בחינות לשכה

בחינות לשכה

יש דברים שאתם לא רוצים לדעת.
ואם אתן יודעות - אתן מעדיפות לשכוח.
ואתם עוד תדעו.
מוווווווווהאהאהאהאהא!!!
(בעעעע)
(שבועיים וחצי למנאייק...)

B L I M P

New member
גם אני לא.. איזה כיף זה, הא?

sacrament

New member
גם אני לא...

יש לפעמים כל מיני אסוציאציות שקופצות לראש - כמו פגרה, ורשם שאינו שופט ומשהו שנקרא הפטר. אבל למזלי אני לא זוכרת שום דבר...:)

flutter girl

New member
לא רק של שתיכן

בקריאה השלישית הגעתי לרמה של בהייה אינטנסיבית בחומר בתקווה שמשהו ייקלט, ותחושת חרדה בכל בוקר בידיעה שאני צריכה לקרוא נושא שלם באותו יום והידיעה שזה הולך להיות מתיש ומשעמם.

עוד שבועיים פחות יום!!!

B L I M P

New member
תנסי ללכת לישון עם הספר מתחת לכרית

אולי החומר יעבור באוסמוזה

flutter girl

New member

תאמיני לי שבשלב הזה אני אנסה הכל. אחרי תחקור של בחינות האמת הגעתי למסקנה שלמרות שסד"א זה הנושא הכי שנוא עליי, מערכת בתי המשפט זה הנושא שאני הכי גרועה בו - ובפרט, מינהלי + בוררות. אממה, שאלה הנושאים שכמובן נשאלים הכי הרבה...

מחר אני עושה קריאה שלישית למערכת בתי המשפט ואני שוקלת לשדל את חבר שלי לעשות לי סשן שאלות מחץ. הבעיה היא שמי שלא מתמצא לא ממש יודע מה קריטי, אז זה קצת קשה... ובכלל, רחמים עליו שהוא סובל אותי כבר קרוב לחודשיים ומזלו שהוא עובד 12 שעות ביום (ובדר"כ מגיע הביתה אחרי שסיימתי ללמוד).

עוד 8 ימים !!!

Lady McBeth

New member
תתנחמי בכך

שהסיכוי לכך שהבחינה שלכם תהיה מחרידה כמו זו של מועד נובמבר 2011 הוא כמעט אפסי.

בסוף זה נגמר.

לא בטוח...

זה גם מה שאמרו על הבחינה שלנו אחרי מה שהיה במאי 2011. למרות שאני לא יודעת איך הם יתעלו על ההברקות שהיו אצלנו....

Lady McBeth

New member
נראה לי שהבחינה שלנו חטפה הרבה יותר

קיתונות רותחין, כך שאפשר בכל זאת להיתלות בשביב האופטימיות הזה (מי כמונו יודע עד כמה זה חשוב..).

B L I M P

New member
למרות כמה שביקרו את הבחינה שלנו

כל מי שאני מכירה עבר. בלי לדבר על זה שאחוזי המעבר, לפחות של האוני', די נשמרו (קרוב ל-90%). ככה שכמה שדיברו על זה שהיא מפחידה בסופו של דבר השד לא היה כזה נורא..

אגב כנ"ל גבי בחינת מאי שלפנינו.

מכירה מישהו שעבר רק אחרי ההסתייגויות

בבחינה האחרונה.
מאוניברסיטה, מתמחה בדימ' בביהמ"ש העליון (ההוא שכתב אז את הכתבה)

למעלה