בחילות

jewell

New member
בחילות

ניב שלום, יש לי שאלה נוספת בכמה חודשים האחרונים אני סובלת מבחילות ללא שום סיבה ידועה, בעיקר אחרי ארוחות... שמתי לב שבד"כ מדובר בארוחות עם אבוקדו או בשר... ירקות אחרים למשל לא גורמים לי לזה... האם זה יכול להיות קשור באנמיה? אמרו לי שחסר לי החלבון שמעכל ברזל... יכול להיות שהגוף שלי דוחה דברים עתירם בברזל כגון אבוקדו? ומה ניתן לעשות נגד הבחילות? ודבר נוסף, האם יש מאכלים שגורמים למיגרנות או שכדאי להימנע מהם בזמן מיגרנה?

תצטרכי לעשות בירור מקיף

בנושא הבחילות, האם תחליפי בשר מסויה גורמים לך את אותה תחושת בחילה? יתכן והסיבה היא שונה לגמרי, אלרגיה או שזה בגלל תחולת השומן הגבוהה. המנעות מגבינות מיושנות (צהובות, רוקפור וחלק מהמותכות) גורמת להפחתה בתדירות התקפי המיגרנה.

דורון K

New member
רק לחדד

גם בחילות וגם כאבי ראש יכולים להגרם מסיבה שלא קשורה לתזונה וקודם כל כדאי להתיעץ עם רופא כמו שניב רשם,אם הרופא לא מצליח לברר את מקור התופעות צריך להסתכל על התזונה: בחילות:הרבה אנשים רגישים למוצרים מהחי בגלל זמן העיכול הרב שנדרש ממוצרים מסוג זה,סיבה נוספת יכולה להיות אלרגיה ספציפית או אכילת יתר בארוחה אחת(במיוחד עם תכולת שומן גבוהה). כאבי ראש:גבינה(כל גבינה) ושוקולד ידועים כגורמים ראשיים לכאבי ראש,להמנע מצריכת אלכוהול וקפאין,כמו כן ישנם אנשים שרגישים לביצים,פירות הדר,תירס ושמרים(אם את כזו אז עדיף לקנות לחם ללא שמרים),צריכת יתר של שומן,וכמובן לקחת בחשבון שאנשים רגישים למוצרים שונים ואת צריכה ללמוד להכיר למה את רגישה בתזונתך.

למעלה