בחירות - אגודת הסטודנטים

ErrEzS

New member
כמו שאתם רואים יש אנשים טובים בתא

ביניהם גם רעות ואני. ועוד אנשים טובים מחינוך. גם נהורה מי שמועמדת לתפקיד סגנית היושב ראש סיימה במנהל חינוכי ועושה עכשיו תעודת הוראה, ככה שיש פה אפשרויות טובות לבית הספר לחינוך.

ErrEzS

New member
לאף אחד

אין ספק שההתמודדות עם השביתה לא התנהלה כמו שצריך ולא ייצגה אותנו כמו שצריך. זה לא מחדש שום דבר ובגלל זה האגודה הקיימת התפצלה למספר תאים שונים. להגיד שתא מסויים מייצג את האגודה הקיימת זה פשוט לא נכון מכיוון שבכל התאים יש חברים מהאגודה הקיימת וברור למה. כשארגון נכשל מפטרים ומחליפים את העומד בראשו לא את כל האנשים השייכים אליו. זה שאתה אומר שהאנשים שקשורים לתא עתיד הם נציגי מחלקה וחברי אגודה זה נכון חלקית.התא מורכב מסטודטים חדשים וותיקים. אני ממש לא מבין למה התיאור הוא בצורה שלילית מי עוד אנחנו רוצים באגודה אם לא את האנשים שהוכיחו, כי יש להם רצון ויכולת ליצור ולעשות בשביל כלל הסטודנטים. דבר אחרון אני רוצה לעשות אנלוגיה לדיעה שלך עם אברהם גרנט מנג'ר צ'לסי שפוטר לאחרונה, בגלל שהקבוצה לא לקחה תארים. לפי מה שאתה אומר צריך דם חדש בקבוצה כלומר להחליף את כל הסגל והשחקנים בשחקנים חדשים שאף פעם לא היו בליגה. ולא מספיק רק להביא מנג'ר חדש שיכולי יגיע לתוצאות טובות יותר עם סגל השחקנים הקיים. נשמע הגיוני? תחשוב על זה. בזה אני רוצה לסיים את הדיון הזה. דיונים על התאים קיימים בקישור של אוניברסיטת בר אילן שם יש תגובות מחברי התאים השונים. מי שמעוניין מוזמן להיכנס. ומי שרוצה יותר מידע מוזמן לפנות אליי או אל רעות באופן אישי או אל האנשים החתומים בתחתית מצע עתיד ולהתקשר איתם אישית.

בחירות - אגודת הסטודנטים

ביום רביעי בתאריך ה- 02.07.08 , כ"ט סיון, יתקיימו בחירות לראשות אגודת הסטודנטים ונציגי המועצה. חשיבות מרובה להגעה ולהצבעה בבחירות, על מנת שלאגודת הסטודנטים תהיה הלגיטימציה מידנו- הסטודנטים. לכל מחלקה יש מספר נציגים המתמודדים להיות במועצה, בה הם ייצגו את המחלקה שלהם מול האגודה והאוניברסיטה. מטעם תא עתיד, שהוקם השנה, רץ לראשות האגודה שלומי שם טוב, סטודנט שנה שלישית לכלכלה- מנהל עסקים וחשבונאות. שלומי מכהן זו השנה השלישית כנציג מחלקה. יחד איתו, בנבחרת המרכיבה את התא, סטודנטים ותיקים ובעלי ניסיון וסטודנטים חדשים ובעלי מוטיבציה, מכל המחלקות והמגזרים, חילוניים ודתיים, הגרים ברחבי הארץ ובתוך המעונות. אכפתיים, יצירתיים ורציניים, ולכולם מטרה אחת- טובת הסטודנטים. עתיד - זה בידיים שלנו! לכל מי שמעוניין בפרטים נוספים, מוזמן לקרוא את המצע המצורף ו\או ליצור קשר במייל [email protected] שבת שלום, חג שמח ובהצלחה בלימודים ובבחינות!

למעלה