בחינות מיצ``ב

טל205

New member
בחינות מיצ``ב

למעשה זה מתחיל הרבה לפני מחר, כן, ה ב ג ר ו י ו ת.. כולנו עברנו מבחנים אם זה בחשבון או בכל נושא אחר. מחר יתקיימו הבחינות בחשבון. ואיך אני קשור לנושא? אז ככה, משרד החינוך שולח נציגים מטעמו להשגיח על צעירי הצאן שלא יעתיקו במבחנים ושהכל יתנהל כשורה. ואני אחד מהנציגים הללו(אני נותן להעתיק חופשי..חח.. לפעמים אני רואה העתקות אבל אני מעלים עיין. למי אכפת?) אז אם יש לכם איזה אח או אחות שמחר נבחנים בירושלים.. (וצריכים עזרה במבחן..)בכיף.. בהצלחה ל כ ו ל ם.

טל205

New member
זה הגיע

וכל התלמידים לחוצים מוות. אני הבאתי ספר קריאה ומצידי שכולם יעתיקו. איזה לחץ.. שיוו.

טל205

New member
נראה לך?

אני כאילו צריך להוות דוגמא... מתוקה, אני מהסלולארי!! וזה הכי קל ונוח.

טל205

New member
תודה

למען האמת עזרתי קצת לחברה ויש לי קצת מצפון על מעילה בתפקידי. זה יעבור.

Barvazoom

New member
אפשר עיצה? מטוב לב בחיי ../images/Emo13.gif

אם אתה רוצה לענות למישהו/י אז אתה נכנס להודעה שלו/ה ובהודעה עצמה עושה "מענה"... זנ פשוט ימנע אחרי זה אי הבנות בעתיד לגבי "למי הוא שירשר?" וכד'... :]

טל205

New member
סבבה

עכשיו הגבתי בצורה נכונה?? עכשיו אני בכיתה אחרת.

טל205

New member
כן.

בסוף ידברו שהיה איזה משגיח ליצן שנתן להעתיק.. כולם שמחו שטל נכנס לכיתה, בטח כבר דברו על זה בהפסקה..

טל205

New member
זה שונה

בתור מורה יש אולי עניין של חינוך אבל לבגרויות כולם קורעים תנשמה בכדי להצליח אז למה לא לעזור להם? זה ככ חשוב להם, הם השקיעו המון. מגיע להם.(-:

טל205

New member
כן כן

איזה מצחיק, אךךך איזה נוסטלגיה, יושבים לי שני חברה בסוף הכיתה ולפעמים מדברים, הקטע שהם מסתכלים עלי כדי לראות אם אני רואה. כמעט התפוצצתי מצחוק, הלוואי והיו יודעים שמבחינתי הם יכולים לעשות תמבחן ביחד. נ ו ס ט ל ג י ה.

estar13

New member
אצלי בבגרויות

היה בוחן שאמר לנו שאנחנו יכולים להעתיק חופשי. אני זוכרת איזו תקופה זו הייתה, הדבר הכי מפחיד וגדול בעולם- ה ב ג ר ו י ו ת!!! אוי אם מישהו היה מספר לי אז שזה בערך הדבר הכי פשוט שאני יעבור בחיים

טל205

New member
צודקת

ראיתי תלמידות בוכות נכמרו רחמי. פשוט עזרתי לכולם בפתרון השאלות. זה היה ממש כמו עבודת כיתה. העיקר שיהיו שמחים. באיזה לחץ הם היו. לא יאומן. אחכ בהפסקה כולם קפצו עלי. איזה תודות קיבלתי...

למעלה