בחילות

oved_m

New member
בחילות

האם יש דרך להחליש או להעלים בחילות שלא יודעים מה הסיבה לקיומם (אצל תינוק). אולי רפלקסולוגיה משהוא טיבעי או כל דבר אחר שמתאים לתינוקות!!!! מאד דחוף!!!

חסרים המון פרטים

בן כמה התינוק? מתי מופיעים הבחילות - כשהוא רואה אוכל / בכל שעות היום/ בשעות הערב? כיצב אתם יודעים שזה בחילות - האם הוא עושה פעולת הקאה? כמה זמן זה נמשך? והאם התינוק עבר בדיקות קונוונציונליות ? אשמח לקבל כמה שיותר אינפורמציה .. שבוע טוב יעל

oved_m

New member
בחילות הקאות

עברנו בדיקות קונוונציונליות אך אין תשובה חד משמעית. ישנה חשש לברטר אך לא הגיעו תוצאות הבדיקות ניראה לא ממש אמין (לא היפוקלמי אך מקבל תוספת של אשלגן). בגיל חמישה חודשים החלו הקאות מרובות, 3-4 פעמים ביום, אושפזנו בבית חולים עבר בדיקות רבות , CT צילומים US ועוד, נמצא ריפלוקס עדין מאד שאינו מצדיק הקאות ברמה זו, ישנם ירידות ועליות בקצב ההקאות אך באופן קבוע במשך 4 חודשים אחרונים יש לתינוק בחילות בבוקר וממש רציניות הקיבה מתהפכת כמו שאומרים והוא לא מסוגל לאכול כלום. בבית החולים ניסו מס´ סוגי אוכל ( NUTRAMIGEN,NEOCAT)אך זו לא היתה הבעיה כרגע ניזון NUTRAMIGEN. אם משהוא מכיר שמע על משהוא דומה נשמח לשמע ולקבל פרטים (רוצים לישון טוב בלילה אחרי 4 חודשים). (נולד פג במשקל 1.6 עם בעית איבוד מלחים בשתן)

בחילות בוקר.. ../images/Emo8.gif

שלא בהריון... לא הצלחתי להבין האם הבחילות הם רק בבוקר ואם לא האם אחרי כל ארוחה ? האם כל בחילה מובילה להקאה? מה משקל הילד ואיך התפתחותו? בעיקרון בחילות מעידות על צי מורד של הקיבה , ז"א כיוון זרימת האנרגיה של הקיבה הינה באופן תקין כלפי מטה במצבים של חוסר איזון ישנו מצב שכיוון הזרימה מתהפך ועולה כלפי מעלה דבר שגורם לבחילות. הייתי ממליצה לגשת לאיבחון מקיף אצל מטפל משלים המתמחה בתינוקות. אני אישית לא נתקלתי במקרה שכזה אבל על פניו נראה לי שאפשר להקל על בינכם הן ע"י רפלקסולוגיה והן ע"י צמחי מרפא / הומאופתיה. אם תציינו אזור מגורים אולי אוכל להפנות אותכם למטפל בתחום. הרבה בריאות יעל

למעלה