בחירה

morrr

New member
בחירה

מן הסתם גם אתה מאמין בענין של בחירה דרך המחשבה שלי שונה במיוחד כשזה קשור לרגש וממש לר רציתי שהוא ילך אני כבר לא איתו חמישה חודשים ורע לי ותאמין שלא בחרתי זאת לגבי איין משמעות למרחק ולגיל וכן במקרה שלנו הוא יכל להשאר למרות פער הגילים ושאר הדברים האחרים השוניים ביננו היו גם הרבה קודיים משותפים בנינו לא סיפרתי לך כי אני לא גאה כל כך בענין אבל בתחילה גם לא ידעתי זה לא מצדיק אבל הוא גם היה נשוי והתגרש כמובן ללא ילדים אני חשה כמו גליל ניר טואלט השתמשו בניר וזרקו ואולי לקחו חדש אבל לא אני בורחת ולא אני בחרתי בחרו בי וברחו ממני

אח, (אנחה) יקירתי.. (שעולון) מילא.

ובכן.. כמובן שבמודע אכן בחרת גם בחרת. אבל אני מדבר על אותו משהו נסתר שבוחר בתת המודע שלנו, ולא רואים ושומעים אותו אלא עד שכבר הכל נגמר, כל ספור האהבה האבודה הזו שכבר היה קודם, מן הסתם ביחסים אחרים בעבר, ונגמר בצורה דומה. ולא, זה לא הגיל - זו הצורה, וחוסר המחוייבות, והאופן. כן, את המקום הזה אנחנו באמת בוחרים בתת המודע שלנו, ולו רק כדי ללמוד בבית הספר הגדול של החיים את כל מה שקשור לנושא ´כאב´, ובעיקר את כל מה שלא נוכל ללמוד בשום דרך אחרת. וגם זו, שצצה עמוק מתוך מעמקי תת המודע שלך והצביעה עליו בעת שישב בבית הקפה או בזמן הטלפון ההוא ועוד ועוד למרות שלא ידעת - גם היא, מה לעשות יקירתי, אכן - בחירה..

למעלה