו את הכפפה , זה כמובן לא קל ומחייב מאמץ מסוים כל אחד לפי יכולתו וכל אחד לפי זמנו הפנוי. איך אני מתכוון לפעל למימוש הרעיון : אני לומד בצורה יסודית מי המועמדים לוועד ,למועצה ומי המועמד לראשות המועצה. לצורך זה ניפגשתי עם מספר מועמדים ושמעתי את דעתם ואת התחייבותם לפעול בנושאים ספציפיים. לדוגמא: בחוג בית שהתקים בתאריך 25.10.03 מוצאי שבת. השתתפו מר סוסן מועמד לראשות המועצה. טימי ברנרד ,עובד שטח ,משה דוד מעומדים לוועד הישוב ולנציגות במועצה . (עדין לא הבנתי האם יש עוד מעומדים נוספים ברשימה זאת ומי הם). הועלו הרבה שאלות שהופנו למועמד לראשות המועצה וכן שאלות למועמדים לוועד הישוב. אני התמקדתי במספר שאלות : • לשאלה בקשר לספריה בישוב התקבלה התחייבות של עובד שטח כי הספריה תפתח תוך חודש מהיום וזה עוד לפני הבחירות. אני התנדבתי להפעיל אותה פעם בשבוע . • לשאלה איך פותרים את בעיית מעבר התחבורה של גבעת אורנים דרך לפיד .אמר מר סוסן שאין לו פתרון . • לשאלה על השטחים הבילתי מנוצלים שמוקפים בגדר גבוהה שלא מאפשרת גישה לשטחים אלה צוברת פסולת ועשבים שוטים. התחיב משה דוד באופן איש לטפל בבעיה ולהתחיל בשטח הבלתי מנוצל בסוף רח’ האורנים מעל החניה . השטח ינוקה מפסולת וינטעו בו עצי פרי). החומה המונעת גישה לשטח תוחלף במדרגות . וזאת לפני הבחירות. אם יהיו עוד שומרים שכל אחד יטפל בנושא שחשוב לו והם רבים מאוד לא תהייה לנציגנו בררה אלה לפעול ואולי גם להפעיל אותנו ויבואו אל הברכה. במידה והנושא נראה חשוב לך אתה מוזמן לשלוח תגובה בדאר אלקטרוני [email protected] watchDog

רולקה

New member
לגבי הבחירות הקרבות

שלום, פעילותך מבורכת ואשמח אם תמשיך לעדכן אותנו כך. אשמח אם כל המועמדים גם לוועד וגם למועצה ישלחו מאמר לפורום המפרט אודותם ואודות פועלם עבור היישוב ותכנית כוונותיהם לאחר הבחירות. עבור זה ייפתח חלק נוסף במאמרים שיוקדש לבחירות ולמועמדים. הפנייה כמובן היא לכל המועמדים, אני אנסה לפנות גם אישית לאלו שאני מכיר ואני מבקש שאם מישהו ממשתתפי הפורום מכיר אחרים שיאמר להם גם. תודה, יובל פרחי.

JACKY35

New member
בחירות 2004 {27 בינואר}

לפני הפניה למועמדים לועד הישוב ולמועצה כדאי שהתושבים יעודכנו במס' פרטים חשובים א' כ-10000 בעלי זכות בחירה בחבל מודיעין ב' כ- 1200 בעלי זכות בחירה בלפיד {שלדעתי יכריע ויקבע מי יעמוד כראש המועצה הבא} המועמדים לראשות : 5 במספר עו"ד סמי ישראל מגימזו פנחס עידן מאחיסמך שמעון סוסן מבן שמן משה קזולה מרנתיה שלום מבורך מגבעת כח לועד הישוב : 2 מחנות {אולי 3 וחבל} בין 9-11 חברים היום נציגים משני המחנות עורכים מפגשים {חוגי בית} ופגישות אישיות עם המועמדים לראשות ע"מ לשמוע את המשנה המוניציפלית שלהם ולשכנע אותנו נציגי המחנות חברי מועצה 3 ע"פ מודד של של 380 בוחרים למועמד **** הגשת רשימות לראשות המועצה לועד הישוב ןלנציגי הישוב במועצה עד ה 25 בדצמבר 2003 למשרד הפנים מאחל הצלחה לכולנו ובתקוה שנשכיל לבחור את הטובים ביותר למען בראש ובראשונה ללפיד

הכי חשוב!! - לא להצביע לחברי הועד

של היום. הם את שלהם כבר עשו - עכשיו שילכו לנוח ולכתוב ספרים.

:-ג'קי, מה קורה עם הגבינה הלבנה???

סידן, ג'קי, סידן. אחרת, כשחסר, הזיכרון בוגד בנו ויוצאים דברים לא מדוייקים. שכחת כמה פרטים יקירי. אז אני מתנדב (אתה הרי יודע שאני נשמה) לרענן לך את הזיכרון, אחרת עוד נחשוד שהסקירה שהבאת כאן מגמתית חלילה. ראשית לגבי פנחס עידן - שכחת לציין שהטיפוס הזה חיפש ג'ובים כבר זמן רב. הוא ניסה להיות ראש עיר בלוד, זכה בבחירות ואחרי שנתיים או פחות הועף משם בבעיטה על ידי שר הפנים, עקב חשדות חמורים. ועדה קרואה מונתה לישוב וראש עיר מונה מטעם שר הפנים, אריה ביבי - לשעבר ראש השב"ס. חמוש בהישגים המדהימים האלה עידן רץ בפריימריס של הליכוד. בקמפיין הזה רבות דובר נכתב וגם סופר על כך שהוא השתמש בציוד ובאמצעים של רשות שדות התעופה, שם הוא מועסק כעובד מדינה, לצורכי הקמפיין שלו (מעשה לא תקין, לא חוקי - שלא לומר פלילי), אבל גם זה לא ממש עזר ומצביעי הליכוד הראו לו את הדרך חזרה לועד העובדים של רשות שדות התעופה. מי שקצת סקרן ורוצה ללמוד עוד, ראוי לו כי יחקור על מעלליו של פנחס עידן במועצה האיזורית שלנו. לקורא המתמיד מזומנות הפתעות, במיוחד בפרק על עלילותיו של עידן בנושא לפיד. המשך בפרקים הבאים. ג'קי החביב, שכחת גם לציין כיצד ומדוע המודד נקבע על 380 תושבים לנציג במועצה. מי גרם לכך? בזכות מי יש ללפיד 3 נציגים המועצה? מאחר ולאחרונה שמעתי שאתה מתפאר בפני אנשים שאינם מתגוררים בלפיד על כך ש - (ציטטה) "אני ארגנתי עכשיו תקציב לבניית קיר אקוסטי ליד המגרש" וגם "אני יוזם הקמה של עוד 22 בתים חדשים בלפיד" - בגלל המנהג הזה למעוד מעט בלשון, לתת לדמיון לפרוח ולנכס לעצמך החלטות שמעולם לא היה לך בהן כל חלק, נדגיש כבר כעת כי מי שגרם לכך שללפיד יהיו 3 נציגים במועצה הוא בראש ובראשונה טימי ברנרד, בסיועם של חברים טובים מלפיד, שהעיזו והחליטו להתמודד על כך בבג"ץ ולנצח לפני כחמש שנים. עד כאן חלק (קטן) מהעובדות. בפרקים האים - אם בכלל יהיו כאלה, אשמח לפרט ולהרחיב - ככל שג'קי ימשיך לשכוח.

yahav11

New member
סידן ? גבינה? אתה וגיקי עובדי תנובה

ועכשיו ברצינות .. נכון שאתה רוצה לנסות שוב לקבל ג'וב זה לגיטימי אתה לא עושה לטימי דבר בחינם ולשם שמיים אני תושב הישוב הרבה לפניך ולפני טימי אני יודע מה שניכם שווים ומה עשיתם ב-5 השנים למען לפיד HEY WAKE UP - אני יחד עם חברים רבים עקבנו אחרי הועד הנוכחי ונציגי הישוב במועצה ומצאנו קרן אור אחת מכל הקבוצה שציינתי "ג'קי פינטו" ותודה יחד איתי דיבר הרבה פחות מכולכם והביא תוצאות יפות בכל תחום שנתבקש ונגע בו הוא מוכשר בעל נסיון וקשרים { לא האמנתי עד ששיפשפתי את עיני כלא מאמין לראותו בכנסת ומחבקים אותו בחום השרים וח"כ } ואז הבנתי שאכפת לו מלפיד ואתה כדאי לך לעבור למחנה שלו אל תבזבז אנרגיה על לוזרים כי בנינו יש לו צוות מדהים לדעתי כ"א עולה בכמה פרמטרים משלושת המצחיקים שלך מהיום אני אמשיך לעקוב אחריך ובבקשה תעדכן אותנו בעשיה שאתם וטוביאנה שלכם עשיתם אני באמת יכול לציין שטימי גרם לכך שיבחרו 3 נציגים -אחלה עשייה ולסיום אני מאחל לטוב באמת לנצח ולהוביל את הישוב קדימה ועם איש של חזון כמו ג'קי אני אדאג באופן אישי לעזור לו בכל תחום אני ואתה בטח ניתראה בימים הקרובים יש לנו על מה לדבר אגב עזרת יחד איתנו וטימי לשכנע תושבים לשלם מסי ועד הוצאנו יחד איגרת { יש לי העתק } ובו אתה משבח את הועד מה קרה? הג'וב שהובטח התרחק ? ידידך YAHAV11

אירילה

New member
עכשיו באמת הגזמת...

אם אתה כל כך ותיק בישוב , תגיד??????? איך היה ועד הישוב הקודם???...זה שהתנדב להיות ועד בשנת 1996 ???? זה שלא בכה שלא מקבל משכורת ושעושה הכל בהתנדבות??? ובלל איך היה הועד ההוא זה משנת 1996 שאירגן ארועים חברתיים בכל חג....אבל בכל חג.....להזכיר לך....חנוכה באוהל הגדול.....פורים....שהועות.....מרוץ הלפיד.......ועוד ועוד.... ובכלל......אתה זוכר את התקופה ההיא שבה טימי ומשה דוד עוד בכלל שלא היה לנו בכלל נציגים במועצה , אתה זוכר איך הם סיירו כל בוקר בישוב לפני שהלכו לעבודה? איך רשמו את הליקויים ולמחרת כבר היה הכל מתוקן? אתה כנראה מדחיק זכרונות שלא נעימים לך לזכור....ובוא אני ארענן לך קצת את הזיכרון על הועד הנוכחי וזה דווקא בתום הביטחון כי משם אני בא....אתה זוכר שכאשר הועד הנוכחי נבחר הציבו שומר בשער ביננו לגבעת אהוד? זוכר??? יופי... שאלת את עצמך אם בחודש הראשון באו נציגי הןעד לבדוק איך זה עובד? זוכר?..טוב , אז הם לא היו שם. זוכר ,שלפני כ 3 שנים פרצו המהומות בשטחים ולפני יום כיפור של שנת 2000 כמעט וההינו צפויים להסתערות של הכפרים מסביב? זוכר? יופי.... תגיד עכשיו . אם אתה היית אחראי על תיק הבטחון בישוב ,היית בא שואל את הגורמים המשטרתיים בישוב , מה קורה מבחינת הגנת הישוב? כמה נשקים יש כמה כיתות כוננות יש? היית בודק??? אז....הועד הזה לא בדק.... ויש לי עוד דבר....לפני כ 4 חודשים התקיים תרגיל מיקוח פחע"י בישוב אם כיתות הכוננות וכוחות מג"ב ,בויימה אז השתלטות על בית והיה שמח....בסוף התרגיל כאשר קציני מג"ב כינסו את המתנדבים ואת כל הכוחות האחרים ,אחד הקצינים הבכירים שדיבר פנה לנציג ועד הישוב...ובוא חיפש אותו....וחיפש...וחיפש....ואתה חושב שהוא מצא??? נכון.....לא מצא..... תגיד??? אם היתת אחראי על תיק הביטחון בישוב ,היית בא לצפות על התרגיל? בטח שהיית בא , כי בטחון הישוב חשוב מאוד...מסתבר שלא לועד הנוכחי... אז לפני שאתה בא וזורק באוויר הטחות מה עשיתם למען הישוב ,תבדוק טוב את הדברים , תסתכל אחורנית ותבדוק את המצב החברתי שהיה אז טוב מאוד ,ללא מחנות והשמצות...דברים זזו בישוב.....לצערי ב 4 שנים האחרונות זזו דברים לאט לאט...אז נכון שאני ביקורתי וזה הרי הדבר הכי קל שיכול להיות , אבל ידידי היקר....כשחברי ועד באים וטוענים כתוגבה על אי מעש ומנמקים זאת בכך שהם רק מתנדבים ושיש להם עוד דברים אחרים לעשות...חמוד שלי....אז ככה מתנהלים הדברים ומי שרוצה להיות חבר ועד צריך גם לפעול בכל עוצמתו ,להקריב רבות מזמנו , ולא לשאת בתואר חבר ועד ולא לפעול..כי זה מה שנקרא ידידי מעילה באמון הבוחר. אבל אתה צודק בדבר אחד , ג'קי הוא החבר הועד התיקני היחיד , פשוט הוא נמצא במקום הלא נכון עם האנשים הלא נכונים....בהצלחה...

kiyossi

New member
כל הכבוד מר ביטחון

כאחד שמכיר מקרוב את כותב הכתבה לעיל- כל מילה נכונה ובעצב נכתבה. הגיע הזמן להתעורר ולעבוד. כמי שליווה עם הורים טובים נוספים את הרצת בית הספר ותרם ותורם מזמנו ומרצו למען הקהילה. צר לי שהדברים שנרשמו מיפיו של אירילה נכונים. בתקוה לעתיד טוב יותר בעזרת הועד החדש- ותודה לועד העוזב עבור הרצון. נ.ב. נא עיונכם בקישור שבפורום זה לרשימת חברי הועד-והמבין יבין.|

ועד לפיד הקודם

בכל הפרטים שציינת יש אמת מלבד שני עניינים קטנים אך משפיעים מאד!!! כחבר הועד עוד מימי הקמת הישוב, נכון שעמלנו רבות לטובת הקמת בית הספר, שני גנים נוספים, ערכנו מסיבות קהילתיות בחגים וכל זאת ללא בקשת תמורה כספית ושלא נדבר על זה שתמיד היו כאלו שלא ידעו לפרגן. אבל לפרטים עצמם: ראשית מר משה דוד לא היה מעולם בועד ההתנדבותי הראשון, כל עשייתו התבטאה בפנייה אליו בחנוכה באוהל לרכישת כמות עצומה של סופגניות במחיר מוזל!!!! שנית, עוד מתחילת דרכו של הועד (כן, עם כל הפגישות הליליות מול מזכירי ישוב של ישובים אחרים בכדי לראות מה הדרך להוביל את ישובנו מול משרד הפנים לקבלת תוקף סטטוטורי כועד מול המועצה - וילידעה, המועצה לא הכירה בנו כועד ולמרות זאת הצלחנו להוזיז דברים) מר טימי ברנרד חתר בכדי להיות הכוח המניע של הועד ההוא ההוא... עוד מ-1996, לא נבחר בבחירות פנימיות של הועד כיו"ר הועד, ולא בילה לילותיו עמנו, טרח להקים לו את חבורתו בבחירות החוקיות הראשונות של ועד לפיד בכדי לכבוש מקום במועצה, למרות שידע כי החבורה שליוותה אותו (בעצם הוא ליווה אותה) כן עשתה דברים, אך היות והוא לא עמד בראשה הוא פעל כפי שפעל. האם מטרותיו טהורות לחלוטין?

kiyossi

New member
אלדד היקר

היחיד בווועד שאפשר לתקשר איתו-מה לעשות. הוא מר פינטו החביב-(זה ברצינות). קוץ במדבר-פרח??? (זה בצחוק) חוץ מזה שמילה שלך-בסלע... בהוקרה. kiyossi

למעלה