בחירות בברנר

bodha

New member
בחירות בברנר

בבית סיפרי(ברנר ליד צומת בילו הבנתי שהיתם שם במסע) יש בחירות דמה. אני כמובן הצתרפתי למרצ. אני מעונין לשמוע רעיונות שלכם לקמפין שלנו. אני הולך לקבל חומר תעמולתי. אני מקווה שחברי הט"תניקים התחילו לעבוד (אני לא לומד בימי ראשון). אתם חושבים שזה רעיון טוב לצטט את בגין"עדיפים כאבי השלום מיסורי המלחמה" זהו בנתיים.

Acid Burn

New member
אצלנו כבר עשו

אבל התוצאות היו ממש עצובות: ליכוד- 47 מנדטים עלה ירוק-17 עבודה-8 מרצ-3 ש"ס-2 (התמיכה הגבוהה בעלה ירוק הייתה כמובן כפרובוקציה)

Nessa Culnamo

New member
תוצאות בחירות הדמה ....

בתיכון אלון רמת שרון ( סליחה מראש שזה בקולות ולא במנדטים ) מרצ 256 ( שימו לב !! התיכון השמאלני היחיד בארץ !! ) שינוי 161 עבודה 108 ליכוד 108 עלה ירוק 34 כן ירבו !! נעה , סניף הרצליה

bodha

New member
שמח לשמוע

מה עשיתם? מה היתה האסטרטגיה שלכם? מגשש אחר כל פיסת מידע נו בקשה... אני יורד על הברכים

snapis

New member
מממ

יש מלא דברים! אני מכיר את הבצפר שלכם את הרוב שמואלנים לא? קיבלתה סוכריות קופצות? זה אחלה! לחלק כאלה עושה אחלה עבודה! עם את רוצה אני יעזור לך כך אי סי קיו 100942559 ודרך אגב אתה לא לומד ביום ראשון זה אומר שאתה בכיתה י איזה י אתה?

D S L

New member
גם אצלנו עשו בחירות....

והגענו למקום השני!!!!!!! טוב אולי לא הזכרתי שאני לומד בבית ספר בבית שמש(עיר מזרחית וימנית קיצונית לגמרי!) להלן התוצאות: 1.הליכוד 325 קולות 2. מרצ 26 קולות 3.שינוי 25 קולות 4. האיחוד הלאומי 25 5. עלה ירוק 24 6. העבודה 21 7.ש"ס 17 ואני כמובן הייתי הנציג של מרצ ואני מאוד גאה על המקום השני......

העברה למנדטים...

סה"כ מצביעים 463 אנשים. התוצאות באחוזים: הליכוד 70.194 % מרצ 5.615 % שינוי 5.399 % האיחוד הלאומי 5.399 % עלה ירוק 5.183 % העבודה 4.535 % ש"ס 3.671 % כולם עברו את אחוז החסימה. מנדט הוא 3.85833333 קולות. הליכוד 84 מנדטים + 0.233 קולות עודפים מרצ 6 מנדטים + 0.738 קולות עודפים שינוי 6 מנדטים + 0.479 קולות עודפים האיחוד הלאומי כנ"ל עלה ירוק 6 מנדטים + 0.220 קולות עודפים. העבודה 5 מנדטים + 0.442 קולות עודפים. ש"ס 4 מנדטים + 0.406 קולות עודפים. בינתיים לפני חלוקת הקולות העודפים חולקו 117 מנדטים. סה"כ ישנם 3 קולות עודפים על 3 מנדטים, קול עודף = מנדט. הסכם קולות עודפים בין מרצ + העבודה -- > 1.181 קולות עודפים. הסכם קולות עודפים בין הליכוד + האיחוד הלאומי + ש"ס --> 1.118 קולות עודפים. מרצ תרמה יותר קולות עודפים לאיחוד לכן היא מקבלת מנדט נוסף. האיחוד הלאומי תרמה יותר קולות עודפים לאיחוד לכן היא מקבל מנדט נוסף. ולבסוף שינוי מקבלת מנדט נוסף. תוצאות אמת (במנדטים): הליכוד 84 מרצ 7 האיחוד הלאומי 7 שינוי 7 עלה ירוק 6 העבודה 5 ש"ס 4 לא מאוד מעודד כשמסתכלים על זה ככה, אה?

העברה למנדטים...

סה"כ מצביעים: 667. תוצאות הבחירות באחוזים: מרצ - 38.38% שינוי 24.13% הליכוד 16.19% העבודה 16.19% עלה ירוק 5.10% כל המפלגות עברו את אחוז החסימה (1.5%) מנדט הוא 5.5583333 קולות. מרצ מקבלת 46 מנדטים + 0.056 קולות עודפים שינוי מקבלת 28 מנדטים + 0.965 קולות עודפים העבודה מקבלת 19 מנדטים + 0.430 קולות עודפים כנ"ל הליכוד עלה ירוק מקבלת 6 מנדטים + 0.116 קולות עודפים סה"כ בינתיים לפני חלוקת הקולות העודפים - 118 מדנטים חולקו. שינוי היא בעלת הקולות העודפים הרבים ביותר, לכן תקבל מנדט נוסף. העבודה + מרצ חתומות על הסכם קולות עודפים לכן הן מקבלות מנדט נוסף, העבודה תרמה יותר קולות לעודפים, לכן היא תקבל מנדט נוסף. תוצאות אמת (במנדטים לאחר חישוב קולות עודפים): מרצ 46 שינוי 29 העבודה 20 ליכוד 19 עלה ירוק 6 כמה נחמד!!! ניתן להקים קואליציית מרצ + העבודה (ולהוסיף אולי גם את עלה ירוק בשביל הכיף...) אחחח... כמה חבל שאלו לא תוצאות הבחירות

לי78

New member
בחירות בליד"ה

גם אצלנו עשו.....אני לומדת בליד"ה, ירושלים, וזה נחשב ביה"ס מאד מאד מאד שמאלני ואכשנזי, ואני לא זוכרת במדויק את התפלגות המנדטים, אבל למיטב זכרוני: מרצ- 30 ליכוד- 30 (אבל עם יותר קולות) אמת- 20 שינוי- 9 בערך. אני אשתדל לברר!

מה זו הגזענות המטומטמת הזאת?!

בית ספר מאוד אשכנזי?! מה הקשר?! מה לעזאזל?!!?!??! וזו לא ההודעה היחידה, גם השני רשם על הבית ספר ה"מזרחי" שלו, נו באמת אנשים? איפה אתם חיים!?!?

גם לי זה הפריע אבל לא חשבתי להעיר

אם מישהו יטרח להסביר לי את הדרך הקלילה שבה אתם מקשרים בין ארץ המוצא לבין ההצבעה אני אשמח לשמוע.

זה אפילו לא ארץ המוצא...

קשה לי להאמין שמישהו מהבית ספר שלה עלה מתימן או מפולין... במקרה הקיצוני ההורים שלו עלו, ויותר סביר שהסבים שלו עלו משם...

לי78

New member
לא גזענות ולא נעליים

זה ממש לא גזענות, אני הבן אדם האחרון הגזעני בעולם הזה, זה פשוט שתסתכל על האחוזים, ויוצאי עדות המזרח (יותר פוליטקלי קורקט בעינייך?) מצביעים יותר לימין. זאת עובדה. אולי הניסוח שלי לא היה הכי נכון בעולם, אז אני מתנצלת. בכל אופן, אני מאוכזבת מאד מהתוצאות.

למעלה